- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Canım hayırlı olsun bende devletde öğrendim nefret ettim ordakilerden.özeldede görünmedi sonra tekrat gittim 6.haftada göründü kesem kaç haftalıksın bilmiyorsun dimi.zamanı geldiyae görünr endişelenme[/QUOTE][QUOTEst: 40447843, member: 660202"]Benm persembe günü doktor kntrolm var develt hastanesnde sadece hamile.oldgmu ogrendm ve smdi ultrasnla görülmez iki hafta snra gel.dedi persembe gttgmde uzernden 20gun gecmis olcak merak ediorm kese gorulcek mi heyecan yaptm saglikli mi deil mi merak ediormpis kadin bana bisey demedi ki icmde hep.sorular var
Canım ses var görüntü yokkızlar izlesenize çok hoşş yaaa
öylemi ama ben izledim hata o satten beri hep dogum fılmlerını ızlıyorum dayanamayıp aglıyorum çok hoşş you tube sende yazda izlesene süper yaaCanım ses var görüntü yok
Tlfndan bakıyrm belki o yüzdendir.çok izleme canım etkilenme.allahım bizede kolayca nasip etsin inşallah hepimiz aağlıkla sıhatle o günleri bi görsek ne güzel düşünsene.herşeyi birlikde paylaşdk daha hiç birbrmizi tanımadan en özel anımızın sürecini birlikde geçiriyoruz.dopum günlerimiz geldikce eminim birbirmzi bekleyip dua edicezöylemi ama ben izledim hata o satten beri hep dogum fılmlerını ızlıyorum dayanamayıp aglıyorum çok hoşş you tube sende yazda izlesene süper yaa
Evet gerçekten çok güzel sulu göz ben hemen agladimmkızlar izlesenize çok hoşş yaaa
Evet gerçekten çok güzel sulu göz ben hemen agladimm
Neden ağrıyor ki kuzum topuk dikeni gibi bişey değil dimi?Kızlar ayak topugu ağrıyan varmı
Yerim seni çok tatlı olmuşsunn :)Bende suan bu kilodayım bakalım nasıl olcam merak ediyorum ne kadar kilo alırım:))
Kuzumm merak etme ben de daha öğrenemedim yarqmqz bizim totoşlar galiba :))Bi
bi ben öğrenemedim cinsiyetini şansımdan gittiğim doktorlar gıcık oluyor soru bile sordurmuyorlar ki cinsiyetini sorcam ne haddime
Oyy maaşallah.bu yıl erkek yılımı yokmu benim kıza arkadas:) bende hep erkek hissetmişdim yanıldım hayırlı oksun canımm çokk sevindim.hayırlı akıllı yakışıklı bir oğlun olsun inşallahh.hiç farketmez kız erkek mucizelerimiz:))[/QUOTE][QUOmaaşallah.mki, post: 40432368, member: 396845"]Merhabalar kizlaaar
Bugun ogrendik ki bebegimiz erkek olacakmis
ben hep kiz hisetmistim ama degilmis, rabbim hayirlisini versin sagligi sihhati yerinde olsunda kiz veya erkek hic önemli degil
Canımmm çok sevindim ya hadi bakalım benim de içime kız doğuyo ama belli olmuyor işte dediğin gibi allah sağlık versin kız erkek önemli değil gerçekten :*[/QUOTE]Oyy maaşallah.bu yıl erkek yılımı yokmu benim kıza arkadas:) bende hep erkek hissetmişdim yanıldım hayırlı oksun canımm çokk sevindim.hayırlı akıllı yakışıklı bir oğlun olsun inşallahh.hiç farketmez kız erkek mucizelerimiz:))
Yok canım topuk dikeni değil bebiş benden alıyor kalsiyum vitamin verdi doktorum bugünde sol bacakta varis başladı hayırlısi daha gr kilo almadim tartıliyorum gramı bile aynı çıkıyor beşinci aya giriyorum gelişmesini merak ettim bebisin yirmisinde randevum var bakalım ne diyecek doktorumNeden ağrıyor ki kuzum topuk dikeni gibi bişey değil dimi?
Ayyy sevsinler yeni çıkan göbüşu bide tekmeler başlarsa tam olurKızlarımmm merhaba yoktum biliyorum bir süredir iş dolayısıyla. Şimdi bir baktım ki ohhoooo kaç sayfa ve kaç kişi olmuşuz ne güzel :) biraz geriye dönük okudum yazılanları benim fındığım daha çok net cinsiyetini göstertmedi bize.yaramaz şey :) bakalım inşallah önümüzdeki c.tesi tekrar gidicez bu arada dün çektiğim fotoyu bende size yolluyorum 14 haftayı dün bitirdik şükür. Bulantı ve kusmalarım daha yeni yeni geçti.eksilerde giden kilom şimdi tm yerinde allahıma şükür.inşallah bundan sonra gelsin kilolar sizi çok öpüyorum ve dikkat edin bebişlerinizeeee
Su sıralar bnmde içime kız doğuyor randevu haftaya cuma dAha bi hafta var cok merak ediyor[/QUOTE]Canımmm çok sevindim ya hadi bakalım benim de içime kız doğuyo ama belli olmuyor işte dediğin gibi allah sağlık versin kız erkek önemli değil gerçekten :*
Yaaa sorma canım o kadar çok merak ediyorum ki tekmelerini hissedeceğim anı. Bazen yatıyorum çok hafif bi kımıldama oluyo karnımda barsaklar diyorum kendi kendime :)) o da acaba böyle mi olur nasıl bişeydir ki allahım inşallah o günleri de görürüz kızlarr burdan ilk tekmeleri paylaşalımmmAyyy sevsinler yeni çıkan göbüşu bide tekmeler başlarsa tam olur
Öyle mi oluyomuş canım bak bilmiyordum bunu. o zaman elinden geldiğince süt peynir yoğurt ye tatlım kilonu da dert etme bebek emin ol seni sömürüyodurYok canım topuk dikeni değil bebiş benden alıyor kalsiyum vitamin verdi doktorum bugünde sol bacakta varis başladı hayırlısi daha gr kilo almadim tartıliyorum gramı bile aynı çıkıyor beşinci aya giriyorum gelişmesini merak ettim bebisin yirmisinde randevum var bakalım ne diyecek doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?