Hahahaaa yok ben henüz bişey yemedim.. ama sen yemek yiyemiyordun ya ondan sürekli yemek görüyor olabilirsin tatlım.. bir baş ağrısı var bende iki gündür sorma bu haftalarda oluyormuş bir de çalışınca hiç çekilmiyor ağrı sızıGünaydın canım:)) hayırlara gelsin.bende 2 kez doğum byaptım hemde biri devlet Hastanesinde bağlıyorum doktorumu getirin diye artık ultrasonların haddi hesabı yok doğuma kadar belli bizim rüyalar:) dün gecede bir çikolata ekmek yiyorum nasıl kalktm gözüm kapalı yedim.ben rüyalarımda çok şeyler yiyorum nedense:))
Aynen bedenim aç kaldı.ya canım pcye çok bakmamaya çalış hiç çekilmez o agrıda burnunun üstüne minik masajlar yap elini yüzünü bi yıka.eve gidince ılık duş al süper geçiriyor birde ayakları ılık suyla yıkayınca enerji aşagı iniyormuş.buz varsa onu gezdir hafif hafif başında.aman o baş agrısı mahvediyorkattina .!.:Hahahaaa yok ben henüz bişey yemedim.. ama sen yemek yiyemiyordun ya ondan sürekli yemek görüyor olabilirsin tatlım.. bir baş ağrısı var bende iki gündür sorma bu haftalarda oluyormuş bir de çalışınca hiç çekilmiyor ağrı sızı
Bana cevap verecek yk mu kizlar??
Gttim evde geçir dediler ates cok yükselirse de sadece parol kullanablirsn dedi evde bitkisel yolla gecrcem inşallahBence ihmal etme, ilk aylarda ateş yükselmesi üzücü sonuçlara yol açabiliyor.
Birşey yapmasalar bile için rahat eder
Geçmiş olsun.sakın bitki çayı içme çok zararlı ılık duşa falan girGttim evde geçir dediler ates cok yükselirse de sadece parol kullanablirsn dedi evde bitkisel yolla gecrcem inşallah
Yok canm bitki cayi almadim zencefil aldim bal zencefil yicem insallhGeçmiş olsun.sakın bitki çayı içme çok zararlı ılık duşa falan gir
Geçmiş olsun canım bugün nasılsin,bende usuttum herhalde tüm sırt kemiklerim ağrıyorYok canm bitki cayi almadim zencefil aldim bal zencefil yicem insallh
Burnum tikali bogazm agriyo kulagm tikali öksürük var ve halszm evde nasil gecicek anlmadm canm ya... dkkat et vallaa canm ilac kullanamdgmz icin gttkce artiyo valla cook dkkatli olGeçmiş olsun canım bugün nasılsin,bende usuttum herhalde tüm sırt kemiklerim ağrıyor
Geçmiş olsun canım bugün bende pek iyi değilimGeçmiş olsun canım bugün nasılsin,bende usuttum herhalde tüm sırt kemiklerim ağrıyor
Canım randevun kaçdaHahahaaa yok ben henüz bişey yemedim.. ama sen yemek yiyemiyordun ya ondan sürekli yemek görüyor olabilirsin tatlım.. bir baş ağrısı var bende iki gündür sorma bu haftalarda oluyormuş bir de çalışınca hiç çekilmiyor ağrı sızı
Canım boğazın ve öksürük için zencefilve balı karıştır içine biraz limon sık bende ilk aylar çok hastalanmıştim çok şükür bununla atlattım şimdide bağışıklık için polenle,arı sütu alıyorum gerçekten faydalı olduBurnum tikali bogazm agriyo kulagm tikali öksürük var ve halszm evde nasil gecicek anlmadm canm ya... dkkat et vallaa canm ilac kullanamdgmz icin gttkce artiyo valla cook dkkatli ol
Sağol canım anlaşılan bu hafta dökülüyoruz sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun canım bugün bende pek iyi değilim
Zencefil bal yiyorum biraz azaldi cok şükür salgin var ona yakalndik galiba cabucak atlatiriz inşallah yaaCanım boğazın ve öksürük için zencefilve balı karıştır içine biraz limon sık bende ilk aylar çok hastalanmıştim çok şükür bununla atlattım şimdide bağışıklık için polenle,arı sütu alıyorum gerçekten faydalı oldu
Teşekkür ederim salgn var ya dkkatli olmak lazm aslndaGeçmiş olsun kızlar allah acil şifalar versin hepinize..
Evet canım haklısınTeşekkür ederim salgn var ya dkkatli olmak lazm aslnda
Ayy bide uyumuşmu ya oyyy allahım evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip et meleklerimiz bizim.insan dr gelince çok rahatlıyor biraz gün geçince yine başlıyor kafasında kurmaya bende yarın gitcem inşallah sıkıntısız gelirimselam kızlar nasılsınız bende dün dr gittim bizim.ez bebişimi gördüm:)minicik elleri vardı uyuyor galıba dedi dr çok garip bir duygu . doktor uyandıralım bebişi dedi cihazı biraz salladı bastırdı benim minik uyandı :) ellerini ayaklarını salladı sonrada elini agzına götürdu çok tatlıydı.Allah isteyen herkese nasip eetsin.bu arada kıza benziyor dedi ama net değilmiş yanılabilirim dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?