Canım hatırladım:)) bende öğrenmeden rüyamda görmüştüm hadi gözün aydın hayırlı olsunBayanlarrrr..... Ben yazamadım bir süredir. Taşındığımız için internetim yoktu, yoğundum baya. Mart gibi yazmıştım, şimdi aranıza katılarak yazıyorummm=)))Geçen ay gidemedim doktora. Yerleşme kanaması mı bilmiyorum yani, ama bu ay dün reglimin başlaması gerekiyordu. Dün olmadım, gece rüyamda hamile olduğumu falan gördüm. Uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgi...=)))) Biraz önce tekrar yaptım ve o da çift:))) Hemdde öyle pek de silik değil:) Yeni mi, geçen ayki adet değildi mi onu dr söyleyecek :) Amaaaa inşallah hamişimmmm:) Drla görüşmeden çok da sevinmek istemiyorm:/ Ve tamamen sürpriz oldu, Yeni taşındığımız için evi toplayana kadar en azından adamakıllı düşünmüyorduk:) bebek sürpriz yaptı:) Sabah hemen eşimi uyandırdım, o kadar şaşırdı ve mutlu oldu ki:) Cumaya da randevu aldık bakalımmm:) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn:)))
Canım sakın aldırma başka iyi bir doktora git zoru ne bu doktorun değerleri yükselmiş neden alcakmış.baska iyi bir doktor arastır hemen.ben keseyi 6haftalkda gördüm nedemek hemen almak 4haftada yaKizlar yardim lütfen ben 4haftalıkken keseyi galcakmış.rtaj la alalim dedi doktor gorunmuzse allahtan 1gün sonra göründü 4haftalıkken kan değerim 4773 du simdi 5haftalık oldu dun yine gittim kan değerim 9911 az artiyo kese yamuk diye saçma sapan konuştu kürtaj yapcaz dedi cevrem sakin aldirma doktoru değiştir dedi sizce napim degerim dusukmu kizlar
Çok sinirlendim ya nasıl doktorlar var.bana neler dediler dış gebelik yok alttan bakmazsak ölürsen sorumluluk kabul etmeyiz.beni öldürdüler resmen.devlete güvenmiyorum.hangi şehirdesin en iyi doktoru arastır hemen gitİnşallah canımmmm:))))
Allah kolaylık versin canımAh canım bişey yapamıyorum dün dolabımı toplayım dedim yatagın üzerinde uyumuş kalmışım:)) bu hafta bizim için çok zor eşiminde işleri çok yoğun gece pc başnda çalışıyor sabah ezanına kadar uyyup uyanıp dolanıyorum o uyanık olunca.dengemiz bozuldu
Canim sence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum yaCanım sakın aldırma başka iyi bir doktora git zoru ne bu doktorun değerleri yükselmiş neden alcakmış.baska iyi bir doktor arastır hemen.ben keseyi 6haftalkda gördüm nedemek hemen almak 4haftada ya
Geçti derken yine başladı vicdan azabı çekiyorum ama içiyim ozaman bir tane her yolu denedim geçmiyor
Yokmu iyi bir doktor sana önerecek birileri.ben önce devlet te öğrendim hamile oldugumu sonra özel bir hastaneye gittim çok ünlü bir doktor bana o dedi dış gebelik olabilr diye bir hafta agladım.doktor iyi olmasına ragmen bide.sonra hemen baska doktora gittim konyanın en iyi kadın doğumu.bana dedini kim çıkarıyor bunları bebeğin çok sağlıklı dedi çok şükür.doktor çok önemliCanim sence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya
Canım maaşallah de kendine bile kusmadm deme bende öyleyim ama ne zaman kusmadm desem geliyor.gece 4te otryrm eşime dedim çok iyyim der demez gece yarısı kustum.gececek inşallahşaka gibi ama bugun hala kusmadıgeliyor.i acaba :) sende durumlar nasıl ?
