- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.521
Esim bana utu yaptirmiyor cok fazla radyasyon yayiyor diye.birde calisan makinalarin yaninda cok durmamak lazim buzdolabi camasir makinasi gibi...bunlari dusunuyoruz ama internetten uzak kalamiyoruz onun icinde kaktusler koydum odaya ☺Ya ben geçen haftalarda elektrikli süpürgeyi çalıştırdım halıyı ,2 kanepe ,yerleri çektim ertesi gün belim acayip ağrıdı...Ütü,makina doldurup boşaltma ,tezgah temizliği,yemek ,toz alma vs. zor gelmiyor ama artık ortalığı süpüremiyorum...Esasında çok yormayalım kendimizi ,evimiz toz içinde kalsa da hamileyiz biz :)
Benim tutmadiArkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Bende ogretmen oldugum icin kronik arada bir oluyor ama oksurmuyorum.peki ilac kullaniyor musun.doktor bana 1 bardaga 1 cay kasigi karbonat at onu gargara yap demisti...sabahlari bogazim cok agriyor
Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Dediğin gibi internet ,cep telefonları yetiyor zaten :/Esim bana utu yaptirmiyor cok fazla radyasyon yayiyor diye.birde calisan makinalarin yaninda cok durmamak lazim buzdolabi camasir makinasi gibi...bunlari dusunuyoruz ama internetten uzak kalamiyoruz onun icinde kaktusler koydum odaya ☺
Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Kokulu seyler zararli degil mıdır acaba bebek icin? İlk 6 ay bağışıklığı iyi oluşsun diye oda da hali bile bulundurmayın diyorlar amainstagramda fotoğrafda sayfasının adı yazıyor zaten by_mugedesign diye bir hanım :) fiyatta 20-25 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. kokulu hediyelik sabunlar vs. yapıyor
benimde çin takviminde de rus takvimindede kız çıktı ama daha belli değil 16. haftamda gidecem dk a ozaman gösterir inşallah.hemen yazacamArkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Gözünüz aydinnn tatlim
Aman allah hiç bozmasın o enerjini. Ben pozitif insanlara bayılırım etrafımda olmaları bana da enerji veriyor forum da bileooo adımı ezberlemişsin teşekkür ederim ayrıca enerji full tatlım bende hep pozitifim allah a şükür kilodan o kilodan çok mutlu mesut yaşıoruz kilo ben bebeğim eşim hastalıklarım amannnn şu anın bir daha geleceği yok o yüzden boşvermişim teşekkür ederim tekrardan
tabiki allah başka sıkıntı göstermesinde şu bacak yastığını duymamıştım araştıracağım umarım işe yararAhhh bilmiyorum,gecer belki diye umut ediyorumBacağının arasına yastık alıp sol tarafına dogru yatmaya çalış tatlim.Gebeler icin Ozel bacak arası yastıkları da var,onlardan da alabiliriz.En buyuk sıkıntımız bu olsun
benimde yürürken bir anda nefes gidiyor derin nefes alacam derken derken derken bir anda göçüyorum...Allah yardımcımız olsun olayımız neymiş doktor ne dedi gastrit reflü mü yapıyor bunu.Ayy bilirim o duuyguyu.hastanede yatarken nefes alamiyorum diye telaslandim ekg cekindim birsey cikmadi..benimde midem de sorun var arada kramp giriyor yine nefes alamiyorum.okulla evin arasi 5 dakika ama eve gelene kadar nefesim tukeniyor.dusun birde asansor var....ben ilerki aylari dusunwmiyorum sonumuz pek hayir gozukmuyor
Ben 1 hafta once gitmistim kbb a.bence ertleme sende git ilac 1 surup birde fis fis verdi tek fis fis kullaniyorum.ilerlerse igne vericem dedi.evet meslek hastaligi hep cekicezHayır zaten iyi bir KBB ye gitmem lazım ama şuan gitsemde ilaç kullanmak istemiyeceğim için erteliyorum :) Bende çağrı merkezinde çalışıyorum meslek hastalığı artık bizimkiler
hayır çin erkek rus takvimi kız'dı kız oldu :)
ben senin şu karamelin hobi dünyasına girince gördüm seni zatenbi teklifim var size kızlar facebookdan arkadaş olarak eklemek isteyen olursa TC gokşen Ozlen olarak arattırdığınızda ağızları 1 metre açık bi bi çift görürseniz o benim eklemek isteyen olursa ekleyin lütfen
Ben merdiven cikarsam fena oluyorum.bende ulser olustu hamilelikle.en basta gasrit reflu dediler hastanelik olunca ulser dediler....kansizligin varsa oda yapar.ben midem yuzunden daha kan surubu kullanmiyorum...bende troidde var oda etkiliyor.kisaca bende ne ararsan varbenimde yürürken bir anda nefes gidiyor derin nefes alacam derken derken derken bir anda göçüyorum...Allah yardımcımız olsun olayımız neymiş doktor ne dedi gastrit reflü mü yapıyor bunu.
Evet tatlim.Kizim olacak inşallahÇok teşekkür ederim canım :)) Sen öğrenmiştin galiba değil mi ?
oy anam anam bende fenalardayım gastritim reflüm var ama ülserim yoktur heralde diyorum kan ilacı kullanırken beter oldum bu haftanın başından beri bıraktım ama bu gece almaya başlayacağım tekrar korkuyorum..tiroidim yoktu çok şükür olmasında onlada uğraşamam bacımBen merdiven cikarsam fena oluyorum.bende ulser olustu hamilelikle.en basta gasrit reflu dediler hastanelik olunca ulser dediler....kansizligin varsa oda yapar.ben midem yuzunden daha kan surubu kullanmiyorum...bende troidde var oda etkiliyor.kisaca bende ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?