2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım hatırladım:)) bende öğrenmeden rüyamda görmüştüm hadi gözün aydın hayırlı olsun

Canım sakın aldırma başka iyi bir doktora git zoru ne bu doktorun değerleri yükselmiş neden alcakmış.baska iyi bir doktor arastır hemen.ben keseyi 6haftalkda gördüm nedemek hemen almak 4haftada ya

İnşallah canımmmm:))))
Çok sinirlendim ya nasıl doktorlar var.bana neler dediler dış gebelik yok alttan bakmazsak ölürsen sorumluluk kabul etmeyiz.beni öldürdüler resmen.devlete güvenmiyorum.hangi şehirdesin en iyi doktoru arastır hemen git

Allah kolaylık versin canım

Canım sakın aldırma başka iyi bir doktora git zoru ne bu doktorun değerleri yükselmiş neden alcakmış.baska iyi bir doktor arastır hemen.ben keseyi 6haftalkda gördüm nedemek hemen almak 4haftada ya
Canim sence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya

[QUOTE="ela15, post: 40370662, member: 65mahvettilerence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya[/QUOTE]
Aglama falan canım bebeğine zarar benide mahvettiler.degerler hergün iki katı yükselir diye biliyorum.sakın ağlama çok saglam bir doktor bul ona git.ama mutlaka git ama allah korusun aksi bi durumda olabilir ama içini ferah tut.şunu unutma rabbim verecekse hiç birşey engel olamaz alacaksada öyle.ama 4haftalkda kese görünmedi alalım diyen doktora hiç güvenmiyorum.ben 6haftalkda keseyi gördüm 9haftalkda kalbini duydum kendini gördüm.

Canim sence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya
Yokmu iyi bir doktor sana önerecek birileri.ben önce devlet te öğrendim hamile oldugumu sonra özel bir hastaneye gittim çok ünlü bir doktor bana o dedi dış gebelik olabilr diye bir hafta agladım.doktor iyi olmasına ragmen bide.sonra hemen baska doktora gittim konyanın en iyi kadın doğumu.bana dedini kim çıkarıyor bunları bebeğin çok sağlıklı dedi çok şükür.doktor çok önemli

şaka gibi ama bugun hala kusmadıgeliyor.i acaba :) sende durumlar nasıl ?
Canım maaşallah de kendine bile kusmadm deme bende öyleyim ama ne zaman kusmadm desem geliyor.gece 4te otryrm eşime dedim çok iyyim der demez gece yarısı kustum.gececek inşallah

Canım maaşallah de kendine bile kusmadm deme bende öyleyim ama ne zaman kusmadm desem geliyor.gece 4te otryrm eşime dedim çok iyyim der demez gece yarısı kustum.gececek inşallah

kendi yazımı okuyamadım inşallah gececek:) ders çalışmam lazım kitap yuzu açamıyorum onada canım sıkılıyor.butun arkadaslarım hamıleyken atanmıslardı şimdi sıra bende ama kusmaktan ,bulantıdan hıcbırsey yapamıyorum ki.dunden berıde kemıklerım agrıyor dişlerım agrıyor sizde de oldumu?

Ah canım ya öğretmenlikdi değilmi branşın ne.hayırlısı olsun.bende okul olayını tamamen erteledim kendime gelemiyorum.bebek doğsun iki yıl evdeyim sonra inşallah.benimde ayaklarım dişlerm dipleri agrıyordu.kalsiyum al bebek bizden geçiniyor hergün süt yumurta kesin yiyorum yoğurt ye.çok güçsüz

[QUOTE="ela15, post: 40370662, member: 65mahvettilerence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya
Aglama falan canım bebeğine zarar benide mahvettiler.degerler hergün iki katı yükselir diye biliyorum.sakın ağlama çok saglam bir doktor bul ona git.ama mutlaka git ama allah korusun aksi bi durumda olabilir ama içini ferah tut.şunu unutma rabbim verecekse hiç birşey engel olamaz alacaksada öyle.ama 4haftalkda kese görünmedi alalım diyen doktora hiç güvenmiyorum.ben 6haftalkda keseyi gördüm 9haftalkda kalbini duydum kendini gördüm.[/QUOTE]
Çok saol canim senin 9 haftalikken hcg kacti

Canım kanaman olmadığı müddetce bekle ve doktorunu değiştir derim,zaten düşük olsa ne dr. Nede sen engel olabilirsin bir hafta daha bekle ve iyibir doktora git Allahin izniyle inşallah herşey güzel olacak

malesef öğretmenlik.branşçıyım, el sanatları öğretmenliği.cinsiyet netleşsin yapacagım çok sey var sızlerede fıkır olur:)yogurt yıyemıyorum bende oldum olası yanı sadece mantıda vss.ama süt içiyorum yumurtada gunde 1 tane sadece sarısı inşallah saglıklı olur bebışlerimiz dogduktan sonrada paylaşımlarımız devam eder

Çok saol canim senin 9 haftalikken hcg kacti[/QUOTE]
Hiç hatırlamıyorum ki canım ben zaten bebeği görünce bıraktım hcg ye bakmayı.seninki suan kaç hesap etsene hergün iki katı yükselmişmi.ama benimde normalden düşüktü

Ne güzel benimde çok arkadaslarım var atanamadılar isyan ediyolar hep çok severim el sanatları bende özel bi anaokulnda öğretmenlik yapıyordum haftada bir el sanatları dersimz vardı bir senede kendim verdim çok eğlenceli.hayırlısı olsun evet göster bizde yapalım.inşallah bu gidşnde öğrenrsin randevn ne zamana

şimdilik ayda bır kontrol dedi doktorum.mayısta gıdecegım ınsallah o zamana netleşir

Bende senın gbıym ama bebek ılk 3 ay annenın daha oncekı depoladklarndan beslenrms. Elımde cubuk kraker ıle dolasıyorum.

Arkadaslar benim karnım taş gibiydi semsert çok rahatsızdım patlayacak bomba gibi gergindim katinacıgım yazmışdı sanırım vazelin çatlağa iyi gelir diye bi vazelin aldım bebeklerede kullanılabilenden bolca sürdüm karnıma şimdi karnım yumuşacık oldu gerginlik bitti rahatsızlığım da geçti iyi oldu.ama insan endişeleniyorda acaba bebek iyimi diye bi sıkıntı yoksa inşallah vazelin beni inanılmaz rahatlattı patlayacak gibiydim birde 24saat etkili kokusuda güzel.umarım çatlakda yapmaz.birde doktorumu bu hafta görcem ama gittğmzde yazmamış sizlerin önerdiği catlak kremi neydi.çok korkuyorum çatlaklardan.benim yüzüm falan gerildi.bu arada vazelini yüze sürmeyin karartırmış yüzü diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…