2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
cinsiyet konusunda herkes mi aynı şeyi yaşıyor yaaa.. benimde öyleee özellikleeşimin tarafı herkesin ilk cümlesi senin oğlun olacak. kimisi karnım cıkmadan karnımı sever canım oğlum güzel oğlum diye , kimisi rüyamda gördüm senin oğlun olacakk. bence senin erkek. yaa arkadaş sorduk mu . neye göre bu yorumları yapıyorsunuzzz . insan siinir oluyorrr

aynı binadamı oturuyorsun benim gibi :

teşekkür ederim..tahammül önemli bi mesele gerçekten sabır istiyo

ay sorma birde hissediyormuş neye göre hissediyorlarsa karnında taşıyan hissetmiyorda
bende anlamıyorum bana söylüyorlar senin ki şu cinsiyet %100 ben hissederim sen kimsin diyesim geliyor :)
kızlar mesai bitmek üzere ben kaçar hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar :)

Bu kadini biliyorum uzman tvde bircok videosu var bebek bakimiyla ilgili vs. Onlarida izleyebilirsiniz.

Bızım dıdının dıdısı teyzelere noluyosa bızım adımıza ıstıhareye fılan yatmışlar ama gorememıs neymiş ama kız hıssedıyorlarmıs
Bı halası aramış ben gördüm hadı hayırlı olsun kızınız oluyor demıs
Sonuç ise oğlumuz oluyor nasıpse

Cınsiyetı söyledıgımızde herkes ben bildim bak gördün mu ben hıssettımlere gırdı bu kez de
amannn böyle iste hıc bıtmıycekler

esime yuz kere dedim ara ne testi olacak diye esimde burda buyudugu icin bunlar gibi rahat herseye normal bekle diyor oda ayri bi deli ediyor beni.
bir ay oncesinde soyluyorlar ama bi cevap veren yok dogum yapacagim hastaneden surekli kontrole cagiriyorlar ve surekli ayni doktor degil degisiyor doktorlar. insaALLAH ultrasonda hersey normal cikarda teste filan ihtiyac olmaz.
Ben Hollandadayım normalde ultrason+kan alınıyor. Ama benimki sadece ultrason yapti sonuc iyi çıktığı için kan alınmasına gerek yok dedi
insaALLAH benimkide normal cikarda teste gerek kalmaz.

anksiyetenin yedi ceddine saydırıyorum bende..baya bir tavan yapmıştı şimdi normale dönecek gibi ama aşırı zorluyor birde havalar ısındı ya (ısındı demek basit kalıyor gerçi)

Rabbim dusmanima bile vermesin bu durumu. havalar orada iyi yine bizim burda surekli yagmur yagiyor su aralar evin icinde hapis gibi oturuyorum.
okumadın daha önce yazdığımı demekki hakkaten verdim bu cevabı tatlım kaynanama
demekki bayagi SIKMIS SENI kaynanan.

Tabii onlar da kan testiyle yapılıyor. Gittiğin doktoru veya hastaneyi bence bir gözden geçir. Sana bu stresi ve endişeyi yaşatmaya hakları yok.

dogum yapacagim hastane surekli cagiriyor kontrole pazartesi burda tatil heryer sali gunu ilk isi hastaneyi aramak olacak

Aynen senin gibi düşünüyorum.o yüzden soruyorum acaba benim beklentim mi yüksek diye ama az buz para ödemiyoruz yani.9 ay aynı dr a devam etcez o kadar da hizmeti olsun.bilmiyorum bi kere daha gidip bu durumdan rahatsız olduğumu dr.a bildireceğim bakalım ne diyecek.ona göre dr u değiştireceğim olmazsa

Yani sekretere ben de başından beri alışamadım suratsızın biri.insanın hiç mi yüzü gülmez bebişi görüyoruz ben ,eşim, dr hepimiz şen şakrak gülüyoruz ona bi gözüm çarpsa surat hep beş karış .yani dr a söyledi o cevabı dr mu verdi ona bile emin olamıyorum çünkü dr.um normalde çok kibar bi hanım.gidince konuşacağım işte.
Bi de dr.ların gece,haftasonu falan doğuma gelmeme durumu oluyormuş.öyleyse zaten değiştireceğim.boşuna mı aylarca aynı dr.a takibe gidiyoruz.sizler konuştunuz mu dr.unuzla bunları arkadaşlar???

