Su an bende 68 im ama daha kilolu duruyorum boyun uzun ama galiba bnm boy da kısa cok fenayim yaniİLK RSM 56 SON RSM 68 CNM..
boyum 1,65 cnm olabilir boy kısa olunca daha kilolu duruyor vücut..Su an bende 68 im ama daha kilolu duruyorum boyun uzun ama galiba bnm boy da kısa cok fenayim yani
Her halinle güzelsin canım:)) anne olmak dünyadaki en büyük güzellik birde 2.kez maaşallahKIZLARRRR ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARIM BUYRUN BAKIN BİR ANDA NASIL DOBİŞ OLUNUR
hoşgeldin cnm sağlıkla al beişini kucağına..ilki kız olanlar şanslıymışKızlar Merhaba..Yıllardır Kadınlar Klübündeki yorumları okuyuyan biri olarak donunda Anne adayı olunca bende aranıza katıldım.
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin
Kısmetse cinsiyetimiz kız olacak bizim
oyy cnm arkadaşım senin güzel bakışından o güzellikHer halinle güzelsin canım:)) anne olmak dünyadaki en büyük güzellik birde 2.kez maaşallah
hoşgeldin cnm sağlıkla al beişini kucağına..ilki kız olanlar şanslıymışöyle der büyüklerimiz, bnm de bir kızım var şimdi bir de oğlum olacak nasipse..
asıl sensin güzeeellllBende suan bu kilodayım bakalım nasıl olcam merak ediyorum ne kadar kilo alırım:))
Aynen ben evlendiğimden beri cok kilo aldım Allah sonumu hayır etsin insallah Bebisten sonra diyetisyen falan verecem insboyum 1,65 cnm olabilir boy kısa olunca daha kilolu duruyor vücut..
Hoşgeldin canımm hayırlı olsun benim kıza ilk arkadas geldi:))Kızlar Merhaba..Yıllardır Kadınlar Klübündeki yorumları okuyuyan biri olarak donunda Anne adayı olunca bende aranıza katıldım.
cnm bol su ve yürüyüşle verebilirsin diyete girmene gerek yok. ben kızıma hamileyken 30 kg aldım doğumda 15 kg gitti kalan 15 kg 3 ayda sadece sıvı tüketerek ve uykusuz kalarak verdim.. yemeklerden tiksindim loğusalık sendromu yaşadım ben çok zor bi süreçti.. umarım oğlumda yaşamam.. bu arada sütümde boldu kızım yaşına kadar emdi yani demem o ki çok yiyerek süt olmuyor bol sıvı tüketerek oluyor.. komposto su ve sütü çok içtim hatta 3 aya yakın nerdeyse sadece onları tükettim diyebilirim.. yemek yiyemiyordum..Aynen ben evlendiğimden beri cok kilo aldım Allah sonumu hayır etsin insallah Bebisten sonra diyetisyen falan verecem ins
Oyy canım benim:)) girersin hiç canını sıkma ben biraz kilo alıyım kalsın o kilolar istiyorum tombul olmak istiyorumasıl sensin güzeeellllmaşallah sana böyle devam et az kilo al.. doğumdan sonra şu siyah kısa elbiseme girene kadar çabalıcam ben
Merhaba canım hosgeldin hadi bakalım inşallah hepimiz sağlıkli a alırız kucaklarimizaKızlar Merhaba..Yıllardır Kadınlar Klübündeki yorumları okuyuyan biri olarak donunda Anne adayı olunca bende aranıza katıldım.
Hoşgeldin canımm hayırlı olsun benim kıza ilk arkadas geldi:))
Merhaba canım hosgeldin hadi bakalım inşallah hepimiz sağlıkli a alırız kucaklarimiza[
Hoşbuldum tugce1325 cim :) Amin.
Normal ultrasonla keseyi gorebildik doktorum gulec bi insan cok sukur durumumu da anlattim sen simdiden bunlari dusunme iyi gidiyor hersey dedi devlet hastanesinden sonra bu iyi geldi valla:)) haftaya tekrar gidicem nasipse bide pit pitlari duyarsam rahatlicam:)Kıyamam:)) ben senin yanında bi tık daha tecrübeliyim evvet arastır bal bakalım napıyolar:))) ıyyy bana yaptılar daha önce ben o koltukda çığlık kıyamet aglıyorum :))) of ya kadın olmak ne zor ahh ahh ben doğum yaparsam hayatımın olayını başarcam:))) herşeyim olay evlenmem bebek yapmam doğurmamı düşünemiyorum:)) hadi canım bi kuvvet yarın git ve mutlaka yaz allahım güöç versin
Ohh canım hadi gözün aydın çok sevindim duyarsın kalbinide hel bide kendini görünce minicik bedeniyle pıt pıt hoplar çok tatlı benimki hiç durmuyuyodu:))Normal ultrasonla keseyi gorebildik doktorum gulec bi insan cok sukur durumumu da anlattim sen simdiden bunlari dusunme iyi gidiyor hersey dedi devlet hastanesinden sonra bu iyi geldi valla:)) haftaya tekrar gidicem nasipse bide pit pitlari duyarsam rahatlicam:)
Ilk gebeligim 19 hafta 2 gunluk hamileyimMerhaba 2015'e girerken bu yıl anne olsam diye dileyip ilk ayında hamile kaldığını öğrenen heyecanlı, şanslı, mutlu,tedirgin, meraklı anne adayları..ben ocak ayında hamile olduğumu öğrendim çok heycanlıyım ve çok merak ediyorum herşeyi.benimle aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarımla doğuma kadar herşeyi konuşup paylaşamak fikir almak öğrenmek istiyorum.bu güzel yolculuğa beraber çıkalım ve iyi günde kötü günde paylaşalım destek olalım istiyorum.katılmak isteyen arkadaslar kaç haftalık hamile oldugunu yazsın ve sürekli fikir alış verişinde olalım birbirimizi tanıyalım paylaşarak daha kolay geçirelim günlerimizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?