Canım maaşallah de kendine bile kusmadm deme bende öyleyim ama ne zaman kusmadm desem geliyor.gece 4te otryrm eşime dedim çok iyyim der demez gece yarısı kustum.gececek inşallah
Ah canım ya öğretmenlikdi değilmi branşın ne.hayırlısı olsun.bende okul olayını tamamen erteledim kendime gelemiyorum.bebek doğsun iki yıl evdeyim sonra inşallah.benimde ayaklarım dişlerm dipleri agrıyordu.kalsiyum al bebek bizden geçiniyor hergün süt yumurta kesin yiyorum yoğurt ye.çok güçsüzkendi yazımı okuyamadım inşallah gececek:) ders çalışmam lazım kitap yuzu açamıyorum onada canım sıkılıyor.butun arkadaslarım hamıleyken atanmıslardı şimdi sıra bende ama kusmaktan ,bulantıdan hıcbırsey yapamıyorum ki.dunden berıde kemıklerım agrıyor dişlerım agrıyor sizde de oldumu?
Aglama falan canım bebeğine zarar benide mahvettiler.degerler hergün iki katı yükselir diye biliyorum.sakın ağlama çok saglam bir doktor bul ona git.ama mutlaka git ama allah korusun aksi bi durumda olabilir ama içini ferah tut.şunu unutma rabbim verecekse hiç birşey engel olamaz alacaksada öyle.ama 4haftalkda kese görünmedi alalım diyen doktora hiç güvenmiyorum.ben 6haftalkda keseyi gördüm 9haftalkda kalbini duydum kendini gördüm.[/QUOTE][QUOTE="ela15, post: 40370662, member: 65mahvettilerence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya
Canım kanaman olmadığı müddetce bekle ve doktorunu değiştir derim,zaten düşük olsa ne dr. Nede sen engel olabilirsin bir hafta daha bekle ve iyibir doktora git Allahin izniyle inşallah herşey güzel olacakKizlar yardim lütfen ben 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj la alalim dedi doktor gorunmuzse allahtan 1gün sonra göründü 4haftalıkken kan değerim 4773 du simdi 5haftalık oldu dun yine gittim kan değerim 9911 az artiyo kese yamuk diye saçma sapan konuştu kürtaj yapcaz dedi cevrem sakin aldirma doktoru değiştir dedi sizce napim degerim dusukmu kizlar
Ah canım ya öğretmenlikdi değilmi branşın ne.hayırlısı olsun.bende okul olayını tamamen erteledim kendime gelemiyorum.bebek doğsun iki yıl evdeyim sonra inşallah.benimde ayaklarım dişlerm dipleri agrıyordu.kalsiyum al bebek bizden geçiniyor hergün süt yumurta kesin yiyorum yoğurt ye.çok güçsüz
Çok saol canim senin 9 haftalikken hcg kacti[/QUOTE]Aglama falan canım bebbakmayı.ar benide mahvettiler.degerler hergün iki katı yükselir diye biliyorum.sakın ağlama çok saglam bir doktor bul ona git.ama mutlaka git ama allah korusun aksi bi durumda olabilir ama içini ferah tut.şunu unutma rabbim verecekse hiç birşey engel olamaz alacaksada öyle.ama 4haftalkda kese görünmedi alalım diyen doktora hiç güvenmiyorum.ben 6haftalkda keseyi gördüm 9haftalkda kalbini duydum kendini gördüm.
Ne güzel benimde çok arkadaslarım var atanamadılar isyan ediyolar hep çok severim el sanatları bende özel bi anaokulnda öğretmenlik yapıyordum haftada bir el sanatları dersimz vardı bir senede kendim verdim çok eğlenceli.hayırlısı olsun evet göster bizde yapalım.inşallah bu gidşnde öğrenrsin randevn ne zamanamalesef öğretmenlik.branşçıyım, el sanatla retmenliği.cinsiyet netleşsin yapacagım çok sey var sızlerede fıkır olur:)yogurt yıyemıyorum bende oldum olası yanı sadece mantıda vss.ama süt içiyorum yumurtada gunde 1 tane sadece sarısı inşallah saglıklı olur bebışlerimiz dogduktan sonrada paylaşımlarımız devam eder
şimdilik ayda bır kontrol dedi doktorum.mayısta gıdecegım ınsallah o zamana netleşirNe güzel benimde çok arkadaslarım var atanamadılar isyan ediyolar hep çok severim el sanatları bende özel bi anaokulnda öğretmenlik yapıyordum haftada bir el sanatları dersimz vardı bir senede kendim verdim çok eğlenceli.hayırlısı olsun evet göster bizde yapalım.inşallah bu gidşnde öğrenrsin randevn ne zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?