Demir ilaci mi o .. Ben ilk 3 ay folik asit kullanmistim. Su an 19 hafta 2 gunluk 2 haftadir maltofer diye kan surubu iciyorum.Folio kullanan varmı aranızda..
Benim kizim olucakmis 19 hafta 2 gunluk.. Ama maglum sasirabiliyo doktorlar. Supheliyimm :-(Normal ultrasonla keseyi gorebildik doktorum gulec bi insan cok sukur durumumu da anlattim sen simdiden bunlari dusunme iyi gidiyor hersey dedi devlet hastanesinden sonra bu iyi geldi valla:)) haftaya tekrar gidicem nasipse bide pit pitlari duyarsam rahatlicam:)
Cnm hicbi zarar vermez cocuga cunku , cocuk anneden 12. Haftada gida almaya basliyo .. Etkilenmez yani korkma.. Bu haftada cok normal 4. Ayina kadar devam eder bulantilar.Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
Evet kiz kolay denilebiliyo da erkekte saklanmis gorunmemis diyebiliyolar cok tanidigimin basina geldi hareketliyken zor gorulebilir:)Benim
Benim kizim olucakmis 19 hafta 2 gunluk.. Ama maglum sasirabiliyo doktorlar. Supheliyimm :-(
Sagol canim onuda goruruz ins kipirdasin bos bos oturmasin iceride kolay cikar cikarken:))Ohh canım hadi gözün aydın çok sevindim duyarsın kalbinide hel bide kendini görünce minicik bedeniyle pıt pıt hoplar çok tatlı benimki hiç durmuyuyodu:))
Evet kiz kolay denilebiliyo da erkekte saklanmis gorunmemis diyebiliyolar cok tanidigimin basina geldi hareketliyken zor gorulebilir:)
Oy maasallah ona ben buradayim anne diyo sana geliyo basinin belasi az kaldi diyooHep sol tarafta duruyo .. Hatta su anda oynuyosanki icimde hamur varmis gbii
hepsinde de birbirinden güzelsin ama favorim elbiseli olan :)KIZLARRRR ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARIM BUYRUN BAKIN BİR ANDA NASIL DOBİŞ OLUNUR
benımkı daha kucuk hareket etmıyo ama nasıl anlıyorsunuz sagda yada solda oldugunu ben sagımda hep agrı hıssedıyorum ama ordamı acabaHep sol tarafta duruyo .. Hatta su anda oynuyosanki icimde hamur varmis gbii
Gelsin bakalimOy maasallah ona ben buradayim anne diyo sana geliyo basinin belasi az kaldi diyoo
Sol kasigimin ustunde oynuyo cunku surekli ordan hissediyorumbenımkı daha kucuk hareket etmıyo ama nasıl anlıyorsunuz sagda yada solda oldugunu ben sagımda hep agrı hıssedıyorum ama ordamı acaba
Sanada canım sağlıkla huzurla geçsin inşallahGÜNEŞLİ PIRIL PIRIL ENERJİK BİR GÜNDEN GÜNAYDIN ARKADAŞLARIIMM
Geçti çok şükür canım 4.aya girdiksulekurt .!.:Cnm hicbi zarar vermez cocuga cunku , cocuk anneden 12. Haftada gida almaya basliyo .. Etkilenmez yani korkma.. Bu haftada cok normal 4. Ayina kadar devam eder bulantilar.
Bence keseyi bırak bebek bile Görünür hamile oldugunu Öğrenmenin üstünden 20 gun gecmisseBenm persembe günü doktor kntrolm var develt hastanesnde sadece hamile.oldgmu ogrendm ve smdi ultrasnla görülmez iki hafta snra gel.dedi persembe gttgmde uzernden 20gun gecmis olcak merak ediorm kese gorulcek mi heyecan yaptm saglikli mi deil mi merak ediormpis kadin bana bisey demedi ki icmde hep.sorular var
Prsembe gttgmde 20gun gecmis olcak canm bakalm yaa tedrgnm isteBence keseyi bırak bebek bile Görünür hamile oldugunu Öğrenmenin üstünden 20 gun gecmisse
Ben de Tedirgindim o zamanlar keseyi ilk gördüğümde 8mm di on gun sonra falanda bebeğimi gördüm ilk gördüğümde 3 mm di bende cok korktum diş gebelik boş gebelik Allah'a cok şükür hic bisey ters gitmedi bundan sonrada oyle olur insPrsembe gttgmde 20gun gecmis olcak canm bakalm yaa tedrgnm iste
Hayırlı olsun canım inşallahMerhaba kızlar ben de 9 haftalık hamileyim,Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza bebisimizi almayı nasip etsinnn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?