2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Benim
Benim kizim olucakmis 19 hafta 2 gunluk.. Ama maglum sasirabiliyo doktorlar. Supheliyimm :-(

Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
Cnm hicbi zarar vermez cocuga cunku , cocuk anneden 12. Haftada gida almaya basliyo .. Etkilenmez yani korkma.. Bu haftada cok normal 4. Ayina kadar devam eder bulantilar.

Benim

Benim kizim olucakmis 19 hafta 2 gunluk.. Ama maglum sasirabiliyo doktorlar. Supheliyimm :-(
Evet kiz kolay denilebiliyo da erkekte saklanmis gorunmemis diyebiliyolar cok tanidigimin basina geldi hareketliyken zor gorulebilir:)

Ohh canım hadi gözün aydın çok sevindim duyarsın kalbinide hel bide kendini görünce minicik bedeniyle pıt pıt hoplar çok tatlı benimki hiç durmuyuyodu:))
Sagol canim onuda goruruz ins kipirdasin bos bos oturmasin iceride kolay cikar cikarken:))

sulekurt .!.:
Cnm hicbi zarar vermez cocuga cunku , cocuk anneden 12. Haftada gida almaya basliyo .. Etkilenmez yani korkma.. Bu haftada cok normal 4. Ayina kadar devam eder bulantilar.
Geçti çok şükür canım 4.aya girdik

Benm persembe günü doktor kntrolm var develt hastanesnde sadece hamile.oldgmu ogrendm ve smdi ultrasnla görülmez iki hafta snra gel.dedi persembe gttgmde uzernden 20gun gecmis olcak merak ediorm kese gorulcek mi heyecan yaptm saglikli mi deil mi merak ediormpis kadin bana bisey demedi ki icmde hep.sorular var

Bence keseyi bırak bebek bile Görünür hamile oldugunu Öğrenmenin üstünden 20 gun gecmisse

Prsembe gttgmde 20gun gecmis olcak canm bakalm yaa tedrgnm iste
Ben de Tedirgindim o zamanlar keseyi ilk gördüğümde 8mm di on gun sonra falanda bebeğimi gördüm ilk gördüğümde 3 mm di bende cok korktum diş gebelik boş gebelik Allah'a cok şükür hic bisey ters gitmedi bundan sonrada oyle olur ins

[QUOTEst: 40447843, member: 660202"]Benm persembe günü doktor kntrolm var develt hastanesnde sadece hamile.oldgmu ogrendm ve smdi ultrasnla görülmez iki hafta snra gel.dedi persembe gttgmde uzernden 20gun gecmis olcak merak ediorm kese gorulcek mi heyecan yaptm saglikli mi deil mi merak ediormpis kadin bana bisey demedi ki icmde hep.sorular var[/QUOTE]
Canım hayırlı olsun bende devletde öğrendim nefret ettim ordakilerden.özeldede görünmedi sonra tekrat gittim 6.haftada göründü kesem kaç haftalıksın bilmiyorsun dimi.zamanı geldiyae görünr endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…