- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
Kızlarımmm merhaba yoktum biliyorum bir süredir iş dolayısıyla. Şimdi bir baktım ki ohhoooo kaç sayfa ve kaç kişi olmuşuz ne güzel :) biraz geriye dönük okudum yazılanları benim fındığım daha çok net cinsiyetini göstertmedi bize.yaramaz şey :) bakalım inşallah önümüzdeki c.tesi tekrar gidicez bu arada dün çektiğim fotoyu bende size yolluyorum 14 haftayı dün bitirdik şükür. Bulantı ve kusmalarım daha yeni yeni geçti.eksilerde giden kilom şimdi tm yerinde allahıma şükür.inşallah bundan sonra gelsin kilolar sizi çok öpüyorum ve dikkat edin bebişlerinizeeee
C
m sana sadece kan testi yapacak hemogram demir ve bazı diğer tetkikler 11-14 hafta arası ikili test yapacaklar o yüzden şuanda sen rahatsın cnm :)
Amin canım amin ne güzel dileklerin maşallahGünaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri,yeni bir haftaya bismillah.vücudunuzdan sağlık,yüzünüzden gülücük,cebinizden para çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmasın
Sağolasın kuzum teşekkürler :)çok güzel görünüyorsunuz maşallah:)
Bebiş büyüdükce kesenin seklide değişiyor sen o göbeği sekiz aylıkken gör bir oynuyor o zaman dışarıdaki insanlar bile oynamayı karnındaki hareketi görüyor müthiş bi duygugünaydın kızlar birşey sorcam sizlere kese yer değiştirir mi benım hep sag kasıgımda şişlik vardı bebek ordaydı ama şımdı soluma dogru şişlik garibime gitti
cnm bebek büyüdükçe daha çok alan kaplayacak normal yani merak etme..günaydın kızlar birşey sorcam sizlere kese yer değiştirir mi benım hep sag kasıgımda şişlik vardı bebek ordaydı ama şımdı soluma dogru şişlik garibime gitti
Ayyyy o gunlerıde göruruz ınsallah :) oynuyor o zaman içerde :)gobegım cok hafıf seyırıyor arada yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama garip bir duygu :)Bebiş büyüdükce kesenin seklide değişiyor sen o göbeği sekiz aylıkken gör bir oynuyor o zaman dışarıdaki insanlar bile oynamayı karnındaki hareketi görüyor müthiş bi duygu
Büyüsün de hemen gelsin,Allaha çok şukur bulantılarım geçtı kusmuyorum artık şimdide mıgdem yanıyor ne yesem dıye dusunuyorum ne geçirir acaba,kızz katına senıde gorunce ayrıca içim açılıyor yaa maşallahh sana:)cnm bebek büyüdükçe daha çok alan kaplayacak normal yani merak etme..
cnm 6. haftada kan testi yapılması lazım bi takım değerlere bakılıyor mesela troid gibi bana yapmamıştı ilk gittiğim dr sonra memnun kalmadım eski dr gittim 12. haftada testlerin yapılmadığını duyunca hemen yaptı ve bende troid çıktı ilaç tedavisine başladık yani önemli bu testler Allah korusun eğer farkedilmeseydi troid bebekte zeka geriliğine sebep oluyor.. yani kslp atışını duyunca bazı kan testleri yapılmalı, 12. haftada detaylı ikili tarama yapılmalı yani hem kan aynı gün ultrason ölçümleri eğer ikili taraman detaylı yapılır ve temiz çıkarsa üçlü ve dörtlü taramaya gerek kalmaz.. 20 ile 23. hafta arasıda renkli ultrason veya detaylı ultrasonda deniliyor ona gireceksin ve 5. ayda tetenoz aşısı ama bazı dr 2 doz yapıyor bazıları tek doz onun için sağlık ocağına gitmen yeterli ücretsiz yapıyorlar başkada bişey yok.. Sağlıkla kucağına al inşallah ve aramıza hoşgeldin..kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)
hahahaaaa ilahi lati lokumum içini açıyorsam ne mutlu banaBüyüsün de hemen gelsin,Allaha çok şukur bulantılarım geçtı kusmuyorum artık şimdide mıgdem yanıyor ne yesem dıye dusunuyorum ne geçirir acaba,kızz katına senıde gorunce ayrıca içim açılıyor yaa maşallahh sana:)
hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına bebişini hoşgeldin aramıza.. ilk bebiş galiba..Bende katıldım aranızaŞaşkın ve mutlu bir anne adayi
:) evet gerçekten diyorum bunu hatta senınle dünür bileolabılırı ilerde cinsiyetler belli olsunda :) tamam bende deneyim belki iyi gelir banadahahahaaaa ilahi lati lokumum içini açıyorsam ne mutlu banabu arada mide yanmasına bir kaşık şurup gibi süt iç bana iyi geliyor.. ama 1 bardak değil fazlası azdırıyor ona göre
kız olursa alıcam o zaman kızını:) evet gerçekten diyorum bunu hatta senınle dünür bileolabılırı ilerde cinsiyetler belli olsunda :) tamam bende deneyim belki iyi gelir banada
sanada günaydın arkadaşım.. ne güzel dileklerle başlamışsın güne aynıları senin içinde olsunGünaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri,yeni bir haftaya bismillah.vücudunuzdan sağlık,yüzünüzden gülücük,cebinizden para çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmasın
:) :) tamam canım.ayy o gunlerıde görürüz inşallah .kız olursa alıcam o zaman kızınıdene cnm inş. iyi gelir..
Aile hekimlğinden arayıp çağırıyorlar seni hemşireler, kan ve idrar testi alıyorlar sonucuna göre vücudunda eksiklik olan şeyleri sana söylüyorlar. Kendi kadın doğum doktoruna da göster mutlaka sonucunu, ayrıca aşı (tetenoz)içinde kaç yaşında olduğuna göre tarih veriyorlar.kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)
Gözün aydın canımm Allahım kucagına almayıda asip etsin inşallah.5yil sonunda bende hamileyim cok şükür rabbine hala inanamiyorum tüp bebek yaptiracaktik son adetin 12 şubat 8 haftalık hamileyim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bütün isteyenlere de versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?