- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.181
gerçekten dengesiz biraz galiba allah kolaylık versin canım ama şuan herşeyden önemlisi karnındaki bebeğin duyma sen onu boşverYarım kalmış mesajım...Bizim hayvan çiftliğimiz var işi bu yani...İstanbuldayız ama iki uç bölgede olunca eşim her akşam evde olamıyor. Biz bu duruma alıştık sorun yok ama eve her geldiğinde mutlaka bir şeye takıyor. Yemeği beğenmiyor, tatlı yokmu diyor..İzlediğim diziyi eleştiriyor. Bebeğe ne isim koysak diyorum heh başladı gene diyor...Yani hep bi memnuniyetsizlik var. Gece boyunca kustum kötüydüm..Sabah kalkmış kahvaltı yokmu diyor?? Ama hazırlamış olsaydım da ben yemiycem midem iyi değil diyor...Diyordaa diyorrr yani.... Ama gün geliyor eve gidiyorum sofrayı hazırlamış beni pamuklara sarıyor..Yani bir günü bir günü tutmuyor. Aynı olaya her gün farklı ..Yoruldum anlayacağın.
BEN BİLİYORUM BU KONUYU ÇOKTA ENDİŞELİYİM DR. GİDİNCE MUTLAKA SORACAĞIMArkadaslar ben de aralik annesiyim. 2012 de de 8 aralikti dogum 14 kasimda doğdu:) muhtemelen yine kasim annesi olurum. bir konuda size hatirlatma yapmak istedim. rahim agzi yetmezliği. çok önemli. cunku önceden ben bu yuzden 25 haftalik dogum yaptim ve 4 gun yasadi oglum. lutfen rahim agzi uzunlugunu olcturun. cunku dr ler onceden kaybi olmadan pek olcmuyor. 2.5 cm alti tehlikeli. tedavisi progestan ve rahim agzina dikis. su an bende dikis var. iyi geceler...
ÇOK İYİ OLMUŞ MAŞALLAH ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİNgünaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
Doktor 13.haftadan sonra düşük riski iyice azalıyor,dedi .14.haftaya girdik ,inşallah iyi geçer ,ben de önümüzdeki hafta da rapor alıp 13.haftayı tam tamamlayıp sonra da okula başlamayı düşünüyorum artıkbizdede durum aynı kaç haftadır eşim süpürüyor evi üstün körü artık yavaştan bende başlasam iyi olacak düşük tehlikesi yoktur herhalde. eşim bişey demiyor ama benim içim rahat deil
Evet , ben de öyle düşündüm , zaten mutfağı toplayınca ev bayağı toparlandı :)))Canım yavaş yavaş kendini zorlamadan yap. İsleri gunlere yay. Bende dun 2 ay sonunda spora başladım iyi geliyor hareket etmek. Bebislerimizde mutlu oluyordu
Arkadaslar ben de aralik annesiyim. 2012 de de 8 aralikti dogum 14 kasimda doğdu:) muhtemelen yine kasim annesi olurum. bir konuda size hatirlatma yapmak istedim. rahim agzi yetmezliği. çok önemli. cunku önceden ben bu yuzden 25 haftalik dogum yaptim ve 4 gun yasadi oglum. lutfen rahim agzi uzunlugunu olcturun. cunku dr ler onceden kaybi olmadan pek olcmuyor. 2.5 cm alti tehlikeli. tedavisi progestan ve rahim agzina dikis. su an bende dikis var. iyi geceler...
kızlar aklıma geldi şimdi benim kızımın bebekliği çok zor geçmişti çok ağlaktı hiç susmazdı kolik sancısı vardı malesef sürekli biri ana kucağında sallıyordu yoksa hemen ağlamaya başlıyodu o zamanlar elektrikli ana kucakları pek yaygın deildi yada benim dikkatimi çekmemişti ama şimdi elektrikli sallanabilen bi anakucağı almaya niyetliyim allahın izniyle. kullanan yada çevreden duyan arkadaşlar varmı hangi markayı tavsiye edebilirsiniz?
baya pahalıymış gerçekten neyse biraz daha araştırayımda eşimlede konuşup alıcaz bitane mecbur marka değişebilir tabiMamaroo fiyatı biraz tuzlu (670 TL civarı ) fakat kullananlar çok memnun kalıyor..ama sevmeyen bebeklerde varmış üzerine yatınca yaygarayı koparan tutumluanne comda ikinci eli var düşünürsen ama oyuncakları kaybolmuş.
Başın sağolsun ve hatırlatma için ayrıca teşekkürler benimde işyerinde arkadaşım aynı şekilde kaybetti bebeğini..o yüzden benimde hep korkum vardı, geçen tam doktora soracaktım kendisi o an hissetmiş gibi birden ultrasonunun yerini değiştirerek ölçtü baktı ve 31 mm dedi..iyi sanırım çünkü olumsuz bir şey demedi..
