- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.141
Aynen unutalım yeterince dert yandım hepinizde ayrı ayrı yardımcı oldunuz hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorumm iyiki kk yı keşfetmişim
bence alttaki. 5 aya kadar ana kucağı önermiyor doktor demişti bir arkadaşım. hani oturur pozisyonda olduğu için. 5 aya kadar uzanması daha güzel.
biz de çok düşündük taşındık sonunda tam yatabilen puset alıp işi çözmeye karar verdik. ekstra da masrafımız olmasın dedik.
araç için de direk oto koltuğu alıcaz. minnoş kucakta yada son paylaştığınız resimdeki taşıyıcıda gezecek biraz
hımm tamam bu güzelmiş teşekkür ederim
bunu da araştırayım bi nerede varmış ne kadarmış
hahhah yerim lan seni ne güzel geçirmişin benimkide eline düğün günüm iki yastık almış bunlar bebekle dolacak bunlar dolacak ben istiyorum o kadar diyor bende dayanamadım doldurabilirsen helal olsun destekleriz anacım dedim kadınkaldı
ALLAH sabir versin canim kayinvaliden cokmu yasli acaba surekli ayni seyi soruyormus yasliliktan belki oyle soruyordur.
avmlerde gezerken bunu alip kullanmak iyi fikir
kizlar daha once yazmistim hastaneden cevap bekliyordum test icin ama daha cevap gelmedi 1 ay oldu bekliyeli.
carsamba gunu kendi doktorumda randevum vardi, hastaneden cevap gelemedimi diye sordu bende hayir dedim yine benim icin hastaneye ultrason icin randevu talep etti. simdi hastaneden bana cevap gelirse randevu icin test yapabilirlermi simdi 16. haftama girdim bu haftadan sonra ikili uclu test olurmu yoksa direk amniyosentezmi yaparlar gerci ben yaptirmak istemiyorum amniyosentezi. bu haftadan sonra amniyosentez olurmu?
çok yaşlı anlatamıyorsun işte dedim ona bugün mahallede pazar var pembeden nefret ederim ben sakın pembe alma dedim beyaz al herşeyi dedim bakalım akşam eve gittiğimde pembenin bi sürü tonu bişeyler almış olacak yine de 1 ay önce doktor %70 kız demişti geçen cuma mavi pijama takımı almış 2 yaş hemde anne bunları giyemez ki kız olacak büyük ihtimalle dedim neden giyemeyecekmiş dedi giydirirsen giyer sen dedi ya 2 yaş ya 2 .5 yıl var daha ben obları evde tutarmıyım hiç anlamıyor bende başkasına vericem bunları dedim bozuldu akşam cinnet var evde yine beni delirtecek pembe pembe ıyyyggg
cizelgem var ya canim imza kisminda gormuyormusunuz? lilypie nin hamilelik cizelgesini kullaniyorum.hamilelik takvimi oluştursana tatlım kendine biz de görelim hem
yalniz degilsin bu konuda bide ben agir anksiyete geciriyorum normolda olan anksiyetem hamilelikte tavan yapti resmençok sık takip edemiyorum ama zaman zaman takip ediyorum sizleri kızlar burada güzel paylaşımlar yapılması mutlu ediyor insanıama benim hormonlarım cozuttu sanırım ben kendimi hep mutsuz hissediyorum
aynen ağlamadan açılamıyorum içim kararıyor bunları burdan paylaşmak istemiyorum burdaki herkes hassas zaten ama enerjim tükeniyoryalniz degilsin bu konuda bide ben agir anksiyete geciriyorum normolda olan anksiyetem hamilelikte tavan yapti resmen
zaten hamillikte hassasiz bende dizide bile uzucu sahneler gorsem hemen gozum doluyor
ahh bu kaynanalarr :) :) benimkide gitmiş mavi renk pazen aldın battaniye yapacak seslenmedim ama cinsiyet belli değil daha hevesini kırmakta istemedim ilk torunu. annem acaba erkek torunmu istiyor dediçok yaşlı anlatamıyorsun işte dedim ona bugün mahallede pazar var pembeden nefret ederim ben sakın pembe alma dedim beyaz al herşeyi dedim bakalım akşam eve gittiğimde pembenin bi sürü tonu bişeyler almış olacak yine de 1 ay önce doktor %70 kız demişti geçen cuma mavi pijama takımı almış 2 yaş hemde anne bunları giyemez ki kız olacak büyük ihtimalle dedim neden giyemeyecekmiş dedi giydirirsen giyer sen dedi ya 2 yaş ya 2 .5 yıl var daha ben obları evde tutarmıyım hiç anlamıyor bende başkasına vericem bunları dedim bozuldu akşam cinnet var evde yine beni delirtecek pembe pembe ıyyyggg
kizlar daha once yazmistim hastaneden cevap bekliyordum test icin ama daha cevap gelmedi 1 ay oldu bekliyeli.
carsamba gunu kendi doktorumda randevum vardi, hastaneden cevap gelemedimi diye sordu bende hayir dedim yine benim icin hastaneye ultrason icin randevu talep etti. simdi hastaneden bana cevap gelirse randevu icin test yapabilirlermi simdi 16. haftama girdim bu haftadan sonra ikili uclu test olurmu yoksa direk amniyosentezmi yaparlar gerci ben yaptirmak istemiyorum amniyosentezi. bu haftadan sonra amniyosentez olurmu?
ahh bu kaynanalarr :) :) benimkide gitmiş mavi renk pazen aldın battaniye yapacak seslenmedim ama cinsiyet belli değil daha hevesini kırmakta istemedim ilk torunu. annem acaba erkek torunmu istiyor dedi: D sanal mesaj olabilr mi acaba dedi
İkili test artık olmaz. 3'lü test 16-20. Haftalarda yapılıyor yani o yapılabilir. Ayrıca bazı doktorlar hiç birini yaptırmayıp doğrudan 4'lü test de yaptırabiliyorlarmış. Amniyosentezi düşünme canımo en son ihtimal. Eğer bu testlerde bir sorun çıkarsa yapılması düşünülebilecek bir şey.
mesajla olmuyor valla sana yada başkasına tatlım oğlu ne koyduysa o çıkacak
İstanbulda güneşli medicine hospital e giden var mı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?