- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.261
Cok sanslisin tatlimKızlar büyük haber eşimin kızına söyledik , çok iyi tepki verdi , karnımı seviyor , çocuğumun ablası , çok şanslıyım , daha ilk çocuğum olduğu halde ablası var :)
Aynen ben de sekreterin işgüzarlığı olabilir diye düşündüm çünkü dr.la hiç muhatap olamadım.gittiğimde bu durumdan rahatsız olduğumu söyleyeceğim bakalım ne diyecek ona göre ya devam edeceğim ya da değiştireceğim artıkMONNA doktordan çok sekreterin savsaklaması olabilir.
ben de geçen sene smear testi için doktor izin alamıyorsan gelme telefon aç bilgi veririm demişti. Çok sivri zekalı sekreteri hep meşgule verdi ya da doktor müsait değil dedi.
en son bir fırça bastım doktora verdi doktor da kusura bakmayın bilgim dahilinde değildi dedi. bu tarz birşey de olabilir.
tutumları çok yanlış ama
Darisi basima :)Kızlar büyük haber eşimin kızına söyledik , çok iyi tepki verdi , karnımı seviyor , çocuğumun ablası , çok şanslıyım , daha ilk çocuğum olduğu halde ablası var :)
Uyumlu bir kız çocuğu zaten :) Tatlış diye seviyor , dandini dastana diye ninni söylüyor , kız çocuğu böyle bir his demek ki :)Darisi basima :)
Magnezyumu kabizlik icin veriyormus doktor oyle bir sorunun var mi?bende asiri kabizlik var ama doktorum senin saydiklarin dahil hic bir sey vermedi .gerek gorsem veririm dedi.ustelik hamilelikte 10 kg verdim 1,5 kilo geri aldimDoktorum magnezyum kalsiyum demir hapi ve vitamin verdi...magnezyum ve kalsiyum ustuste iciyorum biraz aradan sonra multivitamin atiyorum...fakat ben daha sonra cok fena oluyorum tansiyonum dusuyor kafami kaldiramiyorum anlamiyorum
Bir de limonlu ılık su iç canim.Hem C vitamini,hem enerji veriyor hem yumuşatıyor baya.Kizlar bademciklerim cok kotu agriyor.balli sicak su ictim ama fayda etmiyor.hamilelik oncesi surekli bademcik iltihabi geciriyordum koruyucu igne olmaya basladiktan sonra hamile kalmistim.buralara yaz gelmedi yine bademcik derdine dustum
Salatalarimi bol limonlu yemeye calisiyorum ama ilik suyla nasil olur acaba.sanirim yarin kbb gitmem lazim.hic bir zaman kendiliginden gecmedi hep ignelerle tedavi oldum daha oncesindeBir de limonasik lık su iç canim.Hem C vitamini,hem enerji veriyor hem yumuşatıyor baya.
Balı yemissin,yememiş olsaydın bir de bal ekle diyecektim icine.Yok ise yariyor,hem limon kanı da temizliyormus.Sayisiz faydası var,dene canim.Salatalarimi bol limonlu yemeye calisiyorum ama ilik suyla nasil olur acaba.sanirim yarin kbb gitmem lazim.hic bir zaman kendiliginden gecmedi hep ignelerle tedavi oldum daha oncesinde
Telefonun isigiyla baktim bogazima da sifayi fena kapmisim ben.daha bugun agridi ama bu kadar kotu nasil olabilir ya.aslinda sasirmamak lazim doktor oncesinde senin bademciklerin bitmis demisti...eksiyle pek aram yok aslinda ama onu da denicem sagolBalı yemissin,yememiş olsaydın bir de bal ekle diyecektim icine.Yok ise yariyor,hem limon kanı da temizliyormus.Sayisiz faydası var,dene canim.
