Kese göründükten sonra neden kan testi yaptırdınız ki bnm değerim en son1371 dü bi kac gun sonra kese göründü daha da test yaptırmadım kesenin yamuk görünmesi de soyle olabiliyor eğer doktor karnına cok bastırırsa kese yanılıyor bnm de bi doktor cok bastırmıştı kese ince uzun cikti korkmuştum bndeCanim sence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya
Arkadaslar benim karnım taş gibiydi semsert çok rahatsızdım patlayacak bomba gibi gergindim katinacıgım yazmışdı sanırım vazelin çatlağa iyi gelir diye bi vazelin aldım bebeklerede kullanılabilenden bolca sürdüm karnıma şimdi karnım yumuşacık oldu gerginlik bitti rahatsızlığım da geçti iyi oldu.ama insan endişeleniyorda acaba bebek iyimi diye bi sıkıntı yoksa inşallah vazelin beni inanılmaz rahatlattı patlayacak gibiydim birde 24saat etkili kokusuda güzel.umarım çatlakda yapmaz.birde doktorumu bu hafta görcem ama gittğmzde yazmamış sizlerin önerdiği catlak kremi neydi.çok korkuyorum çatlaklardan.benim yüzüm falan gerildi.bu arada vazelini yüze sürmeyin karartırmış yüzü diye duydum.[/QUOTE. Ya bende vazelin kullanıyordum ama dun annem vazelin petrol ürünü kullanma dedi korktum ya bende unibaby nin vazelini var kaliteli ama korktum yinede
Bnde vazelin kullanıyordum ama dun annem vazelin petrol ürünü dedi korktum bnmki unibaby nin vazelini ama bilmiyom ki içinde petrol varsa kotu gercekten
Günaydınnn canimmGünaydınnnnn....annişlerrrrrr,aman sağlıkli olsun bebişler
Hadi ya hiç duymamıştımBnde vazelin kullanıyordum ama dun annem vazelin petrol ürünü dedi korktum bnmki unibaby nin vazelini ama bilmiyom ki içinde petrol varsa kotu gercekten
cnm korkma hiç ben kullandım bişeycik olmadı ama içine sinmiyorsa başka ozaman kakao yağı veya badem yağı kullan bnm evde var arada onlarıda kullanıyorum..Bnde vazelin kullanıyordum ama dun annem vazelin petrol ürünü dedi korktum bnmki unibaby nin vazelini ama bilmiyom ki içinde petrol varsa kotu gercekten
g.olsun cnm benim de eşim girp hava bi anda nasıl soğudu sinir bozucu..Herkese günaydın, buz gibi bir İstanbul'dan güne grip olarak başladım kızlarsoğuklarda dikkat edin kendinize..
Canım günaydın nasılsıng.olsun cnm benim de eşim girp hava bi anda nasıl soğudu sinir bozucu..
Yarin doktora gittiğimde sorcam bnde forumdan ögrendim vazelini hatta doktorları önermiş onlara da ama iste annem Kafamı karistirdicnm korkma hiç ben kullandım bişeycik olmadı ama içine sinmiyorsa başka ozaman kakao yağı veya badem yağı kullan bnm evde var arada onlarıda kullanıyorum..
günaydın arkadaşım iyiyim çok şükür bir an önce doğum iznine çıkma telaşındayımCanım günaydın nasılsın
cnm evet bnm dr hiçbir sakınca yok dedi.. formda bende okudum petrol ürünü diye araştırdım petrolden ayrıştırılarak üretilen merhem google da arama yap baya detaylı yazılar çıkıyor yani zararı yok.. zararı olsa bebişlere bile kullanılıyor bugüne kadar vazelinden hasta olanı duymadımYarin doktora gittiğimde sorcam bnde forumdan ögrendim vazelini hatta doktorları önermiş onlara da ama iste annem Kafamı karistirdi
İyi ol çok şükür bende iyyim.evet ya bi çıksan izne ne güzel olur allah kolaylık versin.çabucak geçsin günlergünaydın arkadaşım iyiyim çok şükür bir an önce doğum iznine çıkma telaşındayımsen nasılsın bebiş nasıl..
Dün gece ilk kez gerilmeden uyudum yumuşacık halada yumuşak sevdim vazelini.canım arkadaslar bi çatlak kremi önermişdi adı neydicnm evet bnm dr hiçvazelini.a yok dedi.. formda bende okudum petrol ürünü diye araştırdım petrolden ayrıştırılarak üretilen merhem google da arama yap baya detaylı yazılar çıkıyor yani zararı yok.. zararı olsa bebişlere bile kullanılıyor bugüne kadar vazelinden hasta olanı duymadım
lierac cnm kremin adı..Dün gece ilk kez gerilmeden uyudum yumuşacık halada yumuşak sevdim vazelini.canım arkadaslar bi çatlak kremi önermişdi adı neydi
Kizlar yardim lütfen ben 4haftalıkken keseyi göremedi kürtaj la alalim dedi doktor gorunmuzse allahtan 1gün sonra göründü 4haftalıkken kan değerim 4773 du simdi 5haftalık oldu dun yine gittim kan değerim 9911 az artiyo kese yamuk diye saçma sapan konuştu kürtaj yapcaz dedi cevrem sakin aldirma doktoru değiştir dedi sizce napim degerim dusukmu kizlar
Saol canımlierac cnm kremin adı..
ne demek kuzum ya.. bu arada baya azaldık galiba eskisi gibi hareket yok sayfamızda.. takip ettiğiniz konu linkleri varsa atın onlarada bakayımSaol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?