Hayırlı cumalar aynen bu haftada bitti bi an önce Ekim Ay'ı gelse de yavrularımıza kavuşsakhayirli cumalar kızlar cok sukur bu haftada tamamlandi yarin tatillllll
Bu arada bütün gece acı çektim kolum koptu resmen gece çok agrıyor Amman aşıları sol kolunuza vurdurun çünkü gerçekden kolumu hiç kullanamıyorum ve üzerine asla yatanıyorum.
hayirli cumalar kızlar cok sukur bu haftada tamamlandi yarin tatillllll
Bayıldım ismine maasallah Allah ismi gibi güzel bir ömür versin canım... prenses AlyaArkadaşlarım kızımın adını sonunda kesinleştirdik.onlarca isim arasından eledik eledik ve benim isteğim oldu sonund:)) Alya.nasıl anlamı gök sema ayy alyam benim.ben zaten hep alya diye seviyodum:))
Canım günaydon nasılsınhayırlı cumalar,hadi gözün aydın bız evde dayanamıyoruz hamılelıge siz birde işe gıdıyorsunuz,Allah kolaylık versin
Hayırlı cumalar canimhayirli cumalar kızlar cok sukur bu haftada tamamlandi yarin tatillllll
günaydın canım gece uyuyamadım bıraz başım agrıyor ssen nasılsın geçtımı kolunun agrısı.Canım günaydon nasılsın
Ben dedim bişey yoktur diye geçmiş olsunAllahıma bin şükür ikili test sonucumu öğrendim çok şükür hiç birşey yok. Kalbim duracaktı.çok şükür rabbime allahim tüm evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirsin
Allahıma bin şükür ikili test sonucumu öğrendim çok şükür hiç birşey yok. Kalbim duracaktı.çok şükür rabbime allahim tüm evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirsin
Geçmiş olsun canım ya.ılık dusa gir çıkıncada saçlarını kurut baş agrısı bulantı kadar kötü.çok şükür iyi çıktı sonc.benimde gece kolum cok agrıdı.sol koluna vurdur asıyı ne üstüne yatabiliyorum ne kullanabiliyorum valla kolumugünaydın canım gece uyuyamadım bıraz başım agrıyor ssen nasılsın geçtımı kolunun agrısı.
Evet çok şükür rabbime en korktugum seydi.allahım hepimizin evladına sağlık versinBen dedim bişey yoktur diye geçmiş olsun
hadi gözün aydın cnm.. üçlü ve dörtlüye gerek kalmadı bi ayrıntılı ultrasona girersin oh miss...Allahıma bin şükür ikili test sonucumu öğrendim çok şükür hiç birşey yok. Kalbim duracaktı.çok şükür rabbime allahim tüm evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirsin
Ohh allahım çok şükürhadi gözün aydın cnm.. üçlü ve dörtlüye gerek kalmadı bi ayrıntılı ultrasona girersin oh miss...
selam katina cığım nasılsın goremıyordum senı hiç,hadi gözün aydın cnm.. üçlü ve dörtlüye gerek kalmadı bi ayrıntılı ultrasona girersin oh miss...
ben hep buralardayım cnm iyiyim şükür sen nasılsın bebişin nasıl senin cinsiyet bellimiydi lati lokumumselam katina cığım nasılsın goremıyordum senı hiç,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?