2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım arkadaşlarım günaydın inşallah güzel bir hafta olsun.ya ben taşınıyorum bu hafta sonu of hiç gözüm yemiyor nasıl toplancam bilmem kafam çok telaşlı

Canım arkadaşlarım günaydın inşallah güzel bir hafta olsun.ya ben taşınıyorum bu hafta sonu of hiç gözüm yemiyor nasıl toplancam bilmem kafam çok telaşlı
Canım kolay gelsin bende anca üçüncü taşınmada nakliyecilerle tanıştim daha önce çok perişan olduğumu anladım,nakliyecilerle anlaşırsan sadece sen iç çamaşırini özel kıyafetlerini topluyorsun geriye kalan çay bardağıni bile onlar toplayıp yerleştiriyor kırılırsa bi eşyan örüyorlar ve çok çabuk topluyorlar

Görüştük anlaştık gibi biriyle büyük eşyaları falan paketliyecekler ama mutfak eşyalarına içime sinmiyor kendim toplycam bide yatak odasındaki dolabın içini toplasam gerisini yapsınlar.annemler gelirde yardıma kafamda büyüdü of of.bi taşınıp içeri otursam rahatlıycam

İyice ağırlaşmadan taşınmanız iyi olmuş.
Yeni mekan size daha çok huzur ve mutluluk getirir inşallah.

İyice ağırlaşmadan taşınmanız iyi olmuş.
Yeni mekan size daha çok huzur ve mutluluk getirir inşallah.
Amin canım inşallah.eski evimize geçiyoruz.orda bütün aile burda yapamdık uzak oldu.annem abimler hep birlikdeyiz bebek gelmeden geçelim dedik

Kızlar başım çatlıyor herseyi denedim geçmiyor.doktor parol vermişdi ama ben hiç içmedim.içen varmı napıyım içiyimmi dün yıkanıp çıkmştım biraz üşütme agrısı

Kızlar başım çatlıyor herseyi denedim geçmiyor.doktor parol vermişdi ama ben hiç içmedim.içen varmı napıyım içiyimmi dün yıkanıp çıkmştım biraz üşütme agrısı
parol çok hafif bir ağrı kesici ama dene istersen içmeyi ben de ara ara çekiyorum ağrıyı gözlerimi kapatıp 15 dk dinlenmek mümkünse karanlıkta iyi geliyor dene istersen cnm.. çok g. olsun..

Geçmiş olsun, bende aynı durumdayım dün dışarı çıkıp üşüttüm,baş ağrısı için bugün doktoruma danıştım ilaç önermedi bana, doğal yollar dedi dinlenmek, gürültüden uzaklaşmak, doğal çaylar ıhlamur v.s. tam da taşınma zamanında kötü olmuş hiç zorlayıp yorma kendini canım.. dikkat edelim bebişlere...

parol çok hafif bir ağrı kesici ama dene istersen içmeyi ben de ara ara çekiyorum ağrıyı gözlerimi kapatıp 15 dk dinlenmek mümkünse karanlıkta iyi geliyor dene istersen cnm.. çok g. olsun..
Neler denedim sıcak sıcak su buz torbası sırtıma kulunç durmş internetten arastrdm kıyamayrm bebeğe zarar verecek gibi geliyor içemedm kupa çekti eşim anında kesildi:))

İçmedim canım.internette yazan herseyi yaptm geçmedi.eşim kupa çekti en doğal tehlikesiz yöntem kulunç durmuş viks sürdü geçti tamamen çok şükür sende dene.ıhlamur çaylardan içme tehlikeliymiş.herşeyden nem kapıyoruz çok hassasız

Kızlar mrb bn 14 haftalık hamileyim ve karnım acayip sis sanki geriliyormuş gibi Sağdan soldan geliştiriyorlar gibi ne giysem bunalıyorum sanki sıkıyor beni nefessiz kaliyormusum gibi hissediyorum normal mi bu acaba

Benm de kalcamda agri var biraz hareket etsem hemen agrio kemikler yani
Geçmiş olsun canım bendede var.kemiklerimiz çok güçsüz günde 1yumurta en küçük kase yogurt süt yada ayran mutlaka iç.kalsiyuma ihtiyacımız var.bunları almazsak toparlanamyız

bayan34 .!.:
Kızlar mrb bn 14 haftalık hamileyim ve karnım acayip sis sanki geriliyormuş gibi Sağdan soldan geliştiriyorlar gibi ne giysem bunalıyorum sanki sıkıyor beni nefessiz kaliyormusum gibi hissediyorum normal mi bu acaba
Canım günlerimiz aynı.aynı durumdayız.geceleri bile uyyamıyorum sıgmıyorum kendi bedenime artık camı açıyorum nefes alamıyorum hepsi normal tamamen değişiyoruz tüm kemiklerimiz oynuyor bol şeyler giy sıkı çoraplar giyme.dahada artacak alışcaz allahım kolaylık versin.ben alyansımı bile takamıyorum hersey sıkıyor

Geçmiş olsun canım bendede var.kemiklerimiz çok güçsüz günde 1yumurta en küçük kase yogurt süt yada ayran mutlaka iç.kalsiyuma ihtiyacımız var.bunları almazsak toparlanamyız
Saol canim haftada 1yumurta yiyorm yogurtta yemeye dkkat ediom ama iste agri var doktra gttgmde soylim bi bakalm ne dicek o zamn madem kalsiyum diosn takviye verr belki o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…