canım 9 ay bitmiyor o korkular malesef annelik böyle bişey.. heleki pimpiriksen herşeyden bişey çıkartırsın benim gibikızlarr allah aşkına içinde hala korku olan varmıyani yarın 15.haftaya giriyoruz ben hala bişe olacak bebeğime diye korkuyorum.halbu ki ters giden hiç bişe yok çok şükür kanama lekelenme vs.. ilk 12 hafta geçsin korkularımda geçer diye düşünüyordum ama geçmiyor.ayyy allah korusun yavrularımızı ya.bana da akıl fikir versin
günaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
Arkadaşlar arkadaşlar ilk defa bir soru sordum şu topikte bir cevap verin allah rızası için. Yoksa deliriciiimm :))
Yarım kalmış mesajım...Bizim hayvan çiftliğimiz var işi bu yani...İstanbuldayız ama iki uç bölgede olunca eşim her akşam evde olamıyor. Biz bu duruma alıştık sorun yok ama eve her geldiğinde mutlaka bir şeye takıyor. Yemeği beğenmiyor, tatlı yokmu diyor..İzlediğim diziyi eleştiriyor. Bebeğe ne isim koysak diyorum heh başladı gene diyor...Yani hep bi memnuniyetsizlik var. Gece boyunca kustum kötüydüm..Sabah kalkmış kahvaltı yokmu diyor?? Ama hazırlamış olsaydım da ben yemiycem midem iyi değil diyor...Diyordaa diyorrr yani.... Ama gün geliyor eve gidiyorum sofrayı hazırlamış beni pamuklara sarıyor..Yani bir günü bir günü tutmuyor. Aynı olaya her gün farklı ..Yoruldum anlayacağın.
Çok Çok Çok sevindimm.
tamamda yavrum ofu pofa kayıplara değil durumu sakız edenlere yaptık bu gayet bilgilendirici bir mesajdı yazan hanımın parmaklarına sağlık onun sayesinde doktorumuza rahim ağzı uzunluğunu soracağım bir sonraki gidişimde.chnb
Arkadaslar ben de aralik annesiyim. 2012 de de 8 aralikti dogum 14 kasimda doğdu:) muhtemelen yine kasim annesi olurum. bir konuda size hatirlatma yapmak istedim. rahim agzi yetmezliği. çok önemli. cunku önceden ben bu yuzden 25 haftalik dogum yaptim ve 4 gun yasadi oglum. lutfen rahim agzi uzunlugunu olcturun. cunku dr ler onceden kaybi olmadan pek olcmuyor. 2.5 cm alti tehlikeli. tedavisi progestan ve rahim agzina dikis. su an bende dikis var. iyi geceler...
bir süredir benimde aklımı bu konu oyalıyor aslında.ama birileri yine böyle konular açmayın off pufff der diye yazamamıştım ne yalan söyleyeyim
hatırlatma için çok teşekkür ederim.bi kaç tanıdığımda bu şekilde bebeklerini kaybetmişler.
kaçıncı haftada ölçüm yaptırmalıyız.
bi dahaki kontrolde doktora söyleyeyim diyordum ama ukalalık gibi de olur mu diye karar verememiştim.
sadece rahim boynu değil başka etkenlerde oluyormuş.
pekichnb sizin nasıl şikayetiniz olmuştu bebeğinizde.nasıl anladınız. kasılma oluyordu dedi bi arkadaşım. bizim anlayabileceğimiz şekilde bir ağrı gibi mi.kusura bakmazsanız tabi.
ve başınız sağolsun. cennet kapısında karşılasın meleğiniz sizi inşallah
gerçekten dengesiz biraz galiba allah kolaylık versin canım ama şuan herşeyden önemlisi karnındaki bebeğin duyma sen onu boşver
tamamda yavrum ofu pofa kayıplara değil durumu sakız edenlere yaptık bu gayet bilgilendirici bir mesajdı yazan hanımın parmaklarına sağlık onun sayesinde doktorumuza rahim ağzı uzunluğunu soracağım bir sonraki gidişimde.
haklısın canım ama ne diyimki inş. biraz olsun değişirde tatsızlık çıkmazNe bileyim işte boşverilmiyor böyle şeyler. Hep laflar ağzıma geliyor geliyor yutuyorum..Susuyorum olay olmasın diye. Senelerdir yuta yuta şiştim zaten. Ona sorsan bir şey yuutuğum yok hatta çok vıdı vıdı yapıyorumuşum..
Şimdi ev tadilata girecek. Boya yapılacak , birde salonumu değiştiriyorum eşyalarını yani.. Düşünürseniz masraflı bir iş. Bende elimden geldiğince eşimden de tek kuruş istemeden kendim yapacağım her şeyi. Ama koltuuk alamıycam kumaşını süngerini değişicem diyorum.Saçmalama yenisini al daha iyi diyor.. Oda kapısı değişecek onu beğenmiyor daha pahalısını gösteriyor. BAlkona oturma gruplarından al öyle saçma sandalyeleri de at diyor bana..Neyle alayım yahu dediğimde de hep yok dersin zaten..Al bi şekilde ödenir diyor ama o şekil ne ??? ödeme günü gelince şimdi bende yok diyecek.. Ben kalacağım ortada.
Aramızda para konusu konuşulmaz olduğunda da çıkarıp verir ama biliyorum ki işleri durgun ve ben ödeyeceğim.. Maaşlı biri olmadığı için sabit bir gelir yok..Gelecek aya Allah kerim deyip borca girmek de beni boğuyor. Yani derler ya ayranı yok içmeye tahtıravanla gidiyo sı... diye :) Bu hesap yani....
Hani çok biliyosan git sen al diyeceğim iş çirkinleşecek..Ama zor sabrediyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?