Çok sağol canımm benim vajinismus problemimde vardı doktora anlatacağım artık gerekirse alttanda bakacak napalım bebişin sağlığı için buna da sabredeceğiz:) Çok önemli değilse bende beklerim görünene kadar sonuçta benimde görünmeme ihtimali var daha erkenCanımm hayırlı olsun bende öyle bit hata yapıp en basda devlet hastanesinde öğrendim her yerimi deldiler iyi bir doktor sec.ilk kez kadın doğumcuya gideceksen alttan bakayor çogu bilgin olsun ama ben korktum baktırmadım çıktım karnımdan baktılar görünmedi küçükmüş.biraz bekledim gittim karnımdan göründü.ben çok korkuyrmda alttan muayenden:))
:))) ah canım seni ben anlarım bendede vardı o yüzden bu korkum.bebek erken olunca karnından bakınca görünmüyor o yüzdende doktorlar allattan bakınca daha cabuk görüyor kesesini kalp atısını.karnından bakınca bi adın daha gec öğreniyorsun. Valla ben doktorun odasından kaçtı m beklerim ven dedim bir hafta sonra karnımdan göründü.çok korkarsanda sende bekle.korkmayan anlayamaz o baska bi takıntı.en temizi 8haftalıkken gidip karnndan baktrcaksın ama sabırsızlanıyoruz.haa bazı doktorlarda hiç alttan bakmıyor daha sonraya randevu verip ozaman gel diyolar.yurt dısında 8haftaya girmeden bakmıyolarmış ne güzel aslındaÇok sağol korkum.enim vajinismus problemimde vardı doktora anlatacağım artık gerekirse alttanda bakacak napalım bebişin sağlığı için buna da sabredeceğiz:) Çok önemli değilse bende beklerim görünene kadar sonuçta benimde görünmeme ihtimali var daha erken
Biliyorum kötü bişey alttan bakılması ama doğumdan önce de bakıyor:))) ah canım seni ben anlarım bendede vardı o yüzden bu korkum.bebek erken olunca karnından bakınca görünmüyor o yüzdende doktorlar allattan bakınca daha cabuk görüyor kesesini kalp atısını.karnından bakınca bi adın daha gec öğreniyorsun. Valla ben doktorun odasından kaçtı m beklerim ven dedim bir hafta sonra karnımdan göründü.çok korkarsanda sende bekle.korkmayan anlayamaz o baska bi takıntı.en temizi 8haftalıkken gidip karnndan baktrcaksın ama sabırsızlanıyoruz.haa bazı doktorlarda hiç alttan bakmıyor daha sonraya randevu verip ozaman gel diyolar.yurt dısında 8haftaya girmeden bakmıyolarmış ne güzel aslında
Yaaaaaaaa:)) benim önce gittiğim doktorum sen özel durumundan dolayı normal doğum yapamzsın dedi yani bu korkularım yüzünden.o yüzdende hiç normal doğumu düşünemiyorum büyük ihtimal sezeryan olcam bu korku çok kötüBiliyorum kötü bişey alttan bakılması ama doğumdan öncyor
ar o zaman ne yapacaksınız tatlı annişlerrrrrr
Herkes öyle diyor ama ben çokkk korkyorum ay terledim akışına bırakcam allahım yardım etsinSezeryan bence çooook daha kötü iyi düşün canimbenim
o kadar vaji korkusunu yenip hamile kaldıktan sonra ben normal doğum istiyorum o yüzden gerekirse doktorun her dediğini yapacağım korkmadan:)) tabi burada söylemek kolay yarın belli olur bakalım benimde ne yapacağım:)) daha 6 haftalık belki istemez benden de ama tam olarak alttan nasıl bakıldığını bilmiyorum içeri birşey sokuluyor mu kamera vs gibi birşey biliyr musunuz kızlar? Dur ben bunu bi araştırayım:)Yaaaaaaaa:)) benim önce gittiğim doktorum sen özel durumundan dolayı normal doğum yapamzsın dedi yani bu korkularım yüzünden.o yüzdende hiç normal doğumu düşünemiyorum büyük ihtimal sezeryan olcam bu korku çok kötü
