Mrb everdeen ikimizde ayni haftAdayiz senin cinsiyet belli oldu mu ben 12. Haftada gittim ikili test icin bisey demedi doktor bugun tekrar gitcem belli olur insallahOyy en çirkin halin bile en güzel kadından daha güolsundan bir annesin şekerim:)) banda eşim çok güzelleştin sen diyor acaba bunalıma girmeyim diye mi diyor bilmiyorum ama 3ay kustukdan sonra bu bir iki haftadır azalınca bende kendimi güzel hissettim:)) kız ama daha çirkin hissetmedim:)) aman canım sağlıklı olsunda.ama varya cinsiyeti öğrenince daha anne gibi hissediyosun çok güzel bi duygu az kaldı sabır
Bence cinsiyeti belli olur canım inşallahMrb everdeen ikimizde ayni haftAdayiz senin cinsiyet belli oldu mu ben 12. Haftada gittim ikili test icin bisey demedi doktor bugun tekrar gitcem belli olur insallah
Insallah cok heyecanlıyım tabi sağlıklı olsunda inan doktora gitmeye korkuyorum kotu birsey çıkacak diye Allah korusunBence cinsiyeti belli olur canım inşallah
Seni. Bebişin bellimi cinsiyeti canomBence cinsiyeti belli olur canım inşallah
Benim bebişte bi ara 8. Haftadaydibi kac gun sonra gittik direk 9. Haftaya atlamıştı doktora sordum çabuk gelişiyor Ondandır bi sıkıntı yok demistisevimli hamiş bayanlar günaydınnn
sizlere güzel bir haberim vaarrr.. Tarama testi sonuçları çıktı veee risk yokmuşyanlız şöyle bişi var ben 14. haftada olduğum halde ultrasonda 16 haftalık çıkıyor bu bir sorun mu? yoksa bebeişim iyi mi besleniyor? Bu arada sizlerin sonuçları nasıl neler yaptınız anlatın
aa çok güzelmiş başla tabi ben çalışmaktan bişey yapamıyorum.. işi bırakınca düzenli yürüyüş olur belki.. bu arada tetanoz bana tek seferde yapacaklar diğer formda okudum ağır bi aşıymış bak sana 2 doz yapmaları iyi olmuş hafif geçer..Canım bizim haftalarımız daha ileri yazan arkadaslar hep yenydi kesin kötü haldeler yazacak durumları yok biraz iyileşsinler gelirler yine:) bende saglık ocagına gittim tetanos aşısıymış 1.dozu yaptılar 2.de öteki ay yapcaklarmış annem spora gidyor bende baslıycam yeniden hafif hareketler yapcaz hocayla konsduk.
Evet canım.ben gecen hafta gittiğimde belli oldu ilikli testde yapıldı.kızmış cinsiyeti:)) sende bugün hayırlısıyla öğrenirsin inşallah çok güzel bi duyguMrb everdeen ikimizde ayni haftAdayiz senin cinsiyet belli oldu mu ben 12. Haftada gittim ikili test icin bisey demedi doktor bugun tekrar gitcem belli olur insallah
yaaaa korktuumKatinaa kızlarr çok fenayımmm dün geceden beri Mahvoldum kolum kalkmıyor tetanos asısı beni mahvetti sabaha kadar ahladım çok agrıdı çok agrıyor((kaldıramıyorum kolumu çok agırmış tek dozu bile cok fenayım ben bugün
Gecmis olsun cnm peki ikili test sonuçların nasıl geldi bu arada hayırlı olsun Kızın benimde içime kızım olacakmış gibi doguyorKatinaa kızlarr çok fenayımmm dün geceden beri Mahvoldum kolum kalkmıyor tetanos asısı beni mahvetti sabaha kadar ahladım çok agrıdı çok agrıyor((kaldıramıyorum kolumu çok agırmış tek dozu bile cok fenayım ben bugün
yaaaa maşallahh çok sevindim:) benim bulantılar sanırım gectı dun hiç olmadı sadece omega yı alınca pskolojık sanırım bıraz oluyor ama hıc kusmuyorum :)senın kı ne alemdeBi gör teyzesi ellerini kaldırmış tek tek göstersi doktor ellerini parmaklarını ayaklarını burnunu bile gördüm kocaman göbeği var:) bide bi zıplıyor tüm vucuduyla sıpa yaa yerim onu uvv.senin bulantılar ne durumda
12 haftalıkken öğrendik erkek şimdide tipini merak ediyorum ben renkli gözlüyum iki oğlum kahverengi babalarına benziyorlar eşim bu sana benzese diyor hayırlısi bakalımSeni. Bebişin bellimi cinsiyeti canom
Geçmiş olsun canım o tetenoz aşısı berbat bişey benimde önceki gebeliklerimde ölmustum ağrıdan sanki seninki biraz önce yapılmış gibi benimki nisanin sonunda yapılacak daha bende korkuyorum ağrı bi kaç gün sürüyor çünküKatinaa kızlarr çok fenayımmm dün geceden beri Mahvoldum kolum kalkmıyor tetanos asısı beni mahvetti sabaha kadar ahladım çok agrıdı çok agrıyor((kaldıramıyorum kolumu çok agırmış tek dozu bile cok fenayım ben bugün
3 tane erkek annesi oluyorsun yani12 haftalıkken öğrendik erkek şimdide tipini merak ediyorum ben renkli gözlüyum iki oğlum kahverengi babalarına benziyorlar eşim bu sana benzese diyor hayırlısi bakalım
Saol canım.gecen persembe gitti k bugün çıkcak sonçlar.ama hastane uzak bugünde kötüyüm gidemiycem arycam birazdan öğreneblrsem tlfnda öğrencem.trdirginim erteliyorum öğrenneyi sanırım.sen kaçda gidyosun cinseytni öğrenmeye.allahö gönlüne göre versin ne olursa olsun sağlıklı olsun.yaz mutlaka haber bekliyorumGecmis olsun cnm peki ikili test sonuçların nasıl geldi bu arada hayırlı olsun Kızın benimde içime kızım olacakmış gibi doguyor
Canım valla perişanım kolum kalkmıyor gözüme değdiremiyorum.tüm vucudmu etkiledi baygın gibiyim o gün mutlaka izin al.vurldgnda acıdı ama aksama kdar daha iyidim gece başladı ve bugün çok kötü.yaptrdgnın ertesi izin al.kullanamıyrm kolumu[/QUOTE][QUOTE="kattina, post: 40400876, member: 6158dçok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?