2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Mrb az once doktordan geldim ultrason cihazı berbattı cinsiyetini görmeye çalıştı ve karnıma baya bastırdı o an bisey diyemedim Ama korkuyorum biraz bisey yoktur dımı bi de doktor kız gibi dedi

migren deme bende de var çok geçmiş olsun bol su iç baş agrısına ben sadece 1 kere krız gecırdım 3 aylık surecte Allaha sukur çok mıgrenım tutmadı
Aynen ya berbat bnm bu ikinci tutuşu normalde yılda bi kere olurdu hamilelikte baya artti

son adet olduğun tarih ne cnm.. kaç haftalıksın ordan çıkar.. bebek hareketleri en erken 16. haftada hissediliyor en geç 22. haftada..
Canm ona gore olmamasi lazm cnku ben o arada iltihap icin ilac kullandm falan benm adet tarihm 16subat ona gore 5haftalik oluyo ama iste ben adetimden snra 1hafta ilac kullandm iltihaP vardi snra adetim geckti o hafta hamile oldugmu ogrendm oyle iste

Selam canım cumartesi epidural sezeryan oldum ağrılar daha geçmedi allah sizlere de bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu :) hele emzirmek iki çekip ağzı yoruluyor iki dinleniyor mükemmel bişi :) allaha çok şükür

Maaşşallah sana minicik fıstık oyy ya çok güzel.benimkide böyle koca göbekli kızmı acaba
Bilmiyorum ki daha canım 15 gün den falan gideceğim doktora öğrenirim mutlaka paylasrim sizinle doktor bu ultrason çekerken kıza benziyor dedi de ben heveslenmedim

[TE="19nisan, post: 40478425, member: 551320"]Selam canım cumartesi epidural sezeryan oldum ağrılar daha geçmedi allah sizlere de bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu :) hele emzirmek iki çekip ağzı yoruluyor iki dinleniyor mükemmel bişi :) allaha çok şükür[/QUOTE]

Çok şükür canım Allahım herkese nasip etsin ağzı küçücük ayy çok sevimli bütün bebekler bi melek

Ayyy maaşallah kırk bir kere Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı hepimizin başına...

Hamilelikte guatr-tiroit sorunu yaşar çoğu bayan duyduğum kadarıyla. Korkma sen, içini ferah tut, moralini yüksek tut, hapını kullan, kontrolünü ihmal etme. Hamilelikteki şeker gibi düşün, çoğunun da hamilelikte şekeri yükselir, şekeri çıkar, müdahale edilir, tedavisi yapılır ama hamilelik bitip de hormonlar normale dönünce o da normale döner. Üzülme, moralini bozma, geçecek inşaallah.

Canım kizla erkek değişiyor kişiden kişiye gorede değişiyor ben 16. Haftaya girdim halen hissetmiyorum benim böyle oluyor am
Güle güleAllah analı babalı buyutsun canım bizim yerimizede kokla çok sevindim

Hiç birimiz son regli olduğumuz tarihte hamile kalmıyoruz ama hesaplanırken öyle hesaplanıyor daha sonra bebek büyüdükçe haftasına göre gelişiyorsa regli tarihi baz alınmaya devam ediliyor yok önde veya gerideyse ona göre hesaplıyor drlar.. yani şuan demekki 5 haftalık hamilesin onu baz alacaksın..

Herkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştım çok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık

Herkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştım çok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık
Sanada günaydın güzelllik dokuz ay dokuz doguracaz demek bu herhalde bende parça parça kıyafet alıyorum ne zaman yikasam diye karar veremedim ama biraz daha beklicem herhalde

Sanada günaydın güzelllik dokuz ay dokuz doguracaz demek bu herhalde bende parça parça kıyafet alıyorum ne zaman yikasam diye karar veremedim ama biraz daha beklicem herhalde
tabisi cnm erken daha.. 30. haftada falan hatta 34. hafta bile ideal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…