2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Hahahaaa yok ben henüz bişey yemedim.. ama sen yemek yiyemiyordun ya ondan sürekli yemek görüyor olabilirsin tatlım.. bir baş ağrısı var bende iki gündür sorma bu haftalarda oluyormuş bir de çalışınca hiç çekilmiyor ağrı sızı

Aynen bedenim aç kaldı.ya canım pcye çok bakmamaya çalış hiç çekilmez o agrıda burnunun üstüne minik masajlar yap elini yüzünü bi yıka.eve gidince ılık duş al süper geçiriyor birde ayakları ılık suyla yıkayınca enerji aşagı iniyormuş.buz varsa onu gezdir hafif hafif başında.aman o baş agrısı mahvediyor

Arkadaşlar merhaba.6 haftalık hamileyim.düşük tehlikesi var diye doktor progestan verdi.yalniz ilaci kullanmaya bas ladik tan sonra amonyum azaldı sanki gov işlerdeki hassasiyet azaldı.var mi bu tur sorunları yasayan

Geçmiş olsun canım bugün nasılsin,bende usuttum herhalde tüm sırt kemiklerim ağrıyor
Burnum tikali bogazm agriyo kulagm tikali öksürük var ve halszm evde nasil gecicek anlmadm canm ya... dkkat et vallaa canm ilac kullanamdgmz icin gttkce artiyo valla cook dkkatli ol

Canım randevun kaçda

Burnum tikali bogazm agriyo kulagm tikali öksürük var ve halszm evde nasil gecicek anlmadm canm ya... dkkat et vallaa canm ilac kullanamdgmz icin gttkce artiyo valla cook dkkatli ol
Canım boğazın ve öksürük için zencefilve balı karıştır içine biraz limon sık bende ilk aylar çok hastalanmıştim çok şükür bununla atlattım şimdide bağışıklık için polenle,arı sütu alıyorum gerçekten faydalı oldu

Zencefil bal yiyorum biraz azaldi cok şükür salgin var ona yakalndik galiba cabucak atlatiriz inşallah yaa

selam kızlar nasılsınız bende dün dr gittim , ilk kez bebişimi gördüm:)minicik elleri vardı uyuyor galıba dedi dr çok garip bir duygu . doktor uyandıralım bebişi dedi cihazı biraz salladı bastırdı benim minik uyandı :) ellerini ayaklarını salladı sonrada elini agzına götürdu çok tatlıydı.Allah isteyen herkese nasip eetsin.bu arada kıza benziyor dedi ama net değilmiş yanılabilirim dedi:)

Ayy bide uyumuşmu ya oyyy allahım evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip et meleklerimiz bizim.insan dr gelince çok rahatlıyor biraz gün geçince yine başlıyor kafasında kurmaya bende yarın gitcem inşallah sıkıntısız gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…