- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
bende bi tane vazelin var ama sursemmi acaba pembe kutuda idil vazelin yazıyor parfumlu e vitaminlı sürebılırmıyım bunu acaba senınkı de bundan mı canmmDün gece ilk kez gerilmeden uyudum yumuşacık halada yumuşak sevdim vazelini.canım arkadaslar bi çatlak kremi önermişdi adı neydi
Canım bizim haftalarımız daha ileri yazan arkadaslar hep yenydi kesin kötü haldeler yazacak durumları yok biraz iyileşsinler gelirler yine:) bende saglık ocagına gittim tetanos aşısıymış 1.dozu yaptılar 2.de öteki ay yapcaklarmış annem spora gidyor bende baslıycam yeniden hafif hareketler yapcaz hocayla konsduk.ne demek kuzum ya.. bu arada baya azaldık galiba eskisi gibi hareket yok sayfamızda.. takip ettiğiri varsa atın onlarada bakayımcan sıkıntısı başka türlü geçmiyor gün işyerinde tam sezon sonu işler yok..
Canım bişey olmaz sanmıyorum vazelin sonucda ben bebek reonundan aldım üzerinde bebeklerde kullanılabilr yazınca.ama bişey olmaz bencebende bi tane vazelin var ama sursemmi acaba pembe kutuda idil vazelin yazıyor parfumlu e vitaminlı sürebılırmıyım bunu acaba senınkı de bundan mı canmm
tesekkur ederım resmını bıle koymussun canım yaa.bende bugun yatarken bır sureyım nasıl olacak. ben bu arada kendımı çok çırkınleşmış hıssedıyorum kızı olanlar cırkınlesırmıs benımkıde kız mı acaba :)Canım bişey olmaz sanmıyorum vazelin sonucda ben bebek reonundan aldım üzerinde bebeklerde kullanılabilr yazınca.ama bişey olmaz bence
Oyy en çirkin halin bile en güzel kadından daha güolsundan bir annesin şekerim:)) banda eşim çok güzelleştin sen diyor acaba bunalıma girmeyim diye mi diyor bilmiyorum ama 3ay kustukdan sonra bu bir iki haftadır azalınca bende kendimi güzel hissettim:)) kız ama daha çirkin hissetmedim:)) aman canım sağlıklı olsunda.ama varya cinsiyeti öğrenince daha anne gibi hissediyosun çok güzel bi duygu az kaldı sabırtesekkur ederım resmını bıle koymussun canım yaa.bende bugun yatarken bır sureyım nasıl olacak. ben bu arada kendımı çok çırkınleşmış hıssedıyorum kızı olanlar cırkınlesırmıs benımkıde kız mı acaba :)
Bu arada sür bolca ayaklarına falanda ama yüzüne sürme karartıyormuş yüzü.yumuşacık oluyosun şimdi sürmedim yine gerildi hemen.ben bugün doktora gitmsdm sordm bişey olmaz deditesekkur ederım ryüzü. bıle koymussun canım yaa.bende bugun yatarken bır sureyım nasıl olacak. ben bu arada kendımı çok çırkınleşmış hıssedıyorum kızı olanlar cırkınlesırmıs benımkıde kız mı acaba :)
Oyy en çirkin halin bile en güzel kadından daha güolsundan bir annesin şekerim:)) banda eşim çok güzelleştin sen diyor acaba bunalıma girmeyim diye mi diyor bilmiyorum ama 3ay kustukdan sonra bu bir iki haftadır azalınca bende kendimi güzel hissettim:)) kız ama daha çirkin hissetmedim:)) aman canım sağlıklı olsunda.ama varya cinsiyeti öğrenince daha anne gibi hissediyosun çok güzel bi duygu az kaldı sabır
tamm canm sürecem bende,eeee bebiş nasıldı neler yapıodu anlatsana bende nette 12 hafta bebek videoları ızlıyorum surekliBu arada sür bolca ayaklarına falanda ama yüzüne sürme karartıyormuş yüzü.yumuşacık oluyosun şimdi sürmedim yine gerildi hemen.ben bugün doktora gitmsdm sordm bişey olmaz dedi
Canım benim bende:))) valla aynen her yer büyüyor yavas yavas:) bende ah ah banyoda saçımı tarasam şükrediyorum valla ne süs kaldı ne püs.eşim iyi oldu diyor makyaj yapma parfüm sıkama diyor işine geldi:)yaaaa ne tatlısın sen valla görmeden sevdim seni,benim popo buyudu eşim , koca popolu seni vss dıo banaınşallah bi ögrenelim bakalım sabırsızlanıyorum.yuzumde de lekeler çıkıo galiba ahhhhh ne süslüydüm şimdi saçımı bile taramaya halim yok
Bi gör teyzesi ellerini kaldırmış tek tek göstersi doktor ellerini parmaklarını ayaklarını burnunu bile gördüm kocaman göbeği var:) bide bi zıplıyor tüm vucuduyla sıpa yaa yerim onu uvv.senin bulantılar ne durumdatamm canm sürecem bende,eeee bebiş nasıler yapıodu anlatsana bende nette 12 hafta bebek videoları ızlıyorum surekli
Geçmiş olsun.burdaki arkadslardan duymadım ama bakalım varmıHamilelikte guatir sorunu yasayan varmi ?
