2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Günaydın xanım amin inşallah. Bitti bir hafta daha çok şükür ve ben halen kusuyorum:)))ama alıştım artık
Kacinci haftada basladi canm kusmalar? Bide benm midem cok hassas mesela bir kere kusnca hic kapanmio daha hamilelikte de oyle olur mu acaba ??

ÇTE="asi0106, post: 40302564, member: 660202"]Kacinci haftada basladi canm kusmalar? Bide benm midem cok hassas mesela bir kere kusnca hic kapanmio daha hamilelikte de oyle olur mu acaba ??[/QUOTE]
Valla 5haftalıkken öğrenmiştim bir sonraki haftaya kadar başladı öğrenmedende bulanıyordu ama kusamıyordum bulanıyordu.bazen durdu bir kaç gün o aralarda sürekli yemek yedim sonra tam gaz devam bazen sadece sabah kustum geçti.günde 15kez kustugumu biliyorum 13.haftadayım hala kusyorum. Çok kilo verdim tükendim artık. Bende çok hassas ım hemen miğdem bulanrdı herşeye.kendini korktma kişiden kişye değişyor umarım ben gibi olmazsın çok zor geçiryorum işden bile ayrıldm çalşcak durmum olmadı kusmakdan.

ÇTE="asi0106, post: 40302564, member: 660202"]Kacinci haftada basladi canm kusmalar? Bide benm midem cok hassas mesela bir kere kusnca hic kapanmio daha hamilelikte de oyle olur mu acaba ??
Valla 5haftalıkken öğrenmiştim bir sonraki haftaya kadar başladı öğrenmedende bulanıyordu ama kusamıyordum bulanıyordu.bazen durdu bir kaç gün o aralarda sürekli yemek yedim sonra tam gaz devam bazen sadece sabah kustum geçti.günde 15kez kustugumu biliyorum 13.haftadayım hala kusyorum. Çok kilo verdim tükendim artık. Bende çok hassas ım hemen miğdem bulanrdı herşeye.kendini korktma kişiden kişye değişyor umarım ben gibi olmazsın çok zor geçiryorum işden bile ayrıldm çalşcak durmum olmadı kusmakdan.[/QUOTE]
çok geçmiş olsun inşallah saglıcakla atlat hamileliğini benmde midem hassas inşallah o kadar kötü olmam ben ya birtek o kusma işini düşünüorm rabbim kolaylık versin inşallah hepimze

Merhaba arkadaşlar, 6 haftalik hamile yim. Gecen haftabiraz kanama oolmuştu doktor istirahat verdi protestan ile.dun doktora gittim bi sikinti yok dedi.ama benim kahverengi akintim bugün de leke seklinde oldu.aklim karisti bu şekilde yasayan var mi başka doktora mi gitsem

Burdayız kızlar hafta sonu ya bugün haftaiçi tam gaz:)))9ay burdayız inşallah

[QUOdgl, post: 40315691, member: 603343"]napcaz böyle ya evden cıkamaz hale geldim[/QUOTE]
Ben 3aylır çıkmıyorum valla bunaldım.çıksam yollarda bayılıyorum kusuyorum

Bende yaşadım aynı ilacı kullandım kahverengi leke iyiye işaret bi haftaya kalmaz tamamen kesilir başka doktora gitmene gerek yok oda aynı şeyleri söyleyecek bir hafta daha dinlen ilişkiyede biraz ara verin yeter hamileligin tadıni çıkar canım bebişin hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…