Oyyyy yesinler onu ohh keyfe bak maşallah içerde uyuyolar sonra çıkınca vik vik bağırıyolar allahım inş.o günleri de görürüz :)Eki Görüntüle 1490659 Eki Görüntüle 1490660 bakın kızlar bebisime 12+2 burda
Ay canım çok güzel şu ultrason olmasa ne yapardık bilmiyorum şimdilik görüntülerle idare ediyoruz cinsiyeti öğrendinmi sanki erkek gibiEki Görüntüle 1490659 Eki Görüntüle 1490660 bakın kızlar bebisime 12+2 burda
Amin canım insallahOyyyy yesinler onu ohh keyfe bak maşallah içerde uyuyolar sonra çıkınca vik vik bağırıyolar allahım inş.o günleri de görürüz :)
Yok daha canım kıza benziyor da çok erken dedi bende bekliyorum bi dahaki kontroluAy canım çok güzel şu ultrason olmasa ne yapardık bilmiyorum şimdilik görüntülerle idare ediyoruz cinsiyeti öğrendinmi sanki erkek gibi
Ne kadar net çıkmış ultrason Görüntüsü bnmki hic net çıkmıyor yaEki Görüntüle 1490659 Eki Görüntüle 1490660 bakın kızlar bebisime 12+2 burda
Günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri,yeni bir haftaya bismillah.vücudunuzdan sağlık,yüzünüzden gülücük,cebinizden para çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmasın
Canım bu arada bebeğin kesesini falan gördünüzmü.görmediyseniz ve kalp atısınıda duyamazsanız sakın endişe etmeyin doktorlar hemen panik yaptıyor ama 8.haftaya kadar normal hersey görünmese duyulmasada sakın endişelenme.basta ben olmak üzere erken doktora gidip göremeyn arkadaslarımz var bazı doktorlarda sağolsun hemen panik yaptryor[/QUOTE]E="night760, post: 40428937, member: 280824"]teşekkür ederim inşallah.bu arada sizin bebeğinizin doğum tarihi benim doğum tarihim. sanata düşkün bir terazi bebeğiniz olacak :)
canım cumartesi günü keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık doktor çok erken olduğunu söyledi. ama kese çok iyi bir yerde dedi.[/QUOTE]Canım bu arada bebeğin kesesini falan gördünüzmü.görmediyseniz ve kalp atısınıda duyamazsanız sakın endişe etmeyin doktorlar hemen panik yaptıyor ama 8.haftaya kadar normal hersey görünmese duyulmasada sakın endişelenme.basta ben olmak üzere erken doktora gidip göremeyn arkadaslarımz var bazı doktorlarda sağolsun hemen panik yaptryor
Kuzum o haftada duyulabilir sen merak etme zaten bişey olursa doktor bi kaçgün sonra yine çağırır. Benimki göstermedi nazlı biraz galiba bakalım c.tesiye gidicez yine inşallah gösterir yazarım mutlaka canım :)inşallah tatlım. beni 6+4 te çağırdı tekrar haftaya GİDECEĞİZ. inşallah duyarız o zaman sanki yine erken gibi. bide bebeğinin cinsiyeti neydi. hani derlker ya kız çocuğu geç duyulur erkek çocuğu erken duyulur diye :)
Cnm bnmde 6+1 de çok derinden duyulmuştu kalp sesi 6+ 5 de net duyduk cok şükür seninki de duyulur insinşallah tatlım. beni 6+4 te çağırdı tekrar haftaya GİDECEĞİZ. inşallah duyarız o zaman sanki yine erken gibi. bide bebeğinin cinsiyeti neydi. hani derlker ya kız çocuğu geç duyulur erkek çocuğu erken duyulur diye :)
ayyy ilahi sen çok yaşa sabah sabah duygusala bağladım Allahım o günleri de göstersin inşaallah..kızlar izlesenize çok hoşş yaaa
maaşallah çok ideal görünüyor kilon :) Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşaallah..Kızlarımmm merhaba yoktum biliyorum bir süredir iş dolayısıyla. Şimdi bir baktım ki ohhoooo kaç sayfa ve kaç kişi olmuşuz ne güzel :) biraz geriye dönük okudum yazılanları benim fındığım daha çok net cinsiyetini göstertmedi bize.yaramaz şey :) bakalım inşallah önümüzdeki c.tesi tekrar gidicez bu arada dün çektiğim fotoyu bende size yolluyorum 14 haftayı dün bitirdik şükür. Bulantı ve kusmalarım daha yeni yeni geçti.eksilerde giden kilom şimdi tm yerinde allahıma şükür.inşallah bundan sonra gelsin kilolar sizi çok öpüyorum ve dikkat edin bebişlerinizeeee
Cnm bnmde 6+1 de çok derinden duyulmuştu kalp sesi 6+ 5 de net duyduk cok şükür seninki de duyulur ins
Saol cnm çok teşekkür ederim inşallah :)maaşallah çok ideal görünüyor kilon :) Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşaallah..
m sana sadece kan testi yapacak hemogram demir ve bazı diğer tetkikler 11-14 hafta arası ikili test yapacaklar o yüzden şuanda sen rahatsın cnm :)kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?