2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Ay canım çok güzel şu ultrason olmasa ne yapardık bilmiyorum şimdilik görüntülerle idare ediyoruz cinsiyeti öğrendinmi sanki erkek gibi
Yok daha canım kıza benziyor da çok erken dedi bende bekliyorum bi dahaki kontrolu

Günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri,yeni bir haftaya bismillah.vücudunuzdan sağlık,yüzünüzden gülücük,cebinizden para çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmasın

Sağol canımmmm hava süperr bebişlerimizle sağlıklı musmutlu yeni bir haftaya benden de günaydın olsun

E="night760, post: 40428937, member: 280824"]teşekkür ederim inşallah.bu arada sizin bebeğinizin doğum tarihi benim doğum tarihim. sanata düşkün bir terazi bebeğiniz olacak :)
Canım bu arada bebeğin kesesini falan gördünüzmü.görmediyseniz ve kalp atısınıda duyamazsanız sakın endişe etmeyin doktorlar hemen panik yaptıyor ama 8.haftaya kadar normal hersey görünmese duyulmasada sakın endişelenme.basta ben olmak üzere erken doktora gidip göremeyn arkadaslarımz var bazı doktorlarda sağolsun hemen panik yaptryor[/QUOTE]
canım cumartesi günü keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık doktor çok erken olduğunu söyledi. ama kese çok iyi bir yerde dedi.

canım cumartesi günü keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık doktor çok erken olduğunu söyledi. ama kese çok iyi bir yerde dedi.[/QUOTE]
Canım çok şükür sevindik valla :) 7. Haftanın içinde gidip kalp atışını rahatlıkla duyabilirsin ben 7+2 de duymuştum. 5.haftada keseyi gördük doktorum garanti olsun diye 2 hafta sonraya çağırmıştı iyi de oldu inş. Sende duyarsın canım :*

inşallah tatlım. beni 6+4 te çağırdı tekrar haftaya GİDECEĞİZ. inşallah duyarız o zaman sanki yine erken gibi. bide bebeğinin cinsiyeti neydi. hani derlker ya kız çocuğu geç duyulur erkek çocuğu erken duyulur diye :)

Kuzum o haftada duyulabilir sen merak etme zaten bişey olursa doktor bi kaçgün sonra yine çağırır. Benimki göstermedi nazlı biraz galiba bakalım c.tesiye gidicez yine inşallah gösterir yazarım mutlaka canım :)

Cnm bnmde 6+1 de çok derinden duyulmuştu kalp sesi 6+ 5 de net duyduk cok şükür seninki de duyulur ins

maaşallah çok ideal görünüyor kilon :) Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşaallah..

kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)

C
kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)
m sana sadece kan testi yapacak hemogram demir ve bazı diğer tetkikler 11-14 hafta arası ikili test yapacaklar o yüzden şuanda sen rahatsın cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…