Ben göbeğim kuculuncede korkuyorum bu bebek niye büyümüyor diye psikolojim Kafayı yedi
Anladm canm bende artirim sayiyi o zamn teşekkür ederiiimHafta bir yumurta çok az benim doktor hergün verdi hiçbir zarari yok dedi bende severek yiyorum el bileklerim ağrıyordu onada kalsiyum,magnezyum takviyesi verdi onu kullanıyorum
Gün içerisinde güzel gıda alıyorsan bence gayet güzel yatarken büyük rahatlık oluyor bende öyle yapıyorum akşam yediden sonra tükettiğim şey su ve soda oluyorKızlar bisey sorcam ben zaten tombiş bi anne adayıyım hamile kaldığımda 66 kiloydum 160cm boyum var 14 hafta oldu 67.5 kilo oldum ben cok kilo almak istemiyorum top gibi Olacağım cunku o yuzden gun içinde yoğurt süt yumurta pekmez yani sağlıklı seyler yiyorum hamur isi Tatlıları az tutmaya çalışıyorum yürüyüşte yapıyorum ama akşamları ya yoğurt ya çorbaya gecistiriyorum bu bebeğe Zararlı midir yoksa gun içinde yediklerim yeterli mi onun icin
Günaydın canım tüm annelere,bugün ankara uçuyor kızlar felaket bir rüzgar fırtına var konya nasılGünaydın annişler
nasılsın cnm taşınma işi nasıl kolayladın mı..Günaydın annişler
Aynen canım burasıda uçuyor feci rüzgar var sesi bile korkunçGünaydın canım tüm annelere,bugün ankara uçuyor kızlar felaket bir rüzgar fırtına var konya nasıl
Ah canım bişey yapamıyorum dün dolabımı toplayım dedim yatagın üzerinde uyumuş kalmışım:)) bu hafta bizim için çok zor eşiminde işleri çok yoğun gece pc başnda çalışıyor sabah ezanına kadar uyyup uyanıp dolanıyorum o uyanık olunca.dengemiz bozuldunasılsın cnm taşınma işi nasıl kolayladın mı..
bilmiyorum ki bu ne aşısıymış 5.ayda tetanoz aşısına çağırdılar beni sağlık ocağından dr git orda yaptır dedi başka bi aşıdan haberim yokKızlar aile hekimi bana bugün için aşıya gel diye aramşdı ne aşısı bu sizde yaptırdınızmı.yapcaklarmş her ay
Bizimkiler bayag ilgili evlendim sürekli arıyorlar ismimle hitap edip hamilelik varmı.hamile kaldım hep arıyorlar sıkıntı varmı nasıl gidyor Çagırıp tansiyonumu kilomu ölçüyolar.bakalım ne aşısıymış gidiyimde yazarımbilmiyorum ki bu ne aşısıymış 5.ayda tetanoz aşısına çağırdılar beni sağlık ocağından dr git orda yaptır dedi başka bi aşıdan haberim yoköğren bakalım neymiş bizede söylersin..
Valla ben bi kere bile kusmadım mide bulantilarim da asırı olmadı sansliydim galiba bu konudaŞimdi dizi reklamı çıktıda medcezir baş roldeki kız hamileymiş.kilo almış bide sürekli birşey yiyor.bunlar hamileliği ne sanıyosa:)) biz kusmakdan baş agrısından başımızı kaldıramıyoruz kaç kilo verdik.siz hiç kusmayın hastalanmayın zaten he he hamilelik böyle bişey Zaten.yalannnnnn
Bence başka bir doktora git canım hemen kürtaj olmaKizlar yardim lütfen ben 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj la alalim dedi doktor gorunmuzse allahtan 1gün sonra göründü 4haftalıkken kan değerim 4773 du simdi 5haftalık oldu dun yine gittim kan değerim 9911 az artiyo kese yamuk diye saçma sapan konuştu kürtaj yapcaz dedi cevrem sakin aldirma doktoru değiştir dedi sizce napim degerim dusukmu kizlar
cnm zaten 6. hftaya kadar sadece kese oluyor 6-7 haftalarda kalp atışı duyuluyor bence dr güvenmiyorsan başka dr git derim daha 4 haftalık keseyi görememişse neyi almaya kalkmış anlayamadım.. bence başka dr görün..Kizlar yardim lütfen ben 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj la alalim dedi doktor gorunmuzse allahtan 1gün sonra göründü 4haftalıkken kan değerim 4773 du simdi 5haftalık oldu dun yine gittim kan değerim 9911 az artiyo kese yamuk diye saçma sapan konuştu kürtaj yapcaz dedi cevrem sakin aldirma doktoru değiştir dedi sizce napim degerim dusukmu kizlar
gözün aydın cnm hayırlısı olsun cuma güzel haberlerini alırız inşallah..Bayanlarrrr..... Ben yazamadım bir süredir. Taşındığımız için internetim yoktu, yoğundum baya. Mart gibi yazmıştım, şimdi aranıza katılarak yazıyorummm=)))Geçen ay gidemedim doktora. Yerleşme kanaması mı bilmiyorum yani, ama bu ay dün reglimin başlaması gerekiyordu. Dün olmadım, gece rüyamda hamile olduğumu falan gördüm. Uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgi...=)))) Biraz önce tekrar yaptım ve o da çift:))) Hemdde öyle pek de silik değil:) Yeni mi, geçen ayki adet değildi mi onu dr söyleyecek :) Amaaaa inşallah hamişimmmm:) Drla görüşmeden çok da sevinmek istemiyorm:/ Ve tamamen sürpriz oldu, Yeni taşındığımız için evi toplayana kadar en azından adamakıllı düşünmüyorduk:) bebek sürpriz yaptı:) Sabah hemen eşimi uyandırdım, o kadar şaşırdı ve mutlu oldu ki:) Cumaya da randevu aldık bakalımmm:) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn:)))
Zaten ultrason kağıdında kese gözüküyor bence saçmalamis özel e gitmişsin bir de devlete git canım orası ne diyecek acabaBence başka bir doktora git canım hemen kürtaj olma
İnşallah canımmmm:))))gözün aydın cnm hayırlısı olsun cuma güzel haberlerini alırız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?