Kıyamam:)) ben senin yanında bi tık daha tecrübeliyim evvet arastır bal bakalım napıyolar:))) ıyyy bana yaptılar daha önce ben o koltukda çığlık kıyamet aglıyorum :))) of ya kadın olmak ne zor ahh ahh ben doğum yaparsam hayatımın olayını başarcam:))) herşeyim olay evlenmem bebek yapmam doğurmamı düşünemiyorum:)) hadi canım bi kuvvet yarın git ve mutlaka yaz allahım güöç versino kadar vaji korkusunu yenip hamile kaldıktan sonra ben normal doğum istiyorum o yüzden gerekirse doktorun her dediğini yapacağım korkmadan:)) tabi burada söylemek kolay yarın balım benimde ne yapacağım:)) daha 6 haftalık belki istemez benden de ama tam olarak alttan nasıl bakıldığını bilmiyorum içeri birşey sokuluyor mu kamera vs gibi birşey biliyr musunuz kızlar? Dur ben bunu bi araştırayım:)
Bn yeni evliyken bi kere alttan muayene oldm ince bi ultrason aleti var jel.surup iceri gonderio aci olmuo amao kadar vaji korkusunu yenip hamile kaldıktan sonra ben normal doğum istiyorum o yüzden gerekirse doktorun her dediğini yapacağım korkmadan:)) tabi burada söylemek kolay yarın belli olur bakalım benimde ne yapacağım:)) daha 6 haftalık belki istemez benden de ama tam olarak alttan nasıl bakıldığını bilmiyorum içeri birşey sokuluyor mu kamera vs gibi birşey biliyr musunuz kızlar? Dur ben bunu bi araştırayım:)
sanırım o kadarını yapmak zorun olmaz ama vajiyi yeni yenmişken hamile kaldım inş yabancı cisim tekrar ürkütmez beniBn yeni evliyken bi kere alttan muayene oldm ince bi ultrason aleti var jel.surup iceri gonderio aci olmuo ama
yazacağım canım burada bizim durumumuzdakiler de görür tecrübelenir en azından ben okuya okuya geldim bugünlere:))Kıyamam:)) ben senin yanında bi tık daha tecrübeliyim evvet arastır bal bakalım napıyolar:))) ıyyy bana yaptılar daha önce ben o koltukda çığlık kıyamet aglıyorum :))) of ya kadın olmak ne zor ahh ahh ben doğum yaparsam hayatımın olayını başarcam:))) herşeyim olay evlenmem bebek yapmam doğurmamı düşünemiyorum:)) hadi canım bi kuvvet yarın git ve mutlaka yaz allahım güöç versin
Hayırlı olsun canım,gözün aydınmerhabalar. bende yıllar sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım. şuan 5 hafta 2 günlüğüz. hiç belirrtim yok merak ediyorum acaba normalmi herşey. yarın kalp atışı için gideceğim biraz tedirginlik var tabi.
Bi prens geliyor ne güzel cinsiyet bilgileri yavaş yavaş geliyorMerhabalar kizlaaar
Bugun ogrendik ki bebegimiz erkek olacakmis
ben hep kiz hisetmistim ama degilmis, rabbim hayirlisini versin sagligi sihhati yerinde olsunda kiz veya erkek hic önemli degil
Toplandım canım bittim ama; (Hayırlı olsun canım,gözün aydın
bi ben öğrenemedim cinsiyetini şansımdan gittiğim doktorlar gıcık oluyor soru bile sordurmuyorlar ki cinsiyetini sorcam ne haddimeBi prens geliyor ne güzel cinsiyet bilgileri yavaş yavaş geliyor
GÜNYDIIIIINNNNN CanımmmmmGÜNEŞLİ PIRIL PIRIL ENERJİK BİR GÜNDEN GÜNAYDIN ARKADAŞLARIIMM
Günaydın tatlimGÜNEŞLİ PIRIL PIRIL ENERJİK BİR GÜNDEN GÜNAYDIN ARKADAŞLARIIMM
Kaç kilo aldın ki canimKIZLARRRR ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARIM BUYRUN BAKIN BİR ANDA NASIL DOBİŞ OLUNUR
İLK RSM 56 SON RSM 68 CNM..Kaç kilo aldın ki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?