2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

merhabalar. bende yıllar sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım. şuan 5 hafta 2 günlüğüz. hiç belirrtim yok merak ediyorum acaba normalmi herşey. yarın kalp atışı için gideceğim biraz tedirginlik var tabi.

Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah.daha erken 6.hafta başlar belirtiler kusmalar baş agrıları.ne kadar az belirti oldu okadar iyi canım hiç endişe etme.o sessiz sessiz büyür içinde

teşekkür ederim inşallah.bu arada sizin bebeğinizin doğum tarihi benim doğum tarihim. sanata düşkün bir terazi bebeğiniz olacak :)

teşekkür ederim inşallah.bu arada sizin bebeğinizin doğum tarihi benim doğum tarihim. sanata düşkün bir terazi bebeğiniz olacak :)
Öylemi canım ne güzel:)) babasıda sanata çok düşkündür.terazi tanıdığım erkek var ama hiç kız tanıdıgım yok inşallah iyi huylu olur kızım:))

E="night760, post: 40428937, member: 280824"]teşekkür ederim inşallah.bu arada sizin bebeğinizin doğum tarihi benim doğum tarihim. sanata düşkün bir terazi bebeğiniz olacak :)[/QUOTE]
Canım bu arada bebeğin kesesini falan gördünüzmü.görmediyseniz ve kalp atısınıda duyamazsanız sakın endişe etmeyin doktorlar hemen panik yaptıyor ama 8.haftaya kadar normal hersey görünmese duyulmasada sakın endişelenme.basta ben olmak üzere erken doktora gidip göremeyn arkadaslarımz var bazı doktorlarda sağolsun hemen panik yaptryor

Hayırlı olsun Allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmesi, sağlıkla kucağına alman dilegiyle

Hepimize hayırlı olsun hamişler ben daha muayene olamadım devlet hastanesi sağolsun kollarımı delik deşik edipanca kan tahlili yaptılar koca 1 haftada yarın inş özel doktora gideceğiz şimdiden ultrasonla muayene ederlermi bilmiyorum ama ilk kez kadın doğumcuya gitmiş olacağım muayene için

Merhabalar kizlaaar

Bugun ogrendik ki bebegimiz erkek olacakmis

ben hep kiz hisetmistim ama degilmis, rabbim hayirlisini versin sagligi sihhati yerinde olsunda kiz veya erkek hic önemli degil
gözün aydın canım Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin

Merhaba.7 haftalık hamile yim ama bugün kontrole gittiğimde doktor kesede bebeği göremedi. Gecen hafta görmüştü ama.yarin için daha detaylı ultrason a girecegim.bu şekilde bi durumla karşılaşan var mi

Merhaba.7 haftalık hamile yim ama bugün kontrole gittiğimde doktor kesede bebeği göremedi. Gecen hafta görmüştü ama.yarin için daha detaylı ultrason a girecegim.bu şekilde bi durumla karşılaşan var mi

Nasıl gecen hafta gordu de şimdi göremedi moralını bozma lutfen kalp atısını duymusmuydunuz gecen hafta

Gecen hafta 6 dedi kalp atisini haftaya duyarız dedi ama yok.gelişim gerilemiş gibi falan dedi bilmiyorum

ayy canım benım dur hemen moralını bozma banada doktor ölmus olabılır demıstı 8 haftalıkken bekle sen bakalım Allah büyük doktorlar hemen moral bozuyor.görememeside başka bişeyle alakalıdır belkı ultrasonla falan güzel düşün güüzel olsun inşallah

gelişimi yavaş olmussa belkı haftası ultrasonda kucuktur o yuzden kalp atısı duyulmamıstır.yarın olsun hayırlısıyla haber ver banada

UOTE="lati lokum, post: 40435535, member: 656965"]gelişimi yavaş olmussa belkı haftası ultrasonda kucuktur o yuzden kalp atısı duyulmamıstır.yarın olsun hayırlısıyla haber ver banada[/QUOTE
İyi haber alimin inş bebeğimi kaybetmek istemiyorum(((

[QUOmaaşallah.mki, post: 40432368, member: 396845"]Merhabalar kizlaaar

Bugun ogrendik ki bebegimiz erkek olacakmis

ben hep kiz hisetmistim ama degilmis, rabbim hayirlisini versin sagligi sihhati yerinde olsunda kiz veya erkek hic önemli degil[/QUOTE]
Oyy maaşallah.bu yıl erkek yılımı yokmu benim kıza arkadas:) bende hep erkek hissetmişdim yanıldım hayırlı oksun canımm çokk sevindim.hayırlı akıllı yakışıklı bir oğlun olsun inşallahh.hiç farketmez kız erkek mucizelerimiz:))

Canımm hayırlı olsun bende öyle bit hata yapıp en basda devlet hastanesinde öğrendim her yerimi deldiler iyi bir doktor sec.ilk kez kadın doğumcuya gideceksen alttan bakayor çogu bilgin olsun ama ben korktum baktırmadım çıktım karnımdan baktılar görünmedi küçükmüş.biraz bekledim gittim karnımdan göründü.ben çok korkuyrmda alttan muayenden:))

Normal canım oluyor böyle seyler benimkide gec göründü endişe etme

Canımmm sakinnn.öyle setleri bi at kafandan yok öyle bişey sen bebeğine sevin tadını çıkar hamile oldugunun.çoğumıza neler dendi ben haftalarca agladım.allahımın verdiği can sen duanı et ve sadece çok iyi bir doktor bul aklındanda kötü seyleri sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…