Kac haftalik hamilesn canmselam kızlar nasılsınız bende dün dr gittim , ilk kez bebişimi gördüm:)minicik elleri vardı uyuyor galıba dedi dr çok garip bir duygu . doktor uyandıralım bebişi dedi cihazı biraz salladı bastırdı benim minik uyandı :) ellerini ayaklarını salladı sonrada elini agzına götürdu çok tatlıydı.Allah isteyen herkese nasip eetsin.bu arada kıza benziyor dedi ama net değilmiş yanılabilirim dedi:)
inşallah canım sende rahatlarsın.4,5 cm olmu snokta kadardı çok garip birşey ultrason resımlerı hep yanımda sureklı bakıyorum :) kafayı yemezsem ıyıAyy bide uyumuşmu ya oyyy allahım evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip et meleklerimiz bizim.insan dr gelince çok rahatlıyor biraz gün geçince yine başlıyor kafasında kurmaya bende yarın gitcem inşallah sıkıntısız gelirim
11+3 haftalıkKac haftalik hamilesn canm
Masallah ben daha cok yeniyim kac haftalik oldugunu bilmiorm doktor sadece henuz gorunmez dedi 2hafta sonra gel ancak görünür ultrasonda dedi gidicem bakalm insallh sagliklidir gorurm bnde bebegimi dua et11+3 haftalık
inşallah canım bende 6 haftalıkken gıtmıstım sadece kalp atısını duymustuk o zaman nokta kadardı ,dr su bebek falan dıye gostermıstı ama birsey anlamamıstım,o zaman senın 5 haftalık falan mı ki son adet tarıhın ne zaman kendın hesaplayabılırsın
Masallah ben daha cok yeniyim kac haftalik oldugunu bilmiorm doktor sadece henuz gorunmez dedi 2hafta sonra gel ancak görünür ultrasonda dedi gidicem bakalm insallh sagliklidir gorurm bnde bebegimi dua et
Son adet tarihime gore 5haftalik ama ben o arada iltihap tedavisi gordum ilac kullandm 5haftalik olmamasi lazm cnku doktor ilac vermek icn alttan bakmisti acayip iltihap var demisti ilac kullandm tahminime gore 3haftalik falan ama gdnce ogrencem artikinşallah canım bende 6 haftalıkken gıtmıstım sadece kalp atısını duymustuk o zaman nokta kadardı ,dr su bebek falan dıye gostermıstı ama birsey anlamamıstım,o zaman senın 5 haftalık falan mı ki son adet tarıhın ne zaman kendın hesaplayabılırsın
hadi hayırlısı olsun insallah gıttıgınde gorursun ve rahatlarsın. yazarsın burdan ,Son adet tarihime gore 5haftalik ama ben o arada iltihap tedavisi gordum ilac kullandm 5haftalik olmamasi lazm cnku doktor ilac vermek icn alttan bakmisti acayip iltihap var demisti ilac kullandm tahminime gore 3haftalik falan ama gdnce ogrencem artik
Insallh canm amiin yazarm insallhhadi hayırlısı olsun insallah gıttıgınde gorursun ve rahatlarsın. yazarsın burdan ,
canım kaç haftalıksın senselam kızlar nasılsınız bende dün dr gittim , ilk kez bebişimi gördüm:)minicik elleri vardı uyuyor galıba dedi dr çok garip bir duygu . doktor uyandıralım bebişi dedi cihazı biraz salladı bastırdı benim minik uyandı :) ellerini ayaklarını salladı sonrada elini agzına götürdu çok tatlıydı.Allah isteyen herkese nasip eetsin.bu arada kıza benziyor dedi ama net değilmiş yanılabilirim dedi:)
selam 11+3 haftalık canmcanım kaç haftalıksın sen
Hoşbulduk... Hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz umarım.Hoşgeldin aramıza cnm :))
bende önümüzdeki hafta 13 haftalık olcam inş cinsiyeini söylerler cok merak ediyorumselam 11+3 haftalık canm
gecen hafta ayak bileğimin ağrısından 3 kere ağlayarak uyandım bacağım felan kastı normol diyolar. sizdede topuk dikeni felan yoksa normaldir heraldeKızlar ayak topugu ağrıyan varmı
Doktorumla görüştüm bazen yedinci ayda,kalsiyum,magnezyum ihtiyacı olurmuş ama benim erken başlamış ,ilaç Verdi onu kullanıyorum bir hafta içinde geçmezse romatizma testi yapılacak çünkü parmaklarim bileklerim ve topugum çok ağrıyor,hayırlısi artıkgecen hafta ayak bileğimin ağrısından 3 kere ağlayarak uyandım bacağım felan kastı normol diyolar. sizdede topuk dikeni felan yoksa normaldir heralde
Günaydın kızlar.. dün dr gittim bebişimi gördüm teyzeleri büyümüş artık ultrasonda parça parça görebiliyoruz.. ancak uzaklaştırınca tek parça görebiliyoruzCanım randevun kaçda
Ohh çok şükür.gözün aydın canım benimde bugün randevum allahın izniyle güzelce bi gidip gelseydik çok tedirgin oluyorum hastalanıyorum randevu günleri.bayag gerginim bu sabahGünaydın kızlar.. dün dr gittim bebişimi gördüm teyzeleri büyümüş artık ultrasonda parça parça görebiliyoruz.. ancak uzaklaştırınca tek parça görebiliyoruzgayet sağlıklı dedi cinsiyette değişmedi erkek olacak.. dr ikili test normal olunca 3 lü ve 4 lü test yapılmaz dedi gerek görmedi sadece renklı ultrasona girmeni tavsiye ederim güzel bir deneyim dedi hemde tekrar ölçümlerini yaparız dedi kabul ettim.. renkli ultrasonda cd ve fotoda veriyorlarmış 19-20. haftalarda yapılıyormuş ben 25 nisanda gideceğim kısmetse.. şimdilik herşey yolunda çok şükür hala görüntüsü gözümün önünde zıp zıp zıplıyordu bebişim
gerilme annesi ne güzel buluşacaksın bebişinle gelince yazarsın tamam mı..Ohh çok şükür.gözün aydın canım benimde bugün randevum allahın izniyle güzelce bi gidip gelseydik çok tedirgin oluyorum hastalanıyorum randevu günleri.bayag gerginim bu sabah
adetten 4 gün önce kan testi mi yaptınız acaba ?Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına, bende adetten 4 gün önce öğrendim internet hesaplamalarda 4+3 günlük diyo alı hafta dolmadan gitmeyi düşünmğyorum, bakalım seninki kac haftalıkmış kesin öğrenmiş olursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?