2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tuhhh ya keşke bi kendiniz arasaydiniz. Ama 3lu yaptırabilirsin 16.haftadan itibaren yapılıyor. Benimde basıma benzer birşey geldi. Ebe 2li için randevuyu yazıyorum ben dedi, randevu günü gittik sizin randevunuz yok dendi. Zaten 13+2 deydi ben tabi sinir oldum ertesi güne apar topar almışlar randevuyu. Çeken kadinda bebek 1 hafta önde, büyümüş bu ama yinede cekeyim falan dedi. Sonucuda hemen verdiler cok sukur bi sorun yok. İnsallah seninkide tertemiz cikar. Burdakilere güven olmuyor maalesef

3 lu ve dortlu testlerde mi kan testi ile yapiliyor? burdaki doktorlarin bu kadar rahat olmalari beni sinir ediyor test yapacaz diye kendi doktoruma mesaj yolluyorlar ne testi hakkinda bilgi vermek yok.
Ben Hollandadayım normalde ultrason+kan alınıyor. Ama benimki sadece ultrason yapti sonuc iyi çıktığı için kan alınmasına gerek yok dedi

Kızlar eşim resti çekti, ben de yavaş yavaş başladım ev işlerine, tabii kendimi yormadan üstten üstten
Mutfak çok kötü bir haldeydi,ilk orayı tamamladım.Bugün başka bir şey yapmam,her gün yavaş yavaş, şu an mutfağa girince mutlu oluyorum,iş yapmak bile büyük mutluluk verdi,şimdiye kadar sevmiyorum sanıyordum: )))

bizdede durum aynı kaç haftadır eşim süpürüyor evi üstün körü artık yavaştan bende başlasam iyi olacak düşük tehlikesi yoktur herhalde. eşim bişey demiyor ama benim içim rahat deil

öğlen carrefoura gittim D&R dan bu kitabı aldım önünde kitaplara bakarken bir kadın tavsiye etti..yazarının doğum koçu olduğunu annelerimizin anlattığı gibi anlattığını çok memnun kalacağımı söyledi..
gülben ergen
leyla alaton
tuba coşkunun da doğum koçuymuş kendisi aynı zamanda..
şimdi bakıcam ne var ne yok içinde...

Canım yavaş yavaş kendini zorlamadan yap. İsleri gunlere yay. Bende dun 2 ay sonunda spora başladım iyi geliyor hareket etmek. Bebislerimizde mutlu oluyordu

yalniz degilsin bu konuda bide ben agir anksiyete geciriyorum normolda olan anksiyetem hamilelikte tavan yapti resmen
zaten hamillikte hassasiz bende dizide bile uzucu sahneler gorsem hemen gozum doluyor
anksiyetenin yedi ceddine saydırıyorum bende..baya bir tavan yapmıştı şimdi normale dönecek gibi ama aşırı zorluyor birde havalar ısındı ya (ısındı demek basit kalıyor gerçi)

aynaya baktıkça göbeğimden korkuyorum kızlar ya daha 4. aydayım kocaman oldu bile 9 ayı tamamlarmıyım diye endişeliyim bi arkadaşım yakında doğum yaptı 37. haftada biraz erken ama bebekte kendide iyiymiş maşallah son aylara pek bişey bırakmamak gerekiyor 2 ay öncesinden herşeyi tamamlamak lazım

erkek ama henüz net değil %70 dedi dr biz kız diye herşeyi pembe aldık :) kıyafetlerinin çoğunu dağıtmıştım zaten hayırlısı belki buda kız olur belli mi olur :) bebekle birlikte gerçekten çok ağır oluyo bide büyükk kızımda da kullanmamıştım zaten

3 lu ve dortlu testlerde mi kan testi ile yapiliyor? burdaki doktorlarin bu kadar rahat olmalari beni sinir ediyor test yapacaz diye kendi doktoruma mesaj yolluyorlar ne testi hakkinda bilgi vermek yok.

Tabii onlar da kan testiyle yapılıyor. Gittiğin doktoru veya hastaneyi bence bir gözden geçir. Sana bu stresi ve endişeyi yaşatmaya hakları yok.

akıllı kadının hali başka valla senden bi taktik öğrendim bende uygulayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…