2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

merabaaaa kızlarrr bende 7 haftalık hamileyim.. bende 6 aydır bekilyodum gelmesini. çok değisik bi duygu İns.sağlıklı sıhatlı kucaklarımızada alırız bebislerimizi

Ayyyyyy yerim ben onu yaaa...insan bazen inanamıyor karnında bi küçük insan var aslında benim randevu 20' sinde daha çok var yaa

Ohh çok şükür.gözün aydın canım benimde bugün randevum allahın izniyle güzelce bi gidip gelseydik çok tedirgin oluyorum hastalanıyorum randevu günleri.bayag gerginim bu sabah
Annesi bugün görüşme günü sen streslenirsen bebeğinde stresli olur bugün sana el salliyacak annesi

Ayyyyyy yerim ben onu yaaa...insan bazen inanamıyor karnında bi küçük insan var aslında benim randevu 20' sinde daha çok var yaa
evet aynen öyle tatlım ya içimizde küçük insanlar var ben şimdiden sabırsızlanıyorum 25. de renkli ultrasona daha büyümüş olacak net görünecek

Canım kulak burun boğaza git derim hamile olduğunu söylersiniz ona göre bi tedbir alınır

evet aynen öyle tatlım ya içimizde küçük insanlar var ben şimdiden sabırsızlanıyorum 25. de renkli ultrasona daha büyümüş olacak net görünecek
Evet öyle diyorlar renkli ultrasonda bebeğin kime benzediği bile doğmadan belli olur.arkadaşimin kızı vardı o kadar nettiki aynı babasıydi doğduğunda şok olmadık halen babası,oğlun kızın Sanami benziyor babayami

KIZIM NE BABASINA BENZİYOR NE BANA CNM YAA BEN BUĞDAY TENLİYİM EŞİM ESMER KIZIM BEYAZ TENLİ SARI SAÇLI YEŞİL GÖZLÜ 7 KUŞAK ÖTEDEN ALABİLİYORMUŞ BİZDE YAŞAYAN YOK AMA ÖLMÜŞLERDE RENKLİ GÖZ ÇOKMUŞ..

Kızlarrrrrr kızımmm oluyorr:))) çok şaşkınım duygusalım çok sağlıklıymış çok şükür çok mutluyum yaa
Gözün aydın canım seninle aynı hafta aynı günüz bende geçen hafta gittim ikili test yapıldı ama cinsiyetini öğrenemedik kıza benziyor ama çok erken kesin bişey demek istemiyorum dedi ayin sonunda inşallah bende öğrenirim

Kızlarrrrrr kızımmm oluyorr:))) çok şaşkınım duygusalım çok sağlıklıymış çok şükür çok mutluyum yaa
Ooooyyyy yerim senin kızını hadi gözün aydın cnm.. çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün hayırlı kaderler yazsın inşallah kızına.. kız annesi olmak çok güzel, sana arkadaş olacak büyüyünce biz kızımla çok keyifli vakit geçiriyoruz arkadaşa ihtiyaç duymuyorum hiç.. hele ergenlik zamanları çok güzel oluyor :) zaman su gibi akıp gidiyor doğunca her anının tadını çıkar

Canımm inşallah. Hep kızım olsun isterdim ama hep erkek olcak gibii hissederdim kızı duyunca sürpriz oldu çok sevindim.

tugce1325, post: 40279515, member: 666057"]Gözün aydın canım seninle aynı hafta aynı günüz bende geçen hafta gittim ikili test yapıldı ama cinsiyetini öğrenemedik kıza benziyor ama çok erken kesin bişey demek istemiyorum dedi ayin sonunda inşallah bende öğrenirim [/QUOTE]
İnşallah canım.benimde öteki ay daha net olur ama kız değişmez dedi.bizde yaptrdık taramayı.sağlıklı olsunlarda çok şükür

İnşallah canım.benimde öteki ay daha net olur ama kız değişmez dedi.bizde yaptrdık taramayı.sağlıklı olsunlarda çok şükür[/QUOTE]
Amin canım amin önemli olan sağlık bizim sonuçlarımiz çok şükür iyi çıktı hepinizinki de iyi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…