2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

[QUOTE="emili98, post: 40292099, member: 646765ün aydın canım çok sevindim artık hazırlıklar hızlanır[/QUOTE]
Çok heyecanlıyım:) dün hastaneden çıkar çıkmaz süslü püslü kıyafetler aldık.rüyamdada hep incili taşlı yelekler örüyodum:)))

herkese günaydın, hayırlı cumalar kızlar Allah herşeyi gönlünüze göre hayırlısıyla yaşatsın inşallah.. bebeklerimize kavuşmak için bir hafta daha bitti

kattina .!.:
herkese günaydın, hayırlı cumalar kızlar Allah herşeyi gönlünüze göre hayırlısıyla yaşatsın inşallah.. bebeklerimize kavuşmak için bir hafta daha bitti
Günaydın xanım amin inşallah. Bitti bir hafta daha çok şükür ve ben halen kusuyorum:)))ama alıştım artık

Günaydın xanım amin inşallah. Bitti bir hafta daha çok şükür ve ben halen kusuyorum:)))ama alıştım artık
yapacak bişey yok onunla yaşamayı öğrencen artık cnm geçmedi gitti demir hapı bana acayip kabızlık yaptı içmedim dr söyledim şurubunu verdi akşamları gün aşırı içiyorum bir gece vitamin elevit bir gece ferplex ampul şurup.. her yemekten yiyorsan günlük kullanıma gerek yok kilo yapar bunlar dedi çok şükür yiyorum herşeyden o yüzden gün aşırı alıyorum bu arada elevitle ilgili söylenenlere sadece güldü hatta dalga geçti günahı bana varsa öyle bişey sen iç korkma dedi

İnsan ilaç içmeye korkuyor.canım düzenli git tuvalete sabah 7demi gidyosun her sabah mutlaka o saatte git asla kabız olmassın vucudun biyolojik saati düzen istiyor geçiştirdinmi vucut şaşıyor:)) ya ben kaç kilo olmusum şoktayım 38kilo şaka gibi 43tüm zaten resmen bitmişim doktor şaşırdı allahım minicik diyor napcam ben ya bi kilo alsam .ee bu kadar kusmaya yürekmi dayanır çok yemem lazım şükür bebek iyi.ya tek tek gösterdi dr elleri parmakları ayakları koca göbeği bide zıplıyor

oyyy kıyamam ben o ellere parmaklara yerim cnm baya zayıflamışsın ama tek teselli bebek iyiymiş moral bozma alırsın mutlaka ilerleyen aylarda.. kussan bile yemeye çalış vitamin alırsın en azından..

Evet canım ya zaten bu aylardan itibaren kabızlık başlıyor bide ilaçlarin etkisi ekleniyor bende bu ara sıkıntı çekiyorum sabah aç karnına gün kurusu ile ılık su içiyorum iyi geldi kan hapını sabah aç karnına kahvaltıdan 20 dakika önce portakal suyu ile alırsaniz direk kana çeviriyormus Kaynim doktor o söyledi onun için sabah almaya bakın

Cnm ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum o yüzden başka ilaç alamıyorum ancak gece yatarken içiyorum kan ilacını ama şuruba döndük zaten hap kabızlık yaptı şurup bağırsakları yumuşatıyormuş çok şükür rahatım..

Kızlar fırsatınız varsa dinleyin bebeklerimize maaşallah içimi kıpır kıpır eden bir ilahi..maher zain maaşallah türkçe

Kızlarrrrrr kızımmm oluyorr:))) çok şaşkınım duygusalım çok sağlıklıymış çok şükür çok mutluyum yaa

Gözünüz aydın, darısı tüm cinsiyet öğrenemeyenlerin başına inşallah.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 oğlum var inşallah kız olur diyordun ama karıştırıyor da olabilirim lütfen kusuruma bakma...
Ben de 2 gün önce çarşamba günü gittim ama evirdi çevirdi bir türlü net birşey söyleyemedi.
Elbet öğreniriz cinsiyetini, sağlıkla ve zamanında gelsinler de, gerisi teferruat...

oyyy kıyamam ben o ellere parmaklara yerim cnm baya zayıflamışsın ama tek teselli bebek iyiymiş moral bozma alırsın mutlaka ilerleyen aylarda.. kussan bile yemeye çalış vitamin alırsın en azından..
Bak teyzesi bak şuna

Eklentiler

• 20150403_122857.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 65
[QUO"tulay_tk, post: 40298517, member: 49392"]Gözünüz aydın, darısı tüm cinsiyet öğrenemeyenlerin başına inşallah.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 oğlum var inşallah kız olur diyordun ama karıştırıyor da olabilirim lütfen kusuruma bakma...
Ben de 2 gün önce çarşamba günü gittim ama evirdi çevirdi bir türlü net birşey söyleyemedi.
Elbet öğreniriz cinsiyetini, sağlıkla ve zamanında gelsinler de, gerisi teferruat...[/QUOTE]
Saol canım inşallah sıra sıra hepiniz öğrencez yok emiliydi o iki oğlu var.benim ilk bebek erkek doğuyordu hep içime kızmıs çok sevindim aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.am cinseyi öğrenince daha çok anne gibi hissediyor insan için kıpır kıpır:))

Kız ben dün çilek aşerdim senin kız doğsun da üstünde paralansın bu ciciler doğunca rsm isterim bu tulumla
Ay çilekler lezzetli bende çok yedim yaz meyveleri ımm. fotograf atabldim sonunda doğsunda biraz büyüsün öyle girer içine hemen çekerim

Saol canım inşallah sıra sıra hepiniz öğrencez yok emiliydi o iki oğlu var.benim ilk bebek erkek doğuyordu hep içime kızmıs çok sevindim aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.am cinseyi öğrenince daha çok anne gibi hissediyor insan için kıpır kıpır:))[/QUOTE]

Pardon kusura bakma, dediğim gibi karıştırmışım.
Hayırlısı olsun inşallah.
Sırada isimler var, yavaş yavaş isimler belli olmaya başlar artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…