2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bu arada bütün gece acı çektim kolum koptu resmen gece çok agrıyor Amman aşıları sol kolunuza vurdurun çünkü gerçekden kolumu hiç kullanamıyorum ve üzerine asla yatanıyorum.

Bu arada bütün gece acı çektim kolum koptu resmen gece çok agrıyor Amman aşıları sol kolunuza vurdurun çünkü gerçekden kolumu hiç kullanamıyorum ve üzerine asla yatanıyorum.

Hala acıyor mu? Yapan kişiye de bağlı biraz galiba...
İnşallah eli hafif birisine denk geliriz... Geçmiş olsun tekrar

Arkadaşlarım kızımın adını sonunda kesinleştirdik.onlarca isim arasından eledik eledik ve benim isteğim oldu sonund:)) Alya.nasıl anlamı gök sema ayy alyam benim.ben zaten hep alya diye seviyodum:))
Bayıldım ismine maasallah Allah ismi gibi güzel bir ömür versin canım... prenses Alya

[QUOTEacıyor.tk, post: 40424203, member: 49392"]Hala acıyor mu? Yapan kişiye de bağlı biraz galiba...
İnşallah eli hafif birisine denk geliriz... Geçmiş olsun tekrar[/QUOTE]
Valla acıyor.saol canım ben bu ismi çok begeniyordum eşim baska isimler buldu ama oda sonunda bunu istedi

günaydın canım gece uyuyamadım bıraz başım agrıyor ssen nasılsın geçtımı kolunun agrısı.
Geçmiş olsun canım ya.ılık dusa gir çıkıncada saçlarını kurut baş agrısı bulantı kadar kötü.çok şükür iyi çıktı sonc.benimde gece kolum cok agrıdı.sol koluna vurdur asıyı ne üstüne yatabiliyorum ne kullanabiliyorum valla kolumu

Allahıma bin şükür ikili test sonucumu öğrendim çok şükür hiç birşey yok. Kalbim duracaktı.çok şükür rabbime allahim tüm evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirsin
hadi gözün aydın cnm.. üçlü ve dörtlüye gerek kalmadı bi ayrıntılı ultrasona girersin oh miss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…