2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kac haftalikken yapiliyo bayanlar tetanoz aşısı? ?[/QUOTE]
valla 29 nisanda ben 21. haftamda oluyorum tek aşı 5. ayda yapılıyor ama diğer arkadaşa 2 aşamalı yapıyorlarmış ilkini vurulmuş..

[QUOTE="kattina, post: 40400876, member: 61584 çok geçmiş olsun sana cnm .. ben napıcam bide iş var 29 nisanda yapacaklar

gecmiş olsun canım çok uzuldum benımkıde mayısta korktum vallaa[/QUOTE]
Canım çok nadir arada oluyor bende iyyim şükür 13.haftadan sonra normalleşiyoruz.saol canım.valla mahvetri beni çok agryor yaparkende acıdı ama gece baaladı acısı bugübde çok kötü.

Saol canım beter bişeymiş.bilmyrumki erkenmi öteki ay bir daha var iki dozmuş.gececek gibi bi agrı değil ilk bana yapldı sanrm erkenmi bilmem iki doz diyemi böyle.saglık ocagınada çok güvenyorm çok ilgililer

Ben 2.50 de randevum var benim 2li testim doktor iyi bi sıkıntı yok dedi yine de Telaş yapıyorum ya yanlis olctulerse falan filan bi Sürü soru Aklımda ama bu kadar evham yapmamam Lazım tabi cnm sağlıklı olsunda kız erkek hicccc farketmez öğrenince yazarım inş belli olur bugun

Saol canım beter bişeymiş.bilmyrumki erkenmi öteki ay bir daha var iki dozmuş.gececek gibi bi agrı değil ilk bana yapldı sanrm erkenmi bilmem iki doz diyemi böyle.saglık ocagınada çok güvenyorm çok ilgililer
Cnm bnmde sağlık Ocağında hemşire 18. Haftada dedi tetenoz aşısı icin

[QUOTE="bayan34, post: 40405227, memberyapmşlardı.m bnmde sağlık Ocağında hemşire 18. Haftada dedi tetenoz aşısı icin[/QUOTE]
Bana ndn yaptılarki yengemede ben gibi yapmşlardı.aman bişey olmasnda kurtlmş oluyum.bide ev toplyorm çolak oldum resmen:))

Geçmiş olsun, biran önce ağrıların geçer inşallah
beni sağlık ocağından kimse aramadı aşı için
geçen hafta gitmiştik eşimle, o zaman da birşey demediler.
Bu tetanos aşısı hangi haftada yapılıyor, ilk hamileliğimde yaptırmış mıydım hiç hatırlamıyorum...

Ben de iki hafta önce gittim 11 haftalik diye biliyordum 12 ymis yani olabiliyor canım benim ikili test sonuçları da güzel çıktı çok şükür

[QUOTE="bayan34, post: 40405227, memberyapmşlardı.m bnmde sağlık Ocağında hemşire 18. Haftada dedi tetenoz aşısı icin
Bana ndn yaptılarki yengemede ben gibi yapmşlardı.aman bişey olmasnda kurtlmş oluyum.bide ev toplyorm çolak oldum resmen:))[/QUOTE]
İlk hamilelik olduğu için olabilir canim bu benim 2. Hamileligim Aşı falan demeli ler daha

Geçiyor canım merak etme

Saol canım arada sor benimki erkenmi oldu bilmem arkadaslara yaplmadı daha.bana 14.haftaa yaptılar

Hayırlı olsun canım benimde çıkcak sonclar.demekki çok sağlıklı ilerleyen aylarda daha net olur belki haftası[/QUOTE]

sağol cnmm inş sağlıklı olsun bebişlerimiz.. bu arada tetanoz aşısı için erken değil mi? beni mayısta çağırdı sağlık ocağı

Hayırlı olsun canım benimde çıkcak sonclar.demekki çok sağlıklı ilerleyen aylarda daha net olur belki haftası

sağol cnmm inş sağlıklı olsun bebişlerimiz.. bu arada tetanoz aşısı için erken değil mi? beni mayısta çağırdı sağlık ocağı[/QUOTE]
Bilmiyorum ki canım yaptılar valla

Saol canım arada sor benimki erkenmi oldu bilmem arkadaslara yaplmadı daha.bana 14.haftaa yaptılar
Ogrenemedim cinsiyetini bebişimin bu sefer devlet hastanesine gideyim dedim doktor kendi yerine koymuş çömez bi kızı sordu kaç haftalıksın dedim 14 bu haftada belli olmaz dedi ultrasonlada doğru düzgün bakmadı eşimi bile almadı içeriye o da görmek istiyordu dünden beri diyordu Yarin bebişi görcez diye dolanıyordu evdesanki bebek tek bnm eşimi yolladı Dışarıya sinir oldum ya birazdan şikayet etmem bimere niye böyle bu doktorlar bi Afra bi tafra bebişimin iyi olduğuna sevinemiyorum bile

Allah allah ya.ikili test sonucı çıktımı.dur canım sinirlenme.çok biliyomş o daha belli olurmu diye.çok şükür sağlıklı ya sıkma canını

Arkadaşlarım kızımın adını sonunda kesinleştirdik.onlarca isim arasından eledik eledik ve benim isteğim oldu sonund:)) Alya.nasıl anlamı gök sema ayy alyam benim.ben zaten hep alya diye seviyodum:))

aradım az önce, 22. haftada yapıyorlarmış
38 yaşında olduğum için 22 ve 28 haftada iki doz yapacaklarmış.
ilk hamileliğimde yaptırmadım gibi hatırlıyorum.
doktoruma sorayım en iyisi, gene kafam karıştı. kişiye göre değişiyor mu bu aşılar??

3 tane erkek annesi oluyorsun yani Allah anneli babalı sağlıklı mutlu yaşatsın insallah
3 tane erkek annesi oluyorsun yani Allah anneli babalı sağlıklı mutlu yaşatsın insallah
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun gönlündeki muradın neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…