tesekkur ederim. Kalp atislarini dinlemeye gittigmde test sonuclarindan ogrendim bebegin zekasini etkiliyomus. normal bi insanda deger 2 iken bende 6 cikti hap werdi . simdi hic aklimdan cikmio. Ayni sorunu yasayan warsa lutfen yardimci olun . Icimi rahatlatmam gerek. Hap werdi doktor 15 gun snra test icn gne gdecegim tsh degerim 6. Hormon yaniGeçmiş olsun.burdaki arkadslardan duymadım ama bakalım varmı
Canım ya içini ferah tut sen allahım korur bebeğini.çok üzülüp bebişi etkileme inşallah sıkıntısızCa düzelir haplarla.[/QUOTE][QUOTE="melekece78, post: 40394227, member:bebeğini.esekkur ederim. Kalp atislarini dinlemeye gittigmde test sonuclarindan ogrendim bebegin zekasini etkiliyomus. normal bi insanda deger 2 iken bende 6 cikti hap werdi . simdi hic aklimdan cikmio. Ayni sorunu yasayan warsa lutfen yardimci olun . Icimi rahatlatmam gerek. Hap werdi doktor 15 gun snra test icn gne gdecegim tsh degerim 6. Hormon yani
dun ogrendim :-( ve yerdemiyim goktemiyim bilmiorum . Ins sag salim nasip eder allahm hepimize :-([/QUOTE]Canım ya içini ferah tut sen allahım korur bebeğini.çok üzülüp bebişi etkileme inşallah sıkıntısızCa düzelir haplarla.
Arkadaşım boşuna üzme kendini arkadaşım yeni doğum yaptı 2. Bebeği 2 çocuğuda çok sağlıklı Maşallah sürekli ilaç kullanıyordu gebelikte de devam etti her ay o doktoruna da gidiyordu boşuna kafana takma Allahın izniyle bişey olmaz. .Hamilelikte guatir sorunu yasayan varmi ?
cok tesekkur ederımmmArkadaşım boşuna üzme kendini arkadaşım yeni doğum yaptı 2. Bebeği 2 çocuğuda çok sağlıklı Maşallah sürekli ilaç kullanıyordu gebelikte de devam etti her ay o doktoruna da gidiyordu boşuna kafana takma Allahın izniyle bişey olmaz. .
Kıyamam ya.zaten hep endişeliyiz inşallah bişey çıkmaz bol bol dua et.bak banada doktor dış gebelik demşdi bir hafta agladım hiç birşey yemedim hayata küstüm.hiç birşeyi yokmuş bebeğimin çok şükür.şimdi çok üzülüyorm hem kendimi hem bebeğimi üzdüm diye.sen dua et.söyle düşün allahım verdi bu canı bizim değilki bize sadece emanetler ne olursa olsun rabbim isterse bu can dünyaya gelecek.allahım verdi bu mucizeyi tamamına erdirsin inşallah[/QUOTE]dun ogrendim :-( ve yerdemiyim goktemiyim bilmiorum . Ins sag salim nasip eder allahm hepimize :-(
Bi insanın aklına gelen başına gelir derler ya kötüyü hiç düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun Allahın izniyle bebegin de sağlıklı sıhhatli alirsin kucağına INŞALLAH ..cok tesekkur ederımmmıns benım bebegmde saglıklı olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?