2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Mrb everdeen ikimizde ayni haftAdayiz senin cinsiyet belli oldu mu ben 12. Haftada gittim ikili test icin bisey demedi doktor bugun tekrar gitcem belli olur insallah

sevimli hamiş bayanlar günaydınnn
sizlere güzel bir haberim vaarrr.. Tarama testi sonuçları çıktı veee risk yokmuş yanlız şöyle bişi var ben 14. haftada olduğum halde ultrasonda 16 haftalık çıkıyor bu bir sorun mu? yoksa bebeişim iyi mi besleniyor? Bu arada sizlerin sonuçları nasıl neler yaptınız anlatın

Benim bebişte bi ara 8. Haftadaydibi kac gun sonra gittik direk 9. Haftaya atlamıştı doktora sordum çabuk gelişiyor Ondandır bi sıkıntı yok demisti

aa çok güzelmiş başla tabi ben çalışmaktan bişey yapamıyorum.. işi bırakınca düzenli yürüyüş olur belki.. bu arada tetanoz bana tek seferde yapacaklar diğer formda okudum ağır bi aşıymış bak sana 2 doz yapmaları iyi olmuş hafif geçer..

Bi
Mrb everdeen ikimizde ayni haftAdayiz senin cinsiyet belli oldu mu ben 12. Haftada gittim ikili test icin bisey demedi doktor bugun tekrar gitcem belli olur insallah
Evet canım.ben gecen hafta gittiğimde belli oldu ilikli testde yapıldı.kızmış cinsiyeti:)) sende bugün hayırlısıyla öğrenirsin inşallah çok güzel bi duygu

"pink_princes, post: 40399194, member: 503067"]sevimli hamiş bayanlar günaydınnn
sizlere güzel bir haberim vaarrr.. Tarama testi sonuçları çıktı veee risk yokmuş yanlız şöyle bişi var ben 14. haftada olduğum halde ultrasonda 16 haftalık çıkıyor bu bir sorun mu? yoksa bebeişim iyi mi besleniyor? Bu arada sizlerin sonuçları nasıl neler yaptınız anlatın [/QUOTE]
Hayırlı olsun canım benimde çıkcak sonclar.demekki çok sağlıklı ilerleyen aylarda daha net olur belki haftası

Katinaa kızlarr çok fenayımmm dün geceden beri Mahvoldum kolum kalkmıyor tetanos asısı beni mahvetti sabaha kadar ahladım çok agrıdı çok agrıyor((kaldıramıyorum kolumu çok agırmış tek dozu bile cok fenayım ben bugün

yaaaa korktuum çok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar

Gecmis olsun cnm peki ikili test sonuçların nasıl geldi bu arada hayırlı olsun Kızın benimde içime kızım olacakmış gibi doguyor

yaaaa maşallahh çok sevindim:) benim bulantılar sanırım gectı dun hiç olmadı sadece omega yı alınca pskolojık sanırım bıraz oluyor ama hıc kusmuyorum :)senın kı ne alemde

[QUOTE="kattina, post: 40400876, member: 61584 çok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar [/QUOTE]

gecmiş olsun canım çok uzuldum benımkıde mayısta korktum vallaa

Geçmiş olsun canım o tetenoz aşısı berbat bişey benimde önceki gebeliklerimde ölmustum ağrıdan sanki seninki biraz önce yapılmış gibi benimki nisanin sonunda yapılacak daha bende korkuyorum ağrı bi kaç gün sürüyor çünkü

12 haftalıkken öğrendik erkek şimdide tipini merak ediyorum ben renkli gözlüyum iki oğlum kahverengi babalarına benziyorlar eşim bu sana benzese diyor hayırlısi bakalım
3 tane erkek annesi oluyorsun yani Allah anneli babalı sağlıklı mutlu yaşatsın insallah

[QUOTE="kattina, post: 40400876, member: 6158d çok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar [/QUOTE]
Canım valla perişanım kolum kalkmıyor gözüme değdiremiyorum.tüm vucudmu etkiledi baygın gibiyim o gün mutlaka izin al.vurldgnda acıdı ama aksama kdar daha iyidim gece başladı ve bugün çok kötü.yaptrdgnın ertesi izin al.kullanamıyrm kolumu

Gecmis olsun cnm peki ikili test sonuçların nasıl geldi bu arada hayırlı olsun Kızın benimde içime kızım olacakmış gibi doguyor
Saol canım.gecen persembe gitti k bugün çıkcak sonçlar.ama hastane uzak bugünde kötüyüm gidemiycem arycam birazdan öğreneblrsem tlfnda öğrencem.trdirginim erteliyorum öğrenneyi sanırım.sen kaçda gidyosun cinseytni öğrenmeye.allahö gönlüne göre versin ne olursa olsun sağlıklı olsun.yaz mutlaka haber bekliyorum

[QUOTE="kattina, post: 40400876, member: 6158d çok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar
Canım valla perişanım kolum kalkmıyor gözüme değdiremiyorum.tüm vucudmu etkiledi baygın gibiyim o gün mutlaka izin al.vurldgnda acıdı ama aksama kdar daha iyidim gece başladı ve bugün çok kötü.yaptrdgnın ertesi izin al.kullanamıyrm kolumu[/QUOTE]
Kac haftalikken yapiliyo bayanlar tetanoz aşısı? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…