rica ederim. yanli bas misim. 18. hafta sonrasi olacak 28 olmus:)
Canım 18. haftadan sonra her muayenede mi ölçülüyor ?
Biraz daha bilgi verebilir misin ?
Ben şimdiye kadar 1 kere idrar tahlili yaptırdım,onu ne kadar sıklıkla yaptırmak gerek ?Pazartesi gidince söyleyeyim baksınlar

Son düzenleme:
Kac gundur aklimdasin internet paketim bitince ugrayamadim kk.ya....umarim bundan sonra cok daha iyi gunler gorursunuz... uzulerek soylemistim biliyorsun kafani karistirdimmi bilemiyorum ama ben sunu savunuyorum her kadinin bir gozunun acik olmasi gerekiyor elbette dusuncesi bile insani kotu hissetiyor anliyorum......kotu gunlerin geride kaldi gecmise takilmayin artik onunuze bakin gelecek mutlu gunlerin hayallerini kurmaniz dilegiyle......

Doktorum magnezyum kalsiyum demir hapi ve vitamin verdi...magnezyum ve kalsiyum ustuste iciyorum biraz aradan sonra multivitamin atiyorum...fakat ben daha sonra cok fena oluyorum tansiyonum dusuyor kafami kaldiramiyorum anlamiyorum

Canim,siz 1 sayfa dolusu yazın,sonra cevap hakki dogdu icin size cevap veren olursa yaptigi sey polemik olsun ve siz muhatap almayın,peki. :) Ben sizi muhatap alıyorum ve cevap veriyorum ama.

Burda birini karşıma almamıştım,hedef göstermemiştim.(Öğleden sonraki atarli mesajınızdan sonra,cevap veren arkadasa boyle demissiniz : "ben kimseyi hedef göstermedim" ) Ama tabii ki yazdığımın hedefinde birşeyler vardı : Hassassiyeti bir tek kendi icin bekleyenler.

Ve burda icinden geceni herkes paylasabilecekse bunu ben yapınca mı rahatsız oluyorsunuz ? Yoksa bu sınırları siz mi koyuyorsunuz anlamadım.

Ve acaba burda birileri icinden geceni yazma hakkını kullanırken ben de "kırılmış" olamaz miyim en az sizler kadar hormonlari olan bir" anne " adayı olarak?

Sizin duyduğunuz bir rahatsızlığı paylasiminizda belirtme hakkıniz var da benim mı ısrarla paylaşılıp Dogru bulmadığım bir şeyi söylemem yanlış oldu?

Kantarın topuzu bile bu kadar göreceli iken bunu nasil ayarlayacağız Ebru Hanimcim??

Bebeğinin cinsiyetini merak etmek ayrı bir sey Kiz olacağı icin üzülmek ayrı birsey ,buna yeri geldi "olsun canim 2.erkek olur,ya da 2.kiz olur uzulme ...Kiz icin de ne guzel ciciler var,erkek de soyle olur...ikisi de evlat da dedik,kafası Dr tarafından karistirilan anne adayına moral verirken "canim sen de pek pozitifmissin" tepkisiyle de karşılaştık.Bu konuda Kiz da evlat,erkek de evlat demem bile beğenilmeyip pozitif olmakla yerildim tuhaf bir sekilde.Buraya kadar ne kantar ne de topuzu vardı. ??

Simdi kantar ve topuzu devreye girdi ve başka bir anne adayı ilk defa topikte Dogru bulmadıgi bir seye itiraz ettigi icin "elestiriken dikkat edelim,kirici olmayalim" diyen baska bir anne adayi tarafindan kirilabiliyor Bravo alkışlıyorum adaletinizi ve demokrasi anlayışınızı.

Ve lütfen kiricilikta sınır tanımamak pahasına olmayan birseyle bir baskasını suçlamayın.Ben yaşamımda kimseyi inandığı ya da inanmadığı değerlerle itham etmedim.
Bizim kültürümüzde saglıga şükretmek icin cok dindar olmak gerekmiyor bildigim kadarıyla.Evet bu kadar hassas bir konuyu yazımdan ne çıkarsam diye düşünürken zorlayıp bunu bulup malzeme yapmayın kendinize rica ediyorum.

Evladın kızı erkeği olmaz.Hayirlisi hayirsizi olur.Butun annelerin basta Cok saglikli sonra Cok hayırlı evlatları olsun inşallah.Herkese iyi haftasonları

Çok sevindimminş son tartışmanız olur.Allah yuvanıza huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…