Kacinci haftada basladi canm kusmalar? Bide benm midem cok hassas mesela bir kere kusnca hic kapanmio daha hamilelikte de oyle olur mu acaba ??Günaydın xanım amin inşallah. Bitti bir hafta daha çok şükür ve ben halen kusuyorum:)))ama alıştım artık
Valla 5haftalıkken öğrenmiştim bir sonraki haftaya kadar başladı öğrenmedende bulanıyordu ama kusamıyordum bulanıyordu.bazen durdu bir kaç gün o aralarda sürekli yemek yedim sonra tam gaz devam bazen sadece sabah kustum geçti.günde 15kez kustugumu biliyorum 13.haftadayım hala kusyorum. Çok kilo verdim tükendim artık. Bende çok hassas ım hemen miğdem bulanrdı herşeye.kendini korktma kişiden kişye değişyor umarım ben gibi olmazsın çok zor geçiryorum işden bile ayrıldm çalşcak durmum olmadı kusmakdan.[/QUOTE]ÇTE="asi0106, post: 40302564, member: 660202"]Kacinci haftada basladi canm kusmalar? Bide benm midem cok hassas mesela bir kere kusnca hic kapanmio daha hamilelikte de oyle olur mu acaba ??
günaydınn :)GÜNAYDIN KIZLAAAAARRRR HUUHUU KİMSE YOKMU
anne adayları yorgun galiba eskisi gibi yogun değil buraGünaydın
kimse yok galiba
Günaydınnnn canım annem varda oturyoruz girmedimGÜNAYDIN KIZLAAAAARRRR HUUHUU KİMSE YOKMU
Aynen 13 hala devamkızlar bulantılar ne durumda 13 haftaya gircem hala devam ediyo
napcaz böyle ya evden cıkamaz hale geldimAynen 13 hala devam
Bende yaşadım aynı ilacı kullandım kahverengi leke iyiye işaret bi haftaya kalmaz tamamen kesilir başka doktora gitmene gerek yok oda aynı şeyleri söyleyecek bir hafta daha dinlen ilişkiyede biraz ara verin yeter hamileligin tadıni çıkar canım bebişin hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar, 6 haftalik hamile yim. Gecen haftabiraz kanama oolmuştu doktor istirahat verdi protestan ile.dun doktora gittim bi sikinti yok dedi.ama benim kahverengi akintim bugün de leke seklinde oldu.aklim karisti bu şekilde yasayan var mi başka doktora mi gitsem
Burdayız tatlım sabah ankarada karla uyandık hava güneşli ama çok soğuk haftasonu pilimiz bitiyor herhalde çocuklarin okulu yoruyor biraz hepimizin haftasonu güzel geçsin inşallahGünaydın
kimse yok galiba
ankara kar var antalyada denize giriliyor 4 mevsim aynı anda yaşanıyormaşallahBurdayız tatlım sabah ankarada karla uyandık hava güneşli ama çok soğuk haftasonu pilimiz bitiyor herhalde çocuklarin okulu yoruyor biraz hepimizin haftasonu güzel geçsin inşallah
Moral bozmayayım ama benim 17. haftaya kadar sürdüAynen 13 hala devam
DemeMoral bozmayayım ama benim 17. haftaya kadar sürdü
Evet biraz uzun sürdü malesefDeme(allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?