2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım hayırlı olsun bende devletde öğrendim nefret ettim ordakilerden.özeldede görünmedi sonra tekrat gittim 6.haftada göründü kesem kaç haftalıksın bilmiyorsun dimi.zamanı geldiyae görünr endişelenme[/QUOTE]
Bilmiyorm canm kadin bisey demdi diye insallh görünür ya sağlıklıdır da ondan zaten bi hesaplama falan yapamıyorum

öylemi ama ben izledim hata o satten beri hep dogum fılmlerını ızlıyorum dayanamayıp aglıyorum çok hoşş you tube sende yazda izlesene süper yaa
Tlfndan bakıyrm belki o yüzdendir.çok izleme canım etkilenme.allahım bizede kolayca nasip etsin inşallah hepimiz aağlıkla sıhatle o günleri bi görsek ne güzel düşünsene.herşeyi birlikde paylaşdk daha hiç birbrmizi tanımadan en özel anımızın sürecini birlikde geçiriyoruz.dopum günlerimiz geldikce eminim birbirmzi bekleyip dua edicez

Kızlarımmm merhaba yoktum biliyorum bir süredir iş dolayısıyla. Şimdi bir baktım ki ohhoooo kaç sayfa ve kaç kişi olmuşuz ne güzel :) biraz geriye dönük okudum yazılanları benim fındığım daha çok net cinsiyetini göstertmedi bize.yaramaz şey :) bakalım inşallah önümüzdeki c.tesi tekrar gidicez bu arada dün çektiğim fotoyu bende size yolluyorum 14 haftayı dün bitirdik şükür. Bulantı ve kusmalarım daha yeni yeni geçti.eksilerde giden kilom şimdi tm yerinde allahıma şükür.inşallah bundan sonra gelsin kilolar sizi çok öpüyorum ve dikkat edin bebişlerinizeeee

Eklentiler

• IMG_20150412_104217.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 67
Oyy maaşallah.bu yıl erkek yılımı yokmu benim kıza arkadas:) bende hep erkek hissetmişdim yanıldım hayırlı oksun canımm çokk sevindim.hayırlı akıllı yakışıklı bir oğlun olsun inşallahh.hiç farketmez kız erkek mucizelerimiz:))[/QUOTE]
Canımmm çok sevindim ya hadi bakalım benim de içime kız doğuyo ama belli olmuyor işte dediğin gibi allah sağlık versin kız erkek önemli değil gerçekten :*

Canımmm çok sevindim ya hadi bakalım benim de içime kız doğuyo ama belli olmuyor işte dediğin gibi allah sağlık versin kız erkek önemli değil gerçekten :*[/QUOTE]
Su sıralar bnmde içime kız doğuyor randevu haftaya cuma dAha bi hafta var cok merak ediyor

Neden ağrıyor ki kuzum topuk dikeni gibi bişey değil dimi?
Yok canım topuk dikeni değil bebiş benden alıyor kalsiyum vitamin verdi doktorum bugünde sol bacakta varis başladı hayırlısi daha gr kilo almadim tartıliyorum gramı bile aynı çıkıyor beşinci aya giriyorum gelişmesini merak ettim bebisin yirmisinde randevum var bakalım ne diyecek doktorum

Ayyy sevsinler yeni çıkan göbüşu bide tekmeler başlarsa tam olur

Canımmm çok sevindim ya hadi bakalım benim de içime kız doğuyo ama belli olmuyor işte dediğin gibi allah sağlık versin kız erkek önemli değil gerçekten :*
Su sıralar bnmde içime kız doğuyor randevu haftaya cuma dAha bi hafta var cok merak ediyor[/QUOTE]
Aa tamam o zaman paylaşalım canım merak ederim :)

Ayyy sevsinler yeni çıkan göbüşu bide tekmeler başlarsa tam olur
Yaaa sorma canım o kadar çok merak ediyorum ki tekmelerini hissedeceğim anı. Bazen yatıyorum çok hafif bi kımıldama oluyo karnımda barsaklar diyorum kendi kendime :)) o da acaba böyle mi olur nasıl bişeydir ki allahım inşallah o günleri de görürüz kızlarr burdan ilk tekmeleri paylaşalımmm

Öyle mi oluyomuş canım bak bilmiyordum bunu. o zaman elinden geldiğince süt peynir yoğurt ye tatlım kilonu da dert etme bebek emin ol seni sömürüyodur ) sen sadece beslenöene bak artık kilo almaya başlarsın bence hem olmasa da korkma benim bi ark. hamileliğinde toplam 6 kilo aldı ve karnını görsen inanamazsın çok küçüktü.maşallah 3300 bebeği oldu. Çok ta sağlıklı normal doğurdu kilo fazla almadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…