2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Naptın="emili98, post: 39509124, member: 646765"]Kızlar dua edin sabah kalktıgimda kanamam oldu çok korkuyorum,bi öncekide düşük oldu bugünde ilk defa doktora gidecektim,inşallah durumlarda bi terslik yoktur
Naptın doktora gittinmi nşallah bir terslik yoktur iyimisin[/QUOTE]
Çok şükür canım iyiyiz benim bundan öncekide düşmüştu buda düştü diye çok korktum kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş vücut yabancı bi madde var diye atmaya çalışıyormus iğne ve hap verildi kanamamda kesildi çok şükür bebişide gördük kalp atışınida duyduk çok şükür sen nasılsin durumlar aynımi

Eklentiler

• IMAG6228_1.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar burda bi değişiklik yapalım ultrason görüntülerinide paylaşalim nedersiniz
Cok iyi olabilir tabi her bebegin gelisiminin farkli oldugunu hatirdan cikarmayip endise etmeyerek ben ilk kontrole gittigimde adetime gore 6 haftalikti ama ultrasonda 5 haftalik gorundu. Sonrakinde ise 8 jaftalikken 9 haftalik dedi doktor. Degisiyor gelisim asamalari...

Naptın doktora gittinmi nşallah bir terslik yoktur iyimisin
Çok şükür canım iyiyiz benim bundan öncekide düşmüştu buda düştü diye çok korktum kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş vücut yabancı bi madde var diye atmaya çalışıyormus iğne ve hap verildi kanamamda kesildi çok şükür bebişide gördük kalp atışınida duyduk çok şükür sen nasılsin durumlar aynımi[/QUOTE]
Oy oy minicik minicik maaşallah.aman çok şükür hepimiz güzelce sağlıkla kucağımıza alalım bebeiklerimiz i birlikde büyütelim.ben daha iyyim miğde bulantılarımı bi düzene soktum cebelleşiyorum:) doktorumu değiştirdim bu ayın sonuna randevu aldım inşallah ozaman bende görürüm kuzumu buradada paylaşırım şimdikilik elimizde kese görüntüsü var oda baş köşede asılı:)))))))

evet ama özledim bebeğimi çok merak ediyorum. acaba nasıl şu an ne durumda. ne güzel duygular bunlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. annenizin kıymetini anne olmadan anlayamazsınız diye bosuna demiyorlarmış. benim ilk çocugum. daha kucağıma almadım (Allah o günü hepimize nasip etsin) daha şimdiden herseye değer diyorum. annemi daha ayrı seviyorum şimdi.

Aynen öyle bende abilerime eşime diyorum siz ben gibi anlayamazsınız annemizin kıymetini bilelim anne olmak bambaşkaymış.bende anneme ve tüm annelere hayranım.ayy daha bu minnaklar doğcak anne diycek büyüycek oyy allahıma bin şükür aratmadan verdi allahım isteyen herkese nasip etsin

Oy oy minicik minicik maaşallah.aman çok şükür hepimiz güzelce sağlıkla kucağımıza alalım bebeiklerimiz i birlikde büyütelim.ben daha iyyim miğde bulantılarımı bi düzene soktum cebelleşiyorum:) doktorumu değiştirdim bu ayın sonuna randevu aldım inşallah ozaman bende görürüm kuzumu buradada paylaşırım şimdikilik elimizde kese görüntüsü var oda baş köşede asılı:)))))))[/QUOTE]
Bende günlük başladım olanları bitenleri yazıyorum ultrason görüntüsünude yapıştırdim ileride inşallah bebişe hatıra olur,ilk saçınida kesip küçük bi paket yapıp zimbalicam o günleri götürüm inşallah benim gibi olan varmı acaba .ay inşallah kalp atışini duymak müthiş bişey şu ultrason cihazıni nerdeyse alıp gelip gidip bakmak istiyorum yaa