Normal canim.Bizim bir risk olmamasına rağmen Dr önermemişti özellikle ilk 3 ay.Ama ben zaten hic o modda değildim.Biz de kanka olmasak da tam olarakÇok utanarak bir soru sormak istiyorum biz eşimle nerdeyse başından beri kanka moduna girmiştik anneler vardı korkumuz vardı derken bugün bir milat olsun dedik yalnız benim canım yandı ..yanma oldu..falan filan tam açamadım konuyu ama zorlandım kısacası..öncesinde böyle bir durum yoktu...normal mi değil mi..sanki değil gibi bazı arkadaşların yorumlarını görünce
Canım bizdede ayni korku vardi. Gecenlerde deneyelim dedik sanki daralmış gibi aci hissediyorum. Yalniz degilsinÇok utanarak bir soru sormak istiyorum biz eşimle nerdeyse başından beri kanka moduna girmiştik anneler vardı korkumuz vardı derken bugün bir milat olsun dedik yalnız benim canım yandı ..yanma oldu..falan filan tam açamadım konuyu ama zorlandım kısacası..öncesinde böyle bir durum yoktu...normal mi değil mi..sanki değil gibi bazı arkadaşların yorumlarını görünce
Hayatta hic bir seyin garantisi yok o yuzden bazen cok evhamlaniyoruz.gecenlerde arkadasim 3 ayin bitti hadi atlattin dusuk riskini dedi ama basimiza ne zman ne gelecegini sadece Allah biliyor.bebegimi kucagima alsam yine garantisi yok hic bir seyinooo olmamı şekerim olmamı ananın tedirginliği biter mi hareketleri hissedene kadar psikoya bağlarız sonrasında da ay neden az oynadı neden fazla tekme attı diye yeriz kendimizi
Benim hamileligim hastanelerde gectigi icin esimin hic oyle bir talebi olmadi.lohusalik donemini atlatana kadar sen istesen ben yine yapmam dedi.esim isteseydi bile bana suan cinsellik cok uzak geliyor bende de sifir istek...bazi anne adaylarinin sirf esi istedigi icin kendilerini zorlayarak cinsellik yasadiklarini okuyorum burada.kocasinin gozu disari kaymasin diye .belki de sadece kendilerini rahatlatiyorlardir cinsellik yasadim esim bana bagli kalacak diye.bir erkek aldatmayi kafaya koyduysa her turlu yapar esine bagliysa da ne olursa olsun yapmaz.cinsellik yasayankar beni yanlis anlamasin Sozum sirf kocasi aldatmasin diye isteksiz cinsellik yasayanlaraNormal canim.Bizim bir risk olmamasına rağmen Dr önermemişti özellikle ilk 3 ay.Ama ben zaten hic o modda değildim.Biz de kanka olmasak da tam olarakoyle bir birliktelik olmadi.Ama dediğin gibi beraberlik yaşayıp hic sorun yaşamayan keyif alanlar da oluyormuş.Belki kendini kasmissindir ki bebeğini düşünüyorsun,kendini kaptiramiyorsun.Bende de 0 istek :)
Dr zaten riskli bişi olsa hemen söylerdi ilişki yasak diye.Aradan zaman geçmiş ya onun etkisi illa ki olur.bi de bişey olur mu endişesi var.bişey olmaz yani.Çok utanarak bir soru sormak istiyorum biz eşimle nerdeyse başından beri kanka moduna girmiştik anneler vardı korkumuz vardı derken bugün bir milat olsun dedik yalnız benim canım yandı ..yanma oldu..falan filan tam açamadım konuyu ama zorlandım kısacası..öncesinde böyle bir durum yoktu...normal mi değil mi..sanki değil gibi bazı arkadaşların yorumlarını görünce
Benim bildigim vurulmuyor ama curuk ilerlemiste temizlenmesi gereken yer varsa size imza attirarak uyusturucu igne vurabilirler.sorumluluk almazlar yani.umarim gerek kalmaz dis agrisi da zor simdiden acil sifalarKızlar çocukluğumda azı dişine yapilan bir dolgun vardı sanırım o delinmiş çok agrim var. Pazartesi tatil buralar salıya ancak randevu verirler. Acaba eski dolgu temizlenirken uyuşturucu vururlarmi ki
Hayirlisiyla kizimiz olacak iki isimli dusunuyoruz birisi ayse olacak ama digerine karar veremedik.ben ayse mina diyorum ama esim o ne oyle ayse emine der gibi diyorBebişlerinin cinsiyetlerini ögrenen arkadaşlarım isim düsündünüz mü?? Buyrun yoruma; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?