2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Esim bana utu yaptirmiyor cok fazla radyasyon yayiyor diye.birde calisan makinalarin yaninda cok durmamak lazim buzdolabi camasir makinasi gibi...bunlari dusunuyoruz ama internetten uzak kalamiyoruz onun icinde kaktusler koydum odaya ☺

Bende ogretmen oldugum icin kronik arada bir oluyor ama oksurmuyorum.peki ilac kullaniyor musun.doktor bana 1 bardaga 1 cay kasigi karbonat at onu gargara yap demisti...sabahlari bogazim cok agriyor

Hayır zaten iyi bir KBB ye gitmem lazım ama şuan gitsemde ilaç kullanmak istemiyeceğim için erteliyorum :) Bende çağrı merkezinde çalışıyorum meslek hastalığı artık bizimkiler

Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?

hayır çin erkek rus takvimi kız'dı kız oldu :)

bende yuruyus yapmaya basladim ama eve gelince yataga atiyorum hemen kendimi sanki maraton kosmus gibi yuruyus yaparkende parklarda otura oturacok cabuk yoryluyorum ben ya ama calisan annelere hep dua ediyorum topikte okuyunca

Esim bana utu yaptirmiyor cok fazla radyasyon yayiyor diye.birde calisan makinalarin yaninda cok durmamak lazim buzdolabi camasir makinasi gibi...bunlari dusunuyoruz ama internetten uzak kalamiyoruz onun icinde kaktusler koydum odaya ☺
Dediğin gibi internet ,cep telefonları yetiyor zaten :/

instagramda fotoğrafda sayfasının adı yazıyor zaten by_mugedesign diye bir hanım :) fiyatta 20-25 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. kokulu hediyelik sabunlar vs. yapıyor
Kokulu seyler zararli degil mıdır acaba bebek icin? İlk 6 ay bağışıklığı iyi oluşsun diye oda da hali bile bulundurmayın diyorlar ama

Benimde otomatik çin takviminde erkek rus ta kız çıktı hala naz yapıp göstermediğine göre bizede bi kızçe mi geliyorkine ^_^ ^_^

hayır çin erkek rus takvimi kız'dı kız oldu :)[/QUOTE]

Aman allah hiç bozmasın o enerjini. Ben pozitif insanlara bayılırım etrafımda olmaları bana da enerji veriyor forum da bile

tabiki allah başka sıkıntı göstermesinde şu bacak yastığını duymamıştım araştıracağım umarım işe yarar

benimde yürürken bir anda nefes gidiyor derin nefes alacam derken derken derken bir anda göçüyorum...Allah yardımcımız olsun olayımız neymiş doktor ne dedi gastrit reflü mü yapıyor bunu.

Ben 1 hafta once gitmistim kbb a.bence ertleme sende git ilac 1 surup birde fis fis verdi