Bukadar olur bende yazıcaktım kızlar günlük tutun diye:))) bende öğrendiğim ilk gün başladım yazmaya herşeyi tek tek yazıyorum ne hissettim neler yaptık ilerde hatıra kalsın hem pıt diye dünyaya geldim demesin anlasın ne zor olduğunu bilsin annesinin kıymetini:)))))))) ayy ben çok fena olucam galiba eşimden bile kıskanıyorum bebeği:))) benim zaten hep bi hatıra kutum vardır eşimle herşeyimide sakladım.bebeşiminkinide saklıycam.kalp atışını duysamm ayy çok güzel bir duygu allahıma çok şükür bu duyguları tatrıyor bizlere

Naptın doktora gittinmi nşallah bir terslik yoktur iyimisin
[/QUOTE]Çok şükür canım iyiyiz benim bundan öncekide düşmüştu buda düştü diye çok korktum kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş vücut yabancı bi madde var diye atmaya çalışıyormus iğne ve hap verildi kanamamda kesildi çok şükür bebişide gördük kalp atışınida duyduk çok şükür sen nasılsin durumlar aynımi[/QUOTE]

Ay allahım karınca kadar bu maşallah annesi sağlıkla büyüsün minik kuzun

Cinsiyetleri ne zamn öğrenicez yaa çok merak ediyorummm yarın ikili test gidicem belli olur mu acaba 10+6 haftadayız

sanırım 15. haftadan sonra kesin söylüyorlar, bende öğrenemedim daha 13+5 günlüğüz 3 martta randevum var doktorum kesin söylerim dedi :) inşallah

Kızlar 5+3 oldum doktora salı gitcem kese be kalp atışı için. .yalnız şu gibi akıntı vardı bugün hiç olmadii endişelendiriyor yaa bebeğin kalp atışı dursa belirtiler azalirmi bi de bende sadece akinti vardı belirti bulantı felan yoktru

Hiç endişelenme hepsi normal canım benim diğer gebeliklerim farklı bu farklı bunda midem bulanıyor diğerleri de hiç bilmem

Herkese iyi akşamlar bende aranıza katıldım hamile olduğumu iki gün önce öğrendim 4 haftalık hamileyim daha yeni rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Henüz erken diye doktora gitmedim 6-7 haftalık olsun öle gitmeyi dülünüyorum

Hayırlı olsun canım bebişin bende sekizinci hafta gittim biraz bişeyler belli olsun diye erken gidilince ultrason çok kısa sürüyor

Kan uyuşmazlığın veya hafif kanaman olsa dahi erken gitmende çok fayda var bunu hatırlatmak istedim

Sağaol emili kan uyuşmazlığı yok çok şükür şuan ara ara kasığımda batmalar dışında bişeyim yok mide bulantımda yok ama burda okudum 6 haftadan sonramı başlıyomuş hayırlısı olsun bebeğimi kucağıma almak nasip olsun inşallah hepimize

Evet canım kişiye göre değişiyor aslında bende ilk kasıklarda batma göğüslerde şişme ve hassasiyet oluştu midem bulanıyor fakat çıkarmıyorum sadece tiksinti var yemek yemek istemiyorum.ekşi ve kivi meyve istiyor canım birde halsizlik ve uykuya düşme resmen tavuklara döndüm nerdeyse akşam sekizde yatacam o şekilde yani bunlar inşallah üç aylık olunca dr büyük ihtimal azalacak dedi bu belirtiler kiminde görülüyor kiminde görülmüyor .folikasid muhakkak iç ceviz,badem yemeye çalış sebze ve kayısı yemeye çalış çünkü bu haftadan sonra kabızlık başlıyor bol su iç şimdilik bu kadar kendinede dikkat etmeyi unutma

Çok teşekkür ederim canım bol bol su içmeye calışıyorum ama gece 3-4 defa wc kalktım :) sık sık idrara cıkıyorum su içmeye devam edicem çok önemliymiş

Ahah
aahahahahaha ilahi canım yaa şimdi okuduö ve çok güldüm aynen herşeyi sonuna göre düşünmek zorundayız :) çok komik halimiz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…