2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Evet biraz uzun sürdü malesef inşallah sizin öyle olmaz

bu arada maaşallah doğuma bu kadar yakın bir arkadas allah kurtarsın sağ sağlim kucagına al.doğum normalmi ayy çok heyecanlı ne hissediyorsun çok merak ettim ne durumdasın

bu arada maaşallah doğuma bu kadar yakın bir arkadas allah kurtarsın sağ sağlim kucagına al.doğum normalmi ayy çok heyecanlı ne hissediyorsun çok merak ettim ne durumdasın
İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız :) şimdilik normal gözüküyor ama hiç gelme belirtisi de yok doktor son günü salı tekrar çağırdı o zaman karar verilecek yaklaştıkça heyecan basıyor her an tetiktesin geldi mi gelecek mi :) bir de bir an önce görmek istiyorsun :)

Ayyy gördüm ya takvimi ben heyecanlandım allahım sağlıkla kolayca kurtarsın.oyyy minicik bir can geliyor eve harika ben heyecanlandım yeminederim:) ben bugünlere nasıl gelcemmm.çok guzel ya.buraya yazan ve inşallah ilk doğum yapacak arkadaş sensin sana dua edicem.

İnşallah bi aksilik olmazda normal yaparsın benim ilk doğumum normaldi doktor bir haftada da doğabilIr aksama da gelebilirsiniz dedi ve hiç bir belirti yoktu aksama 3 cm açıklıkla geldim 3 saatte de doğurdu m inşallah sende kolaylıkla doğurur sun canim

Allah razı olsun :) Zaman çok çabuk geçiyor hiç anlamıyorsun zaten bi bakmışsın 20. Hafta ilk hareketler sonra karnın daha da büyüyecek onun heyecanı hareketleri kuvvetlenicek eşin hissetmeye başlayacak daha çok baba gibi hissedecek bi bakmışsın benim gibi son haftadasın ne mide bulantısı ne kusma hatırlamayacaksın inan bana :)

İnşallah sizin gibi olur çok teşekkür ederim :)

Çok heyecanlı çok hamile olmayan senin heyecanını anlayamaz kebdim gibi heyecanlandım suan. Rabbime bin şükür bize harika bir mucizeyi yasatıyor herkese nasip olsun inşallah.doğumu giderken doğumu yapınca kendini iyi hissedersen yazarmısın bana çok merak ediyorum:) daha benim karnım bile yok çıksa çıldırcam:))

İnşallah yazmaya çalışıcam :) senin de hamileliğin kolay geçer inşallah :)

1inşallah.st: 40321457 .!.:
İnşallah yazmaya çalışıcam :) senin de hamileliğin kolay geçer inşallah :)
Tamam:)) inşallah.hadi canım iyi akşamlar yorma kendini sen.hayırlı haberlerle tekrar görüşürüz inşallah

İnşallah sizin gibi olur çok teşekkür ederim :)
İnşallah canım insallah beklemek çok zor dur ha dogdu ha dogacak esim askerdeydi her gun arayip niye dogmuyor doktora sor ne zaman doğacak bebek sanki zamanı belli

İnşallah canım insallah beklemek çok zor dur ha dogdu ha dogacak esim askerdeydi her gun arayip niye dogmuyor doktora sor ne zaman doğacak bebek sanki zamanı belli
Aynen şimdi akrabalar öyle doğdu mu doğacak mı ne zaman doğacak ben geriliyorum diyorum ben bir doğurucam siz dokuz doğurdunuz bile :) bu sabah ağladım hatta niye doğmuyor bebiş diye

Ayy yok canım ağlama bebeğin geleceği zamanı en iyi Rabbim bilir orda kalacak değil ki mutlaka gelecek moralini bozma bak çok az kaldı hem bebeğin hisseder onu da üzme annesi

Aynen şimdi akrabalar öyle doğdu mu doğacak mı ne zaman doğacak ben geriliyorum diyorum ben bir doğurucam siz dokuz doğurdunuz bile :) bu sabah ağladım hatta niye doğmuyor bebiş diye
Canım hiç üzülme vakti vardır bebeğin erkekmi kimi bebek gününden on gün önce veya sonra doğa biliyor kızlar önce doğuyormus mesela bolca hurma ye doğumunda kolay olur yasin biliyorsan yasin oku çok faydası olur rabbim kolay doğum nasip etsin

Ayy yok canım ağlama bebeğin geleceği zamanı en iyi Rabbim bilir orda kalacak değil ki mutlaka gelecek moralini bozma bak çok az kaldı hem bebeğin hisseder onu da üzme annesi
Teşekkür ederim dediğin gibi allah büyük hayırlısıyla olsun inşallah

Bebiş erkek belki ondan daha bekliyordur deniycem hurmayı yasin de okuycam Sağolasın :)

Günaydın xanım amin inşallah. Bitti bir hafta daha çok şükür ve ben halen kusuyorum:)))ama alıştım artık

Yalnız degılsın canım bende sürekli kusuyorum ,hatta dün acillik oldum ne yedıysem çıktı,bugunde aynen devam ne zaman bitecek bilmiyorum hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…