2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

5yil sonunda bende hamileyim cok şükür rabbine hala inanamiyorum tüp bebek yaptiracaktik son adetin 12 şubat 8 haftalık hamileyim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bütün isteyenlere de versin insallah

gözün aydın canım çok sevindim senin adına

5yil sonunda bende hamileyim cok şükür rabbine hala inanamiyorum tüp bebek yaptiracaktik son adetin 12 şubat 8 haftalık hamileyim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bütün isteyenlere de versin insallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.. 5 yıl ara derken 2. bebiş mi yoksa çalışmalara mı ara vermiştiniz..

Ay
aynen cnm ya iki gündür bnmde Migrenim cok kotu ayağa kalktığım an kafama Çekiçle vuruluyor gibi berbat

Maaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar bisey sorcam bebisin varligini ne zman hissettnz siz ben 17gin once hamile oldugumu ogrendm devlet hastanesnde ama doktor kac haftalik oldgunu soylemedi sadece 2hafta snra ultrasnda gorulur o.zamn gel dedi ben de persembe gtcem insallh dktra ama bebisime dair bisey hssetmiorm sanki o gün ruyaydi gbi gelio

çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdınız. doktorumla ilk kontrolde görüşeceğim.

son adet olduğun tarih ne cnm.. kaç haftalıksın ordan çıkar.. bebek hareketleri en erken 16. haftada hissediliyor en geç 22. haftada..

Ay

aynen cnm ya iki gündür bnmde Migrenim cok kotu ayağa kalktığım an kafama Çekiçle vuruluyor gibi berbat
migren deme bende de var çok geçmiş olsun bol su iç baş agrısına ben sadece 1 kere krız gecırdım 3 aylık surecte Allaha sukur çok mıgrenım tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…