Naptın doktora gittinmi nşallah bir terslik yoktur iyimisin[/QUOTE]Naptın="emili98, post: 39509124, member: 646765"]Kızlar dua edin sabah kalktıgimda kanamam oldu çok korkuyorum,bi öncekide düşük oldu bugünde ilk defa doktora gidecektim,inşallah durumlarda bi terslik yoktur
Cok iyi olabilirKızlar burda bi değişiklik yapalım ultrason görüntülerinide paylaşalim nedersiniz
Çok şükür canım iyiyiz benim bundan öncekide düşmüştu buda düştü diye çok korktum kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş vücut yabancı bi madde var diye atmaya çalışıyormus iğne ve hap verildi kanamamda kesildi çok şükür bebişide gördük kalp atışınida duyduk çok şükür sen nasılsin durumlar aynımi[/QUOTE]Naptın doktora gittinmi nşallah bir terslik yoktur iyimisin
evet ama özledim bebeğimi çok merak ediyorum. acaba nasıl şu an ne durumda. ne güzel duygular bunlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. annenizin kıymetini anne olmadan anlayamazsınız diye bosuna demiyorlarmış. benim ilk çocugum. daha kucağıma almadım (Allah o günü hepimize nasip etsin) daha şimdiden herseye değer diyorum. annemi daha ayrı seviyorum şimdi.Canım hayırlı olsun bebeğin hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah. hepimz.doktor randevusu için normal süre bence çünkü zaten bebeğin görülme süreci belirli daha çok minikler yapılacak kontrollerde belli bence sık doktora gitmeye suan gerek yok yani ben her doktora gidişimde panik yapıyorum kafam karışıyor allahın izniyle büyüsünler iyice belirginleşsinler ozaman görmek heycanlı durumunu görüp takip edebiliriz
Oy oy minicik minicik maaşallah.aman çok şükür hepimiz güzelce sağlıkla kucağımıza alalım bebeiklerimiz i birlikde büyütelim.ben daha iyyim miğde bulantılarımı bi düzene soktum cebelleşiyorum:) doktorumu değiştirdim bu ayın sonuna randevu aldım inşallah ozaman bende görürüm kuzumu buradada paylaşırım şimdikilik elimizde kese görüntüsü var oda baş köşede asılı:)))))))[/QUOTE]Çok şükür canım iyiyiz benim bundan öncekide düşmüştu buda düştü diye çok korktum kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş vücut yabancı bi madde var diye atmaya çalışıyormus iğne ve hap verildi kanamamda kesildi çok şükür bebişide gördük kalp atışınida duyduk çok şükür sen nasılsin durumlar aynımi
[/QUOTE]Çok şükür canım iyiyiz benim bundan öncekide düşmüştu buda düştü diye çok korktum kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş vücut yabancı bi madde var diye atmaya çalışıyormus iğne ve hap verildi kanamamda kesildi çok şükür bebişide gördük kalp atışınida duyduk çok şükür sen nasılsin durumlar aynımi[/QUOTE]Naptın doktora gittinmi nşallah bir terslik yoktur iyimisin
Cinsiyetleri ne zamn öğrenicez yaa çok merak ediyorummm yarın ikili test gidicem belli olur mu acaba 10+6 haftadayız
Hiç endişelenme hepsi normal canım benim diğer gebeliklerim farklı bu farklı bunda midem bulanıyor diğerleri de hiç bilmemKızlar 5+3 oldum doktora salı gitcem kese be kalp atışı için. .yalnız şu gibi akıntı vardı bugün hiç olmadii endişelendiriyor yaa bebeğin kalp atışı dursa belirtiler azalirmi bi de bende sadece akinti vardı belirti bulantı felan yoktru
Hayırlı olsun canım bebişin bende sekizinci hafta gittim biraz bişeyler belli olsun diye erken gidilince ultrason çok kısa sürüyorHerkese iyi akşamlar bende aranıza katıldım hamile olduğumu iki gün önce öğrendim 4 haftalık hamileyim daha yeni rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Henüz erken diye doktora gitmedim 6-7 haftalık olsun öle gitmeyi dülünüyorum
Kan uyuşmazlığın veya hafif kanaman olsa dahi erken gitmende çok fayda var bunu hatırlatmak istedimHerkese iyi akşamlar bende aranıza katıldım hamile olduğumu iki gün önce öğrendim 4 haftalık hamileyim daha yeni rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Henüz erken diye doktora gitmedim 6-7 haftalık olsun öle gitmeyi dülünüyorum
Evet canım kişiye göre değişiyor aslında bende ilk kasıklarda batma göğüslerde şişme ve hassasiyet oluştu midem bulanıyor fakat çıkarmıyorum sadece tiksinti var yemek yemek istemiyorum.ekşi ve kivi meyve istiyor canım birde halsizlik ve uykuya düşme resmen tavuklara döndüm nerdeyse akşam sekizde yatacam o şekilde yani bunlar inşallah üç aylık olunca dr büyük ihtimal azalacak dedi bu belirtiler kiminde görülüyor kiminde görülmüyor .folikasid muhakkak iç ceviz,badem yemeye çalış sebze ve kayısı yemeye çalış çünkü bu haftadan sonra kabızlık başlıyor bol su iç şimdilik bu kadar kendinede dikkat etmeyi unutmaSağaol emili kan uyuşmazlığı yok çok şükür şuan ara ara kasığımda batmalar dışında bişeyim yok mide bulantımda yok ama burda okudum 6 haftadan sonramı başlıyomuş hayırlısı olsun bebeğimi kucağıma almak nasip olsun inşallah hepimize
Evet canım kişiye göre değişiyor aslında bende ilk kasıklarda batma göğüslerde şişme ve hassasiyet oluştu midem bulanıyor fakat çıkarmıyorum sadece tiksinti var yemek yemek istemiyorum.ekşi ve kivi meyve istiyor canım birde halsizlik ve uykuya düşme resmen tavuklara döndüm nerdeyse akşam sekizde yatacam o şekilde yani bunlar inşallah üç aylık olunca dr büyük ihtimal azalacak dedi bu belirtiler kiminde görülüyor kiminde görülmüyor .folikasid muhakkak iç ceviz,badem yemeye çalış sebze ve kayısı yemeye çalış çünkü bu haftadan sonra kabızlık başlıyor bol su iç şimdilik bu kadar kendinede dikkat etmeyi unutma
aahahahahaha ilahi canım yaa şimdi okuduö ve çok güldüm aynen herşeyi sonuna göre düşünmek zorundayız :) çok komik halimiz yaaaAyvayı bende denedim iyi geldi gerçekten amaaa hemen arkasından kusarsan wuuuuuu korkunç boğazını yırtıyor:)) yerken çok çiğne ki çıkarken kolay çıksın:)) iyice iğrençleştim ben artık yediğim herşeyin kusma anını düşünüyorum:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?