2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

çok güzel görünüyorsunuz maşallah:)

günaydın kızlar birşey sorcam sizlere kese yer değiştirir mi benım hep sag kasıgımda şişlik vardı bebek ordaydı ama şımdı soluma dogru şişlik garibime gitti

günaydın kızlar birşey sorcam sizlere kese yer değiştirir mi benım hep sag kasıgımda şişlik vardı bebek ordaydı ama şımdı soluma dogru şişlik garibime gitti
Bebiş büyüdükce kesenin seklide değişiyor sen o göbeği sekiz aylıkken gör bir oynuyor o zaman dışarıdaki insanlar bile oynamayı karnındaki hareketi görüyor müthiş bi duygu

Bebiş büyüdükce kesenin seklide değişiyor sen o göbeği sekiz aylıkken gör bir oynuyor o zaman dışarıdaki insanlar bile oynamayı karnındaki hareketi görüyor müthiş bi duygu
Ayyyy o gunlerıde göruruz ınsallah :) oynuyor o zaman içerde :)gobegım cok hafıf seyırıyor arada yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama garip bir duygu :)

cnm bebek büyüdükçe daha çok alan kaplayacak normal yani merak etme..
Büyüsün de hemen gelsin,Allaha çok şukur bulantılarım geçtı kusmuyorum artık şimdide mıgdem yanıyor ne yesem dıye dusunuyorum ne geçirir acaba,kızz katına senıde gorunce ayrıca içim açılıyor yaa maşallahh sana:)

kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)
cnm 6. haftada kan testi yapılması lazım bi takım değerlere bakılıyor mesela troid gibi bana yapmamıştı ilk gittiğim dr sonra memnun kalmadım eski dr gittim 12. haftada testlerin yapılmadığını duyunca hemen yaptı ve bende troid çıktı ilaç tedavisine başladık yani önemli bu testler Allah korusun eğer farkedilmeseydi troid bebekte zeka geriliğine sebep oluyor.. yani kslp atışını duyunca bazı kan testleri yapılmalı, 12. haftada detaylı ikili tarama yapılmalı yani hem kan aynı gün ultrason ölçümleri eğer ikili taraman detaylı yapılır ve temiz çıkarsa üçlü ve dörtlü taramaya gerek kalmaz.. 20 ile 23. hafta arasıda renkli ultrason veya detaylı ultrasonda deniliyor ona gireceksin ve 5. ayda tetenoz aşısı ama bazı dr 2 doz yapıyor bazıları tek doz onun için sağlık ocağına gitmen yeterli ücretsiz yapıyorlar başkada bişey yok.. Sağlıkla kucağına al inşallah ve aramıza hoşgeldin..

hahahaaaa ilahi lati lokumum içini açıyorsam ne mutlu bana bu arada mide yanmasına bir kaşık şurup gibi süt iç bana iyi geliyor.. ama 1 bardak değil fazlası azdırıyor ona göre

hahahaaaa ilahi lati lokumum içini açıyorsam ne mutlu bana bu arada mide yanmasına bir kaşık şurup gibi süt iç bana iyi geliyor.. ama 1 bardak değil fazlası azdırıyor ona göre
:) evet gerçekten diyorum bunu hatta senınle dünür bileolabılırı ilerde cinsiyetler belli olsunda :) tamam bende deneyim belki iyi gelir banada

Günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri,yeni bir haftaya bismillah.vücudunuzdan sağlık,yüzünüzden gülücük,cebinizden para çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmasın
sanada günaydın arkadaşım.. ne güzel dileklerle başlamışsın güne aynıları senin içinde olsun

kızlar ya kafama takıldı bazı testlerden bahsetmişsiniz sayfada bana test falan yapmıyor doktor. bu testler aşılar ne zaman yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim (acemi hamiş) :)
Aile hekimlğinden arayıp çağırıyorlar seni hemşireler, kan ve idrar testi alıyorlar sonucuna göre vücudunda eksiklik olan şeyleri sana söylüyorlar. Kendi kadın doğum doktoruna da göster mutlaka sonucunu, ayrıca aşı (tetenoz)içinde kaç yaşında olduğuna göre tarih veriyorlar.

5yil sonunda bende hamileyim cok şükür rabbine hala inanamiyorum tüp bebek yaptiracaktik son adetin 12 şubat 8 haftalık hamileyim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bütün isteyenlere de versin insallah
Gözün aydın canımm Allahım kucagına almayıda asip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…