- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.241
sat a göre hesaplamalıyız canım yoksa baya şaşabilir.ultrasona göre herzaman tutmuyo bazen öne geçiyo bazende geri kalabiliyo gelişimiKızlar gebelik haftamızı son adet tarihimize göre mi yoksa ultrasona göre mi değerlendirmeliyiz artık?
Kızlar gebelik haftamızı son adet tarihimize göre mi yoksa ultrasona göre mi değerlendirmeliyiz artık?
apartmanda olsak iyi kaynanam her gece bende evdeki kedi gibi gözler fıldır fıldır 19 mayısda eve işten erken gittim saat 4 de dedim ki zeytinyağlı dolma yapayım biber dolması ay hep geliyor diye bi sessizim evde görmeyin beni neyse içi yaptım biberleri pişirecek tencereyi alırken kapak bi düştü bak yalanım varsa yarına çıkmayayım 2 dkk sonra zırttt kapı geldi oturdu dolmamı yapıon ne koydun içine dolma yap yap dursun sever dolmamı yapıon kaç tane yapıon allah sabır dedim 1 saat sonra gitti eşim akşma gelirken kayınpederim sordum kapıdan kaç tane dolma yicen evde diye bak bende eşime söylememişim he dolmayı yaptığımı komedi yaa e cinnetlik de ben asıl bebek oluncasını düşünüyorum bebek doğacakmış biz eve gelecekmişiz bebekle kaynanam hemen alacakmış kucağımdan bebeğim hoppidi hoppidi yapacakmış kıçına vura vura dedim benim bebeğimi doğduktan 1 gün sonra anana mı vericem dedim eşime gözlerim patladı tabi he de geç dedi eşimde ben deyince çocuğa 6 ay dokunmak yasak diye benden başkası susu pus kalıyorlar valla aman napim yabu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen e ben gitmemmmmm banane banane
Canım okudum yazılanları kaç gündür ama yorum yapmak istemedim. aile içi meseleler çok hassas ve iyice ne olup bittiğini anlamadan bişi söylemek doğru değil. En iyisini siz ikiniz bilirsiniz. Karşılıklı birbirinize anlayış gösterdikçe sıkıntı olmayacaktır yeterki birbirinize tahammül etmeyi öğrenin. Çok sevindim barışmanıza
aynı binadamı oturuyorsun benim gibi :
cinsiyet konusunda herkes mi aynı şeyi yaşıyor yaaa.. benimde öyleee özellikleeşimin tarafı herkesin ilk cümlesi senin oğlun olacak. kimisi karnım cıkmadan karnımı sever canım oğlum güzel oğlum diye , kimisi rüyamda gördüm senin oğlun olacakk. bence senin erkek. yaa arkadaş sorduk mu . neye göre bu yorumları yapıyorsunuzzz . insan siinir oluyorrr
iyi akşamlar :)kızlar mesai bitmek üzere ben kaçar hepinize iyi akşamlar
öğlen carrefoura gittim D&R dan bu kitabı aldım önünde kitaplara bakarken bir kadın tavsiye etti..yazarının doğum koçu olduğunu annelerimizin anlattığı gibi anlattığını çok memnun kalacağımı söyledi..
gülben ergen
leyla alaton
tuba coşkunun da doğum koçuymuş kendisi aynı zamanda..
şimdi bakıcam ne var ne yok içinde...Eki Görüntüle 1536083
Bızım dıdının dıdısı teyzelere noluyosa bızım adımıza ıstıhareye fılan yatmışlar ama gorememıs neymiş ama kız hıssedıyorlarmıscinsiyet konusunda herkes mi aynı şeyi yaşıyor yaaa.. benimde öyleee özellikleeşimin tarafı herkesin ilk cümlesi senin oğlun olacak. kimisi karnım cıkmadan karnımı sever canım oğlum güzel oğlum diye , kimisi rüyamda gördüm senin oğlun olacakk. bence senin erkek. yaa arkadaş sorduk mu . neye göre bu yorumları yapıyorsunuzzz . insan siinir oluyorrr
Tuhhh ya keşke bi kendiniz arasaydiniz. Ama 3lu yaptırabilirsin 16.haftadan itibaren yapılıyor. Benimde basıma benzer birşey geldi. Ebe 2li için randevuyu yazıyorum ben dedi, randevu günü gittik sizin randevunuz yok dendi. Zaten 13+2 deydi ben tabi sinir oldum ertesi güne apar topar almışlar randevuyu. Çeken kadinda bebek 1 hafta önde, büyümüş bu ama yinede cekeyim falan dedi. Sonucuda hemen verdiler cok sukur bi sorun yok. İnsallah seninkide tertemiz cikar. Burdakilere güven olmuyor maalesef
insaALLAH benimkide normal cikarda teste gerek kalmaz.Ben Hollandadayım normalde ultrason+kan alınıyor. Ama benimki sadece ultrason yapti sonuc iyi çıktığı için kan alınmasına gerek yok dedi
anksiyetenin yedi ceddine saydırıyorum bende..baya bir tavan yapmıştı şimdi normale dönecek gibi ama aşırı zorluyor birde havalar ısındı ya (ısındı demek basit kalıyor gerçi)
demekki bayagi SIKMIS SENI kaynanan.okumadın daha önce yazdığımı demekki hakkaten verdim bu cevabı tatlım kaynanama
Tabii onlar da kan testiyle yapılıyor. Gittiğin doktoru veya hastaneyi bence bir gözden geçir. Sana bu stresi ve endişeyi yaşatmaya hakları yok.
