sanada geçmiş olsun canımm,inşallah bizimde bulantılar geçecekGeçmiş olsun canım aciller tek gezmemiz oldu serumlar bağımlılık yaptı geçecek insallah
Kızlar başım çatlıyor herseyi denedim geçmiyor.doktor parol vermişdi ama ben hiç içmedim.içen varmı napıyım içiyimmi dün yıkanıp çıkmştım biraz üşütme agrısı
ben soda içiyorum bıraz ıyı gelıyor dene istersen geçmiş olsun..aaaaaaahhh bu bulantılarr ahhhhBen de 8 haftalık hamileyim.3.5 yaşında bir oğluşum var.Çok bulantım var,çözüm bulan var mı aramızda??
Durup durup derin derin nefes almaya çalışıyorum artık sütyen takamiyorum vücuduma dokununca boğuyor beni sanki ama bu şişkinlik hissi berbat bomba olmuşum heran patlayacakmisim gibiCanım günlerimiz aynı.aynı durumdayız.geceleri bile uyyamıyorum sıgmıyorum kendi bedenime artık camı açıyorum nefes alamıyorum hepsi normal tamamen değişiyoruz tüm kemiklerimiz oynuyor bol şeyler giy sıkı çoraplar giyme.dahada artacak alışcaz allahım kolaylık versin.ben alyansımı bile takamıyorum hersey sıkıyor
Hoşgeldinnnn hayırlı olsunBende geldimmm
Geçti derken yine başladı vicdan azabı çekiyorum ama içiyim ozaman bir tane her yolu denedim geçmiyorben parol kullanıyorum canım içebilirsin doktor arkadasımada danısmıstım sadece parol demıstı.çok kotuysen iç gecmıs olsun
Canım her yol denendi defalarca ama çözüm bulamdık hafta 13 hala devam.allahım yardım etsin hepimize.Ben de 8 haftaleyim.3.5 yaşında bir oğluşum var.Çok bulantım var,çözüm bulan var mı aramızda??
kızlar bende 18. haftama kadar aynı sorunu yasadım sımdı cok sukur ıyıyım akısına bırakın derım kullandıgımız seyler mideyı daha çok yoruyor. bende basta napacagımı sasırdım gunlerım aglamak ve kusmakla gecıyordu hatta cıddı kılo kayıpları yasadım 21. haftamdayım sadece 2 kılo aldım suana kadar ama bebegımın kılosu ve gelısımı gayet ıyı cok şükür. kafanıza takmayın stres yapmayın hamişliğin tadını çıkarın :)Canım her yol denendi defalarca ama çözüm bulamdık hafta 13 hala devam.allahım yardım etsin hepimize.
Tesekkur ederim canim :)Hoşgeldinnnn hayırlı olsun
Bebekler iyi olsunda bizde oluruz inşallah. senin gözün aydın canım allah sağlık versin darısı başımızakızlar bende 18. haftama kadar aynı sorunu yasadım sımdı cok sukur ıyıyım akısına bırakın derım kullandıgımız seyler mideyı daha çok yoruyor. bende basta napacagımı sasırdım gunlerım aglamak ve kusmakla gecıyordu hatta cıddı kılo kayıpları yasadım 21. haftamdayım sadece 2 kılo aldım suana kadar ama bebegımın kılosu ve gelısımı gayet ıyı cok şükür. kafanıza takmayın stres yapmayın hamişliğin tadını çıkarın :)
Hafta bir yumurta çok az benim doktor hergün verdi hiçbir zarari yok dedi bende severek yiyorum el bileklerim ağrıyordu onada kalsiyum,magnezyum takviyesi verdi onu kullanıyorumSaol canim haftada 1yumurta yiyorm yogurtta yemeye dkkat ediom ama iste agri var doktra gttgmde soylim bi bakalm ne dicek o zamn madem kalsiyum diosn takviye verr belki o zaman
HoşgeldinBende geldimmm
o haftalarda gaz çok oluyor sanki.. bende öyleydim 17. haftamda biraz rahatladım sanki göbeğim küçüldüKızlar mrb bn 14 haftalık hamileyim ve karnım acayip sis sanki geriliyormuş gibi Sağdan soldan geliştiriyorlar gibi ne giysem bunalıyorum sanki sıkıyor beni nefessiz kaliyormusum gibi hissediyorum normal mi bu acaba
tatlım gayet sağlıklı besleniyorsun ben hamur işi ve tatlıdan uzak duramıyorum dr yasakladı çok kilo aldım diyeKızlar bisey sorcam ben zaten tombiş bi anne adayıyım hamile kaldığımda 66 kiloydum 160cm boyum var 14 hafta oldu 67.5 kilo oldum ben cok kilo almak istemiyorum top gibi Olacağım cunku o yuzden gun içinde yoğurt süt yumurta pekmez yani sağlıklı seyler yiyorum hamur isi Tatlıları az tutmaya çalışıyorum yürüyüşte yapıyorum ama akşamları ya yoğurt ya çorbaya gecistiriyorum bu bebeğe Zararlı midir yoksa gun içinde yediklerim yeterli mi onun icin
Hoşbuldumm =)Hoşgeldin
Ben göbeğim kuculuncede korkuyorum bu bebek niye büyümüyor diye psikolojim Kafayı yedio haftalarda gaz çok oluyor sanki.. bende öyleydim 17. haftamda biraz rahatladım sanki göbeğim küçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?