valla 29 nisanda ben 21. haftamda oluyorum tek aşı 5. ayda yapılıyor ama diğer arkadaşa 2 aşamalı yapıyorlarmış ilkini vurulmuş..[/QUOTE]Kac haftalikken yapiliyo bayanlar tetanoz aşısı? ?
ikili testte sıkıntı yok da bnm Tiroid birazcık yüksekti kan verdim inşş bi sıkıntı çıkmaz senin sonuc nasıl öğrendin miAllah allah ya.ikili test sonucı çıktımı.dur canım sinirlenme.çok biliyomş o daha belli olurmu diye.çok şükür sağlıklı ya sıkma canını
Yaşa göremiymiş.ilginç.ben çok takmadım. Uygun olmasa yapmazlardır herhalde.geçti acısı çok az kaldı çok şükür[/QUOTE][QUOTgöremiymiş. post: 40409510, member: 49392"]aradım az önce, 22. haftada yapıyorlarmış
38 yaşında olduğum için 22 ve 28 haftada iki doz yapacaklarmış.
ilk hamileliğimde yaptırmadım gibi hatırlıyorum.
doktoruma sorayım en iyisi, gene kafam karıştı. kişiye göre değişiyor mu bu aşılar??
Bu yaşa göre değil canım hastanede kullanılan malzemelerden mikrop almamak için yapılıyor dezenfekte amacli[/QUOTE]emibiliyorum. 40409932 .!.:Yaşa göremiymiş.ilginç.ben çok takmadım. Uygun olmasa yapmazlardır herhalde.geçti acısı çok az kaldı çok şükür
Bilmiyorum ki canım yaptılar valla[/QUOTE]sağol cnmm inş sağlıklı olsun bebişlerimiz.. bu arada tetanoz aşısı için erken değil mi? beni mayısta çağırdı sağlık ocağı
Bende öyle biliyorum.vucuda verilen bir mikrop bağışıklık sistemini güölendirmek için.onu takmıyorumda ikili test soncum cıktı.sonucu öğrenmeye gücüm yok.öğremycem sanırım[/QUOTE]Bu yaşa göre değil canım hastanede kullanılan malzemelerden mikrop almamak için yapılıyor dezenfekte amacli
Yarın da daha çok azalır tatlım benimki şişmiş ti ağrı hafif ti bunda nasıl olur bilemiyorummmBiraz daha azaldı sabaha göre:))
Çok şükür.inşallah tiroid de bi sıkıntı çıkmaz.beş kere aradım hep meşgul aktaramıyolar.keşke gşdebilseydim karnıma agrı girdi elim varmıyor tlfona.öğrenmesem mi acaba[QUOşükür.an34, post: 40409804, member: 511292"]İ
ikili testte sıkıntı yok da bnm Tiroid birazcık yüksekti kan verdim inşş bi sıkıntı çıkmaz senin sonuc nasıl öğrendin mi
Bilmiyorum ki canım yaptıd
Aşı yaparken acıdı zaten sonra iyiydim akşama kadar.gece perişandım agrısından duramadım kabus gibydi sabahda nasıl uyandım bilmyrm tekrar uyudm uyandm tüm vucudumu etkiledi baygın gibiydim.öğleye doğru azaldı şimdi iyyim şükür[/QUOTE]hımmm çok sıkıntılı geçti mi aşıdan sonra? açıkçası korkuyorum bu tarz şeylere yaa neden ki? illa hastaolcaz diye bişi yok yani allah korusun tetanoz dışında daha beter salgınlar var bu ara. senelerdir yapmışlar bizde uyuyoruz.
Aşı yaparken acıdı zaten sonra iyiydim akşama kadar.gece perişandım agrısından duramadım kabus gibydi sabahda nasıl uyandım bilmyrm tekrar uyudm uyandm tüm vucudumu etkiledi baygın gibiydim.öğleye doğru azaldı şimdi iyyim şükür[/QUOTE]hımmm çok sıkıntılı geçti mi aşıdan sonra? açıkçası korkuyorum bu tarz şeylere yaa neden ki? illa hastaolcaz diye bişi yok yani allah korusun tetanoz dışında daha beter salgınlar var bu ara. senelerdir yapmışlar bizde uyuyoruz.
Canım benim tetanoz aşısı da çok önemli doğum yaptıktan sonra ilk doğumu olanlar için diyorum 6 ayda bir senede bir arayla 3 tane daha vuruyor lar bu bir önlem kordon keserken kullanılan makastan dikiş atılacak o igne lerden mikrop kapılmamasi icin[/QUOTE]Aşı yaparken acıdı zaten sonra iyiydim akşama kadar.gece perişandım agrısından duramadım kabus gibydi sabahda nasıl uyandım bilmyrm tekrar uyudm uyandm tüm vucudumu etkiledi baygın gibiydim.öğleye doğru azaldı şimdi iyyim şükür
Evet haklısın.ıyyy makaslar iğnelerr içim bi hoş oldu sezeryanlar ayy fena oluyorum[/QUOTE]Canım benim tetanoz aşısı da çok önemli doğum yaptıktan sonra ilk doğumu olanlar için diyorum 6 ayda bir senede bir arayla 3 tane daha vuruyor lar bu bir önlem kordon keserken kullanılan makastan dikiş atılacak o igne lerden mikrop kapılmamasi icin
Olma canım fena innnsalllah normal yaparsın Rabbim o güzel duygu yu yaşatsın ben yaşadım inşallah bunu daa normal istiyorum Rabbim in izniyle o an gelsin demiştin dersin acı olmuyor ki olsa da hissetmezsin çünkü meleği dünyaya gelmiş oluyor onu n verdiği mutluluk kadar güzel bişey yok allahım sağlıkla sıhhatle herkese bebeğini kucağına almayi nasip etsin Rabbim olmayanlara da versin[/QUOTE]Evet haklısın.ıyyy makaslar iğnelerr içim bi hoş oldu sezeryanlar ayy fena oluyorum
Arkadaşlarım kızımın adını sonunda kesinleştirdik.onlarca isim arasından eledik eledik ve benim isteğim oldu sonund:)) Alya.nasıl anlamı gök sema ayy alyam benim.ben zaten hep alya diye seviyodum:))[/QUOTE
] çok güzel canım saglıklı ömürleri olsun inşallah .ben ruyamda bır kız çocugu gormustum adı azraydı bana azra koyman gerek dıyorlar bılemıyorum şimdi azra da guzel isim haa bırde kayınvalıdemın adı olacak
Yaşa göremiymiş.ilginç.ben çok takmadım. Uygun olmasa yapmazlardır herhalde.geçti acısı çok az kaldı çok şükür[/QUOTE][QUOTgöremiymiş. post: 40409510, member: 49392"]aradım az önce, 22. haftada yapıyorlarmış
38 yaşında olduğum için 22 ve 28 haftada iki doz yapacaklarmış.
ilk hamileliğimde yaptırmadım gibi hatırlıyorum.
doktoruma sorayım en iyisi, gene kafam karıştı. kişiye göre değişiyor mu bu aşılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?