Aynen senin gibi düşünüyorum.o yüzden soruyorum acaba benim beklentim mi yüksek diye ama az buz para ödemiyoruz yani.9 ay aynı dr a devam etcez o kadar da hizmeti olsun.bilmiyorum bi kere daha gidip bu durumdan rahatsız olduğumu dr.a bildireceğim bakalım ne diyecek.ona göre dr u değiştireceğim olmazsaCanım bende sürekli doktorumla whatsapp üzerinden mesajlaşıyorum, kafama takılan bir şey olduğundan ya da test sonuçlarım geldiğinde..o yüzden bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum..anladığım kadarıyla özel hastaneye gidiyorsun sende madem para veriyorsun o zaman değmeli biraz ilgi alakalı olmalı..
Yani sekretere ben de başından beri alışamadım suratsızın biri.insanın hiç mi yüzü gülmez bebişi görüyoruz ben ,eşim, dr hepimiz şen şakrak gülüyoruz ona bi gözüm çarpsa surat hep beş karışTelefonda muayne et diyen olmuş sanki uyuzmuş doktor bence değiştirmelisin ben bir şey oldumu arayıp soruyorum gayet ilgili anlatıyor korkulcak bir şey yok gelme vs. diyor yani yapacağı oydu normal bir şey gelme ya da olmaması lazım gel bir bakalım diyecek alt üstü. Ama bu sekreterlerde fena oluyor bende rubella igg pozitif dedim kıza ne dediyse doktora hemen tekrarlatsın demiş sonra tekrarlattım aynı cıktı ve normali oymuş direkt doktorla muhattap olmakta fayda var.
Canım 18. haftadan sonra her muayenede mi ölçülüyor ?rica ederim. yanli bas misim. 18. hafta sonrasi olacak 28 olmus:)
Kac gundur aklimdasin internet paketim bitince ugrayamadim kk.ya....umarim bundan sonra cok daha iyi gunler gorursunuz... uzulerek soylemistim biliyorsun kafani karistirdimmi bilemiyorum ama ben sunu savunuyorum her kadinin bir gozunun acik olmasi gerekiyor elbette dusuncesi bile insani kotu hissetiyor anliyorum......kotu gunlerin geride kaldi gecmise takilmayin artik onunuze bakin gelecek mutlu gunlerin hayallerini kurmaniz dilegiyle......günaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
Günaydın arkadaşlar öncelikle cumanız mübarek olsun
inşallah bebeklerimiz kendimiz ve herkes için ettiğimiz tüm hayırlı güzel dilekler kabul olur
sonra....
biraz geçmiş sayfaları da okudum. bi arkadaş demiş bebeğimi şu cinsiyet diye düşünüyordum.
düşündüğüm gibi olmayınca buruldum.
olabilir ne var ki bunda biçok kişi verip veriştirmiş.
ben de kızım olmasını çok istiyordum ilk bebek için.
hayırlısı böyleymiş erkek olacak.
tabiki ilk duası her annenin sağlıklı olması. aksini düşünmek saçma değil mi?
kim der illa istediğim cinsiyet olsun nolursa olsun diye!!!!
sonuçta içinden geçeni yazıvermiş arkadaş.eleştirilecek bu kadar üstüne gidilecek bişey görmüyorum ben.
bu kadar eleştirel yaklaşımlarımız belki hormonlarımızın pik yapmış durumda olması ama şunu unutmayalım forumda herkes hamile herkes çok hassas.
eleştireyim derken ne kadar kırıcı olduğumuzun farkına varamıyoruz bazen diye düşünüyorum.
ben empati yaptım.bana bu kadar söz yazılsa çok kırılırdım.
herkes düşüncesini yazmakta özgür sonuçta.
birileri fikirlerine katılmıyor diye ifade etmekten çekinecek duruma gelirsek o zaman paylaşımın anlamı yok.
şöyle şöyle düşünenler böyle böyle düşünenler diye gruplar kuralım.
yada en güzeli kantarın topuzunu kaçırmadan iyi şeyler telkin ederek birbirimize destek olalım.
sen nası düşünüyorsun demek yerine.bi dahaki de istediğin gibi olsun Allah gönlüne göre versin demek daha güzel bana göre.
biz de eşimle diyoruz kızı bulana kadar yaparız diye gülüşüyoruz. erkek evlat olunca sevmeyecek miyiz yani? yooo canımız o bizim tabiki çok seveceğiz. ama kız çocuklarına hayranım. sağlıklı sıhhatli bir de kızım olsun isterim nasip olursa. çocuğu olmayan yada zorluklarla olanlara haksızlık gibi bişey olamaz. ben de ilk bebeğimi kaybettim. ama alakasız konular gerçekten.
sonra insanların inançlarını şükür edip etmeyişlerini sorgulamak da hiçbirimize düşmez. bunlar hassas konulardır. her kul ile Allah arasında. kaldı ki zaten herkes inanmak mecburiyetinde de değil.
daha geniş perspektiflerle bakmayı denemeliyiz dünyaya. ayrıştırmak yerine ortak noktalarda birleşmek herkesi mutlu eder çünkü.
gereksiz polemiklere girmektense birbirimizi yatıştıracak faydalı olacak konuşmalarda bulunmak daha verimli hamileleik geçirmemize yardımcı olacaktır. mesajımı üstüne alınıp polemiğe devam etmek gayesinde olan arkadaşlar olursa muhatap alıp cevap vermeyeceğimi şimdiden yazayım
hepinizi seviyorum. inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Çok sevindimmgünaydınnn kızlar sonunda beklenen oldu sanırım jest işe yaradı bu gece eşim yatağına döndü ve bana sarılarak uyudu :) bunun öncesinde bi çok şey tartıştık yine çok ağladım ama hiç bişey tek taraflı değilmiş bunuda anladım 2mizde hatalar yapmışız ben onu çok ihmal etmişim adam bi döküldü pir döküldü Allah tan düzelttik ama şükürler olsun umarım bidaha böyle bişey yaşanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?