2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayirlisiyla kizimiz olacak iki isimli dusunuyoruz birisi ayse olacak ama digerine karar veremedik.ben ayse mina diyorum ama esim o ne oyle ayse emine der gibi diyor
Benim de drum büyük ihtimal kız dedi ve ayşe betül koyabilirsin canım cok yakıştiriyorum... bende azra dusunuyorum sence nasil birde yanina ne olabilir.

Benim bildigim vurulmuyor ama curuk ilerlemiste temizlenmesi gereken yer varsa size imza attirarak uyusturucu igne vurabilirler.sorumluluk almazlar yani.umarim gerek kalmaz dis agrisi da zor simdiden acil sifalar
Tesekkur ederim, su yasima geldim ilk kez ağrı yasiyorum yandım ben

Benim de drum büyük ihtimal kız dedi ve ayşe betül koyabilirsin canım cok yakıştiriyorum... bende azra dusunuyorum sence nasil birde yanina ne olabilir.
Ne ayse betül ve azra mi ☺canim ben ogretmenim betul ve azra isminde ogrencilerim var ikisi de ogretmenlikten soguttu beni tabi o isimlerden de.yoksa kizlari tanimadan seviyordum o isimleri

canım moralini bozmak istemiyorum ama söylemeden de geçemiyeceğim öncelikle hayırlı olsun kuzuyu sağlıcakla doğur atmma velakin ankara tıp diyince 8 yıllık yaralarım depreşiyor...kontrollerde başta her şey 10 numara idi taki doğuma kadar... doğum haftası beni hastaneye aldılar bende ne sancı var ne suyum geldi drlar 40. haftan diye tutturdu drlara anlatıyorum hocam ben adet göreceğim hafta evlendim, evlendiğim hafta da gebe kalmışım ama en son adetimi 1 ay önce gördüm yani daha en az 1 ayım var diyorum ikna edemedim. eşime de gücüm yetmiyor dr ne dediyse onu yapak die tutturdu neyse bana verdiler hormonları doğum başlasın die doğumhaneye aldılar. su kesemi hoca patlattı başladım doğum gerçekleşsin ama içeriye ne eşimi ne kv yi kimseyi almıyorlar birde biri girdi bir firça bir azar ...herşey güllük gülüstanlık iken bir anda kabus oldu hemşireler desen ayrı bela, hastabakıcılar desen girip çıkıp yatağını düzelt lan ben sancıdan geberiyorum karı tutmuş yatağını düzelt! sancıdan tuvalete gideceğim kimse yardım etmiyor wc odanın karşısında oraya kadar kendim gittim geldim... bir lavman yapmadılar zırt bırt wc ye gidiyorum iki gün 3 dk arayla sunni sancı verdiler dr gelip azarlıyor kıpıdama diye... velhasılı 2 günün sonunda rahim açıldı doğum gerçekleşti ama köpek dr doğurtamayacak korkusuyla sandalyenin üstüne çktı karnıma bir bastırdı ahhh dememle yatağa yapışmam bir oldu bebeğim doğdu ama sırt kasım yırtıldı ve 4 yıl ağrılar içinde kıvrandım ilk ay bebeğimi emzirmek için doğrulamadım çevremde kim varsa yardım ediyordu öyle doğruluyordum.ayrıca resmen kasapların mezbahası var ya aynen öyle bir doğumhaneleri var buzzz gibi ve yer resmen kara betondu yerde leğen duvar yarı sıvalı boyalı hayatım boyunca nutamayacağım ..bebeğimi üşütmüşler doğumdan sonra bize geldiğinde zaten 2 kg dı küveze almadılar ve bu hatalarını tam 8 yıldır çekiyorum kızım sık sık akciğer hastalığı geçiriyor ... diyeceğim hoca iyi olsa hastane personeli hastane personeli iyisi rast gelse fiziki şartları... iyi diyebileceğim hiç bir şeyi yok ...keşke hacettepeye başvursaydın ...zekai tahirin hemşiresi personeli de iyidir bak ...benim hocaların adı emre ve tuncay hocaydı ama bir yabancı bayan hoca geldi sonradan çok iyi davrandı adı rona idi galiba...ne diyim Allah yardımcın olsun herşeyden önce

