2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen unutalım yeterince dert yandım hepinizde ayrı ayrı yardımcı oldunuz hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorumm iyiki kk yı keşfetmişim

Umarım bende senin gibi rahatlarım...Eşimin çift karakterli olmasından daraldım bende...Gece b

Peki bu anakucağı , araba koltuğuna ait kılıf satılıyormu biliyormusunuz? İnternette baktım ama sıcak havalar için havlu kılıf vs. var. Kuzenimizin çocuğundan geldi ama mavi renk.. bende kızım olacağı için kılıf değişsem diye düşünüyorum da. Piere Cardin markası. Bu konuda bilgisi olan varsa bana da yardımcı olursanız sevinirim.

kizlar daha once yazmistim hastaneden cevap bekliyordum test icin ama daha cevap gelmedi 1 ay oldu bekliyeli.
carsamba gunu kendi doktorumda randevum vardi, hastaneden cevap gelemedimi diye sordu bende hayir dedim yine benim icin hastaneye ultrason icin randevu talep etti. simdi hastaneden bana cevap gelirse randevu icin test yapabilirlermi simdi 16. haftama girdim bu haftadan sonra ikili uclu test olurmu yoksa direk amniyosentezmi yaparlar gerci ben yaptirmak istemiyorum amniyosentezi. bu haftadan sonra amniyosentez olurmu?

valla ya hakediyorlar bazen ama ne yapıcan kırmadan söylenen güzel cümleler bunlar

ALLAH sabir versin canim kayinvaliden cokmu yasli acaba surekli ayni seyi soruyormus yasliliktan belki oyle soruyordur.

avmlerde gezerken bunu alip kullanmak iyi fikir

çok yaşlı anlatamıyorsun işte dedim ona bugün mahallede pazar var pembeden nefret ederim ben sakın pembe alma dedim beyaz al herşeyi dedim bakalım akşam eve gittiğimde pembenin bi sürü tonu bişeyler almış olacak yine de 1 ay önce doktor %70 kız demişti geçen cuma mavi pijama takımı almış 2 yaş hemde anne bunları giyemez ki kız olacak büyük ihtimalle dedim neden giyemeyecekmiş dedi giydirirsen giyer sen dedi ya 2 yaş ya 2 .5 yıl var daha ben obları evde tutarmıyım hiç anlamıyor bende başkasına vericem bunları dedim bozuldu akşam cinnet var evde yine beni delirtecek pembe pembe ıyyyggg

hamilelik takvimi oluştursana tatlım kendine biz de görelim hem

çok sık takip edemiyorum ama zaman zaman takip ediyorum sizleri kızlar burada güzel paylaşımlar yapılması mutlu ediyor insanı ama benim hormonlarım cozuttu sanırım ben kendimi hep mutsuz hissediyorum

sen k.v nin aldiklarini al birine hediye olarak goturursun canim .

hamilelik takvimi oluştursana tatlım kendine biz de görelim hem
cizelgem var ya canim imza kisminda gormuyormusunuz? lilypie nin hamilelik cizelgesini kullaniyorum.

çok sık takip edemiyorum ama zaman zaman takip ediyorum sizleri kızlar burada güzel paylaşımlar yapılması mutlu ediyor insanı ama benim hormonlarım cozuttu sanırım ben kendimi hep mutsuz hissediyorum
yalniz degilsin bu konuda bide ben agir anksiyete geciriyorum normolda olan anksiyetem hamilelikte tavan yapti resmen
zaten hamillikte hassasiz bende dizide bile uzucu sahneler gorsem hemen gozum doluyor

yalniz degilsin bu konuda bide ben agir anksiyete geciriyorum normolda olan anksiyetem hamilelikte tavan yapti resmen
zaten hamillikte hassasiz bende dizide bile uzucu sahneler gorsem hemen gozum doluyor
aynen ağlamadan açılamıyorum içim kararıyor bunları burdan paylaşmak istemiyorum burdaki herkes hassas zaten ama enerjim tükeniyor

ahh bu kaynanalarr :) :) benimkide gitmiş mavi renk pazen aldın battaniye yapacak seslenmedim ama cinsiyet belli değil daha hevesini kırmakta istemedim ilk torunu. annem acaba erkek torunmu istiyor dedi : D sanal mesaj olabilr mi acaba dedi

Merhaba ANNELER bende kasım annesi olucam inşallah . Doktorda daha karar veremedik 3 farklı doktora gittim kimisi muayene cok pahalı kimisi ise hiç ilgilenmeddi ankara tıp fakültesinde dogumumu yapmak istiyorum salih taşkın adlı doktoru tanıyan var mı acaba lütfen acill cevap bekliyorum ((

İkili test artık olmaz. 3'lü test 16-20. Haftalarda yapılıyor yani o yapılabilir. Ayrıca bazı doktorlar hiç birini yaptırmayıp doğrudan 4'lü test de yaptırabiliyorlarmış. Amniyosentezi düşünme canımo en son ihtimal. Eğer bu testlerde bir sorun çıkarsa yapılması düşünülebilecek bir şey.

Merhaba kızlar,
Doğum için Anadolu Sağlık Merkezini düşünen var mı? Nasıldır bilgisi olan ??

mesajla olmuyor valla sana yada başkasına tatlım oğlu ne koyduysa o çıkacak

3 lu ve dortlu testlerde mi kan testi ile yapiliyor? burdaki doktorlarin bu kadar rahat olmalari beni sinir ediyor test yapacaz diye kendi doktoruma mesaj yolluyorlar ne testi hakkinda bilgi vermek yok.

Arkadaslar araniz da magnezyum kullanan var mi ? Kabizliga iyi geliyormus benin de 3 haftadir kabizligim var gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…