2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canim sence normalmi haftasina gore değerlerin aglamktan oldum ya
Kese göründükten sonra neden kan testi yaptırdınız ki bnm değerim en son1371 dü bi kac gun sonra kese göründü daha da test yaptırmadım kesenin yamuk görünmesi de soyle olabiliyor eğer doktor karnına cok bastırırsa kese yanılıyor bnm de bi doktor cok bastırmıştı kese ince uzun cikti korkmuştum bnde

Ya

Bnde vazelin kullanıyordum ama dun annem vazelin petrol ürünü dedi korktum bnmki unibaby nin vazelini ama bilmiyom ki içinde petrol varsa kotu gercekten
cnm korkma hiç ben kullandım bişeycik olmadı ama içine sinmiyorsa başka ozaman kakao yağı veya badem yağı kullan bnm evde var arada onlarıda kullanıyorum..

cnm korkma hiç ben kullandım bişeycik olmadı ama içine sinmiyorsa başka ozaman kakao yağı veya badem yağı kullan bnm evde var arada onlarıda kullanıyorum..
Yarin doktora gittiğimde sorcam bnde forumdan ögrendim vazelini hatta doktorları önermiş onlara da ama iste annem Kafamı karistirdi

Yarin doktora gittiğimde sorcam bnde forumdan ögrendim vazelini hatta doktorları önermiş onlara da ama iste annem Kafamı karistirdi
cnm evet bnm dr hiçbir sakınca yok dedi.. formda bende okudum petrol ürünü diye araştırdım petrolden ayrıştırılarak üretilen merhem google da arama yap baya detaylı yazılar çıkıyor yani zararı yok.. zararı olsa bebişlere bile kullanılıyor bugüne kadar vazelinden hasta olanı duymadım

günaydın arkadaşım iyiyim çok şükür bir an önce doğum iznine çıkma telaşındayım sen nasılsın bebiş nasıl..
İyi ol çok şükür bende iyyim.evet ya bi çıksan izne ne güzel olur allah kolaylık versin.çabucak geçsin günler

Dün gece ilk kez gerilmeden uyudum yumuşacık halada yumuşak sevdim vazelini.canım arkadaslar bi çatlak kremi önermişdi adı neydi

Canım değerlerden falan anlamam ama, bu kadar üzme kendini...
Kardeşime 5-6. haftalarda Z.Kamil kalp atışı yok sabah gel bebeği alacağız demişti.
Sabah özele gidip doppler çektirdi, hiçbir sorun yoktu, şimdi 14 aylık maaşallah :)

Benimde 6. haftada kalp atışlarını duyamadı, ama kötü bişeyde söylememişti, bende sorun olduğunu bilmeden devam ettim, 12+5 te kalbi durmuş bebeğimin aldılar Büyük şok oldu benim için hiç beklemiyordum, düşükten sonra da zaten gebelik geriliği vardı dedi. Beni daha önce uyarmadığı için de ayrıca üzülmüştüm.
Senin doktorun söyleme tarzı çok kötüymüş, yani seni bu kadar üzmeye hakkı yok
Bence de aldırma derim, Allah kısmet ederse doğar zaten, değilse elimizden bişrey gelmez, veren de o alan da
Ama kendini üzme, bebek tutunmaya çalışırken kendini bu kadar hırpalama lütfen
En kısa zamanda hayırlı haberlerini duyarız inşallah

ne demek kuzum ya.. bu arada baya azaldık galiba eskisi gibi hareket yok sayfamızda.. takip ettiğiniz konu linkleri varsa atın onlarada bakayım can sıkıntısı başka türlü geçmiyor gün işyerinde tam sezon sonu işler yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…