Yazdiklarini okuyunca icim parcalandi ne zor gunler gecirmissin.ben 10 gun hastane de yattim annem esim hep yanimdaydi ama yalniz kaldigim da aklima kotu kotu seyler geliyordu intihar gibi Sen cok daha acisini yasamissin Allah nasil bir sabir vermis.o hemsirelerden bende tiksindim hastane surecinde.kollarim mmos mor olmustu daha da bana yok canin tatli yok anne olmak kolay mi laf cakip durdular.sanki bizim psikolojimizle onlarin ki ayni...insallah bu bebeginin dogumu daha kolay olur

sağol canım yıllarca yaşadıklarımı unutmadım ama minik kızım bana can oluyordu hala da öyledir :) Allah evlatla birlikte öyle bir sevgi merhamet veriyor ki onun dedrinden kendini farkedemiyor insan ama o vakitler bilgiye bu kadar çabuk ulaşılabilirlik yoktu şimdi istediğimiz bilgiye oturduğumuz yerden ulaşabiliyoruz her şeyi araştırıp öğrenmek lazım mesela toksoplazmayı geçen çiğ köfte mevzusu açılınca öğrendim mrk edip araştırınce neler çıktı karşıma...ellerimizde çizik tırnak diplerinde yara çaıklık varsa çiğ ete kyıma tavuk eti v.s. dokunmamalıymışız bu arada 3. bebeğimi bekliyorum inşallah yine de insanın bilmediği o kadar çok şey çıkıyor ki... öğrenmeye dvm

Ben yasadiklarim dan dolayi bu ilk ve tek bebegim olur diyordum herkes unutursun diyordu ben inanmiyordum taki su anlattiklarini okuyana kadar☺sen bu kotu gunlerden sonra tekrar bebek yapmaya karar verdiysen gercekten evlat sevgisi baska dedikleri unutursun dedikleri dogruymus...evet artik internet ve boyle paylasim alanlari sayesin de her bilgiye daha cabuk ulasiyoruz.ben bulasici hastaliklar testini yaptirmistim bir sey cikmadi ama yine de dikkat etmek lazim.hamile kaldiktan sonra yemek yapamadigim icin simdilik aklima takilan bir sey olmadi ama yine de sen soyledikten sonra daha cok dikkat ederim bende ☺

Normal caninin acimasi. Ilk ilişki dahil zorlanmamis olan ben hamile kaldigimdan beri zorlanıyorum. Birçok kişide de var aynı sorun ama nedenini bilmiyorum

Ayyyy tipkisini yasadim. kiz diyenler de hic yorum yapmayanlar da aaa ben demistim zaten dediler. Neyse sanki bilsen neee bilmesen ne? Sinir bozucular

Normal caninin acimasi. Ilk ilişki dahil zorlanmamis olan ben hamile kaldigimdan beri zorlanıyorum. Birçok kişide de var aynı sorun ama nedenini bilmiyorum

Kuruluk mu oluyor acaba hamilelikten dolayı. Kayganlastirici kullanmanin bir zararı var mi acaba, su bazlı olanindan ?

Selam taze anneler nasilsiniz?ikili yada uçlu testi yaptiran var mi? Doktorun üçlüyü önerdi 15gun sonra gideceğim Rabbim hepimizin bebisini korusun

Magnezyumu kabizlik icin veriyormus doktor oyle bir sorunun var mi?bende asiri kabizlik var ama doktorum senin saydiklarin dahil hic bir sey vermedi .gerek gorsem veririm dedi.ustelik hamilelikte 10 kg verdim 1,5 kilo geri aldim
Magnezyumu kas agrilarim icin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…