2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kac haftalik hamilesn canm

inşallah canım sende rahatlarsın.4,5 cm olmu snokta kadardı çok garip birşey ultrason resımlerı hep yanımda sureklı bakıyorum :) kafayı yemezsem ıyı

Masallah ben daha cok yeniyim kac haftalik oldugunu bilmiorm doktor sadece henuz gorunmez dedi 2hafta sonra gel ancak görünür ultrasonda dedi gidicem bakalm insallh sagliklidir gorurm bnde bebegimi dua et
inşallah canım bende 6 haftalıkken gıtmıstım sadece kalp atısını duymustuk o zaman nokta kadardı ,dr su bebek falan dıye gostermıstı ama birsey anlamamıstım,o zaman senın 5 haftalık falan mı ki son adet tarıhın ne zaman kendın hesaplayabılırsın

Son adet tarihime gore 5haftalik ama ben o arada iltihap tedavisi gordum ilac kullandm 5haftalik olmamasi lazm cnku doktor ilac vermek icn alttan bakmisti acayip iltihap var demisti ilac kullandm tahminime gore 3haftalik falan ama gdnce ogrencem artik

hadi hayırlısı olsun insallah gıttıgınde gorursun ve rahatlarsın. yazarsın burdan ,

canım kaç haftalıksın sen

gecen hafta ayak bileğimin ağrısından 3 kere ağlayarak uyandım bacağım felan kastı normol diyolar. sizdede topuk dikeni felan yoksa normaldir heralde
Doktorumla görüştüm bazen yedinci ayda,kalsiyum,magnezyum ihtiyacı olurmuş ama benim erken başlamış ,ilaç Verdi onu kullanıyorum bir hafta içinde geçmezse romatizma testi yapılacak çünkü parmaklarim bileklerim ve topugum çok ağrıyor,hayırlısi artık

Canım randevun kaçda
Günaydın kızlar.. dün dr gittim bebişimi gördüm teyzeleri büyümüş artık ultrasonda parça parça görebiliyoruz.. ancak uzaklaştırınca tek parça görebiliyoruz gayet sağlıklı dedi cinsiyette değişmedi erkek olacak.. dr ikili test normal olunca 3 lü ve 4 lü test yapılmaz dedi gerek görmedi sadece renklı ultrasona girmeni tavsiye ederim güzel bir deneyim dedi hemde tekrar ölçümlerini yaparız dedi kabul ettim.. renkli ultrasonda cd ve fotoda veriyorlarmış 19-20. haftalarda yapılıyormuş ben 25 nisanda gideceğim kısmetse.. şimdilik herşey yolunda çok şükür hala görüntüsü gözümün önünde zıp zıp zıplıyordu bebişim

Ohh çok şükür.gözün aydın canım benimde bugün randevum allahın izniyle güzelce bi gidip gelseydik çok tedirgin oluyorum hastalanıyorum randevu günleri.bayag gerginim bu sabah

Meraba kizlar bisey sorcam ya ben yeni hamileyim gribim zencefil bal gbi şeylerle gecirmeye calisiom bogazm kulagm ilthapli burnm tikali sabah bi kalktim kulagmn yannda küçük sert bi sislik var agri da yapio ne ki bu acaba bilgisi olan var mi

adetten 4 gün önce kan testi mi yaptınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…