Kac haftalikken yapiliyo bayanlar tetanoz aşısı? ?[/QUOTE]Canım valla perişanım kolum kalkmıyor gözüme değdiremiyorum.tüm vucudmu etkiledi baygın gibiyim o gün mutlaka izin al.vurldgnda acıdı ama aksama kdar daha iyidim gece başladı ve bugün çok kötü.yaptrdgnın ertesi izin al.kullanamıyrm kolumu
[QUOTE="kattina, post: 40400876, member: 61584çok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar
Saol canım beter bişeymiş.bilmyrumki erkenmi öteki ay bir daha var iki dozmuş.gececek gibi bi agrı değil ilk bana yapldı sanrm erkenmi bilmem iki doz diyemi böyle.saglık ocagınada çok güvenyorm çok ilgililerGeçmiş olsun canım o tetenoz aşısı berbat bişey benimde önceki gebeliklerimde ölmustum ağrıdan sanki seninki biraz önce yapılmış gibi benimki nisanin sonunda yapılacak daha bende korkuyorum ağrı bi kaç gün sürüyor çünkü
Ben 2.50 de randevum var benim 2li testim doktor iyi bi sıkıntı yok dedi yine de Telaş yapıyorum ya yanlis olctulerse falan filan bi Sürü soru Aklımda ama bu kadar evham yapmamam Lazım tabi cnm sağlıklı olsunda kız erkek hicccc farketmez öğrenince yazarım inş belli olur bugunSaol canım.gecen persembe gitti k bugün çıkcak sonçlar.ama hastane uzak bugünde kötüyüm gidemiycem arycam birazdan öğreneblrsem tlfnda öğrencem.trdirginim erteliyorum öğrenneyi sanırım.sen kaçda gidyosun cinseytni öğrenmeye.allahö gönlüne göre versin ne olursa olsun sağlıklı olsun.yaz mutlaka haber bekliyorum
Cnm bnmde sağlık Ocağında hemşire 18. Haftada dedi tetenoz aşısı icinSaol canım beter bişeymiş.bilmyrumki erkenmi öteki ay bir daha var iki dozmuş.gececek gibi bi agrı değil ilk bana yapldı sanrm erkenmi bilmem iki doz diyemi böyle.saglık ocagınada çok güvenyorm çok ilgililer
Katinaa kızlarr çok fenayımmm dün geceden beri Mahvoldum kolum kalkmıyor tetanos asısı beni mahvetti sabaha kadar ahladım çok agrıdı çok agrıyor((kaldıramıyorum kolumu çok agırmış tek dozu bile cok fenayım ben bugün
sevimli hamiş bayanlar günaydınnn
sizlere güzel bir haberim vaarrr.. Tarama testi sonuçları çıktı veee risk yokmuşyanlız şöyle bişi var ben 14. haftada olduğum halde ultrasonda 16 haftalık çıkıyor bu bir sorun mu? yoksa bebeişim iyi mi besleniyor? Bu arada sizlerin sonuçları nasıl neler yaptınız anlatın
Bana ndn yaptılarki yengemede ben gibi yapmşlardı.aman bişey olmasnda kurtlmş oluyum.bide ev toplyorm çolak oldum resmen:))[/QUOTE][QUOTE="bayan34, post: 40405227, memberyapmşlardı.m bnmde sağlık Ocağında hemşire 18. Haftada dedi tetenoz aşısı icin
Geçiyor canım merak etmeSaol canım beter bişeymiş.bilmyrumki erkenmi öteki ay bir daha var iki dozmuş.gececek gibi bi agrı değil ilk bana yapldı sanrm erkenmi bilmem iki doz diyemi böyle.saglık ocagınada çok güvenyorm çok ilgililer
Saol canım arada sor benimki erkenmi oldu bilmem arkadaslara yaplmadı daha.bana 14.haftaa yaptılarGeçmiş olsun, biran ödaha.rıların geçer inşallah
beni sağlık ocağından kimse aramadı aşı için
geçen hafta gitmiştik eşimle, o zaman da birşey demediler.
Bu tetanos aşısı hangi haftada yapılıyor, ilk hamileliğimde yaptırmış mıydım hiç hatırlamıyorum...
Biraz daha azaldı sabaha göre:))Geçiyor canım merak etme
Hayırlı olsun canım benimde çıkcak sonclar.demekki çok sağlıklı ilerleyen aylarda daha net olur belki haftası[/QUOTE]"pink_princes, post: 40399194, member: 503067"]sevimli hamiş bayanlar günaydınnn
sizlere güzel bir haberim vaarrr.. Tarama testi sonuçları çıktı veee risk yokmuşyanlız şöyle bişi var ben 14. haftada olduğum halde ultrasonda 16 haftalık çıkıyor bu bir sorun mu? yoksa bebeişim iyi mi besleniyor? Bu arada sizlerin sonuçları nasıl neler yaptınız anlatın
Benim bebişte bi ara 8. Haftadaydibi kac gun sonra gittik direk 9. Haftaya atlamıştı doktora sordum çabuk gelişiyor Ondandır bi sıkıntı yok demisti
Hayırlı olsun canım benimde çıkcak sonclar.demekki çok sağlıklı ilerleyen aylarda daha net olur belki haftası
Ogrenemedim cinsiyetini bebişimin bu sefer devlet hastanesine gideyim dedim doktor kendi yerine koymuş çömez bi kızı sordu kaç haftalıksın dedim 14 bu haftada belli olmaz dedi ultrasonlada doğru düzgün bakmadı eşimi bile almadı içeriye o da görmek istiyordu dünden beri diyordu Yarin bebişi görcez diye dolanıyordu evdesanki bebek tek bnm eşimi yolladı Dışarıya sinir oldum ya birazdan şikayet etmem bimere niye böyle bu doktorlar bi Afra bi tafra bebişimin iyi olduğuna sevinemiyorum bileSaol canım arada sor benimki erkenmi oldu bilmem arkadaslara yaplmadı daha.bana 14.haftaa yaptılar
Allah allah ya.ikili test sonucı çıktımı.dur canım sinirlenme.çok biliyomş o daha belli olurmu diye.çok şükür sağlıklı ya sıkma canınıbayaya. post: 40409045 .!.:Ogrenemedim cinsiyetini bebişimin bu sefer devlet hastanesine gideyim dedim doktor kendi yerine koymuş çömez bi kızı sordu kaç haftalıksın dedim 14 bu haftada belli olmaz dedi ultrasonlada doğru düzgün bakmadı eşimi bile almadı içeriye o da görmek istiyordu dünden beri diyordu Yarin bebişi görcez diye dolanıyordu evdesanki bebek tek bnm eşimi yolladı Dışarıya sinir oldum ya birazdan şikayet etmem bimere niye böyle bu doktorlar bi Afra bi tafra bebişimin iyi olduğuna sevinemiyorum bile
Saol canım arada sor benimki erkenmi oldu bilmem arkadaslara yaplmadı daha.bana 14.haftaa yaptılar
3 tane erkek annesi oluyorsun yaniAllah anneli babalı sağlıklı mutlu yaşatsın insallah
3 tane erkek annesi oluyorsun yaniAllah anneli babalı sağlıklı mutlu yaşatsın insallah
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun gönlündeki muradın neyse o olsun inşallah3 tane erkek annesi oluyorsun yaniAllah anneli babalı sağlıklı mutlu yaşatsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?