2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

13 kilo yani ama sen troid var diyordün neyse canım hayırlisiyla doğurursun da veriliyor bende ilk hamileligim de 28 kilo almıştım verdim 2.5 yılda sonra tekrar hamisss

Kızlar Merhaba..Yıllardır Kadınlar Klübündeki yorumları okuyuyan biri olarak donunda Anne adayı olunca bende aranıza katıldım.
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin
Kısmetse cinsiyetimiz kız olacak bizim

hoşgeldin cnm sağlıkla al beişini kucağına..ilki kız olanlar şanslıymış öyle der büyüklerimiz, bnm de bir kızım var şimdi bir de oğlum olacak nasipse..

hoşgeldin cnm sağlıkla al beişini kucağına..ilki kız olanlar şanslıymış öyle der büyüklerimiz, bnm de bir kızım var şimdi bir de oğlum olacak nasipse..

Amin Canım sağol Allah bağışlasın..Yaa öyle diyor büyüklerimiz gercekten :) Ne kadar guzel sende iki meyvenin tadına bakmış olacaksın

Hoşgeldin canımm hayırlı olsun benim kıza ilk arkadas geldi:))

Aynen ben evlendiğimden beri cok kilo aldım Allah sonumu hayır etsin insallah Bebisten sonra diyetisyen falan verecem ins
cnm bol su ve yürüyüşle verebilirsin diyete girmene gerek yok. ben kızıma hamileyken 30 kg aldım doğumda 15 kg gitti kalan 15 kg 3 ayda sadece sıvı tüketerek ve uykusuz kalarak verdim.. yemeklerden tiksindim loğusalık sendromu yaşadım ben çok zor bi süreçti.. umarım oğlumda yaşamam.. bu arada sütümde boldu kızım yaşına kadar emdi yani demem o ki çok yiyerek süt olmuyor bol sıvı tüketerek oluyor.. komposto su ve sütü çok içtim hatta 3 aya yakın nerdeyse sadece onları tükettim diyebilirim.. yemek yiyemiyordum..

asıl sensin güzeeellll maşallah sana böyle devam et az kilo al.. doğumdan sonra şu siyah kısa elbiseme girene kadar çabalıcam ben
Oyy canım benim:)) girersin hiç canını sıkma ben biraz kilo alıyım kalsın o kilolar istiyorum tombul olmak istiyorum

Merhaba canım hosgeldin hadi bakalım inşallah hepimiz sağlıkli a alırız kucaklarimiza

Normal ultrasonla keseyi gorebildik doktorum gulec bi insan cok sukur durumumu da anlattim sen simdiden bunlari dusunme iyi gidiyor hersey dedi devlet hastanesinden sonra bu iyi geldi valla:)) haftaya tekrar gidicem nasipse bide pit pitlari duyarsam rahatlicam:)

Ohh canım hadi gözün aydın çok sevindim duyarsın kalbinide hel bide kendini görünce minicik bedeniyle pıt pıt hoplar çok tatlı benimki hiç durmuyuyodu:))

Ilk gebeligim 19 hafta 2 gunluk hamileyim tuhaf bi duygu.. Boyu 22 cm agirligi 340 gram .. 24 nisanda ayrintili ultrason kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…