Aynen ya berbat bnm bu ikinci tutuşu normalde yılda bi kere olurdu hamilelikte baya arttimigren deme bende de var çok geçmiş olsun bol su iç baş agrısına ben sadece 1 kere krız gecırdım 3 aylık surecte Allaha sukur çok mıgrenım tutmadı
ilk haftalar zor geçiyor cnm ben tam anlamıyla 12. haftada kendimi iyi hissetmeye başladım.. normal yani merak etme 12. haftadan sonra tadına varıyorsun gebeliğinEvet ilk bebiş. Duygularım çok Karışık. Hep içimden ağlamak geliyor. Inşallah sağlıkla gelsin.
Canm ona gore olmamasi lazm cnku ben o arada iltihap icin ilac kullandm falan benm adet tarihm 16subat ona gore 5haftalik oluyo ama iste ben adetimden snra 1hafta ilac kullandm iltihaP vardi snra adetim geckti o hafta hamile oldugmu ogrendm oyle isteson adet olduğun tarih ne cnm.. kaç haftalıksın ordan çıkar.. bebek hareketleri en erken 16. haftada hissediliyor en geç 22. haftada..
Selam canım cumartesi epidural sezeryan oldum ağrılar daha geçmedi allah sizlere de bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu :) hele emzirmek iki çekip ağzı yoruluyor iki dinleniyor mükemmel bişi :) allaha çok şükürÇok heyecanlı çok hamile olmayan senin heyecanını anlayamaz kebdim gibi heyecanlandım suan. Rabbime bin şükür bize harika bir mucizeyi yasatıyor herkese nasip olsun inşallah.doğumu giderken doğumu yapınca kendini iyi hissedersen yazarmısın bana çok merak ediyorum:) daha benim karnım bile yok çıksa çıldırcam:))
Bilmiyorum ki daha canım 15 gün den falan gideceğim doktora öğrenirim mutlaka paylasrim sizinle doktor bu ultrason çekerken kıza benziyor dedi de ben heveslenmedimMaaşşallah sana minicik fıstık oyy ya çok güzel.benimkide böyle koca göbekli kızmı acaba
Ayyy maaşallah kırk bir kereSelam canım cumartesi epidural sezeryan oldum ağrılar daha geçmedi allah sizlere de bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu :) hele emzirmek iki çekip ağzı yoruluyor iki dinleniyor mükemmel bişi :) allaha çok şükür
tesekkur ederim. Kalp atislarini dinlemeye gittigmde test sonuclarindan ogrendim bebegin zekasini etkiliyomus. normal bi insanda deger 2 iken bende 6 cikti hap werdi . simdi hic aklimdan cikmio. Ayni sorunu yasayan warsa lutfen yardimci olun . Icimi rahatlatmam gerek. Hap werdi doktor 15 gun snra test icn gne gdecegim tsh degerim 6. Hormon yani
Canım kizla erkek değişiyor kişiden kişiye gorede değişiyor ben 16. Haftaya girdim halen hissetmiyorum benim böyle oluyor amKizlar bisey sorcam bebisin varligini ne zman hissettnz siz ben 17gin once hamile oldugumu ogrendm devlet hastanesnde ama doktor kac haftalik oldgunu soylemedi sadece 2hafta snra ultrasnda gorulur o.zamn gel dedi ben de persembe gtcem insallh dktra ama bebisime dair bisey hssetmiorm sanki o gün ruyaydi gbi gelio
Güle güleAllah analı babalı buyutsun canım bizim yerimizede kokla çok sevindimSelam canım cumartesi epidural sezeryan oldum ağrılar daha geçmedi allah sizlere de bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu :) hele emzirmek iki çekip ağzı yoruluyor iki dinleniyor mükemmel bişi :) allaha çok şükür
Canım kizla erkek değişiyor kişiden kişiye gorede değişiyor ben 16. Haftaya girdim halen hissetmiyorum benim böyle oluyor
Ha oyle Mi insallh bi sorun olmasn Da insan tereddüte düşüyor saol canm
Hiç birimiz son regli olduğumuz tarihte hamile kalmıyoruz ama hesaplanırken öyle hesaplanıyor daha sonra bebek büyüdükçe haftasına göre gelişiyorsa regli tarihi baz alınmaya devam ediliyor yok önde veya gerideyse ona göre hesaplıyor drlar.. yani şuan demekki 5 haftalık hamilesin onu baz alacaksın..Canm ona gore olmamasi lazm cnku ben o arada iltihap icin ilac kullandm falan benm adet tarihm 16subat ona gore 5haftalik oluyo ama iste ben adetimden snra 1hafta ilac kullandm iltihaP vardi snra adetim geckti o hafta hamile oldugmu ogrendm oyle iste
Cnm senin ki erkekmiydi dun doktor kıza benziyor dedi bana hemen alıştırdım kendimi kız anneligineHerkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştımçok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık
evet cnm erkek 12. haftada öğrendim.. hayırlı evlat olsunlarda kızı erkeği bir..Cnm senin ki erkekmiydi dun doktor kıza benziyor dedi bana hemen alıştırdım kendimi kız anneligine
Sanada günaydın güzelllik dokuz ay dokuz doguracaz demek bu herhalde bende parça parça kıyafet alıyorum ne zaman yikasam diye karar veremedim ama biraz daha beklicem herhaldeHerkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştımçok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık
tabisi cnm erken daha.. 30. haftada falan hatta 34. hafta bile ideal..Sanada günaydın güzelllik dokuz ay dokuz doguracaz demek bu herhalde bende parça parça kıyafet alıyorum ne zaman yikasam diye karar veremedim ama biraz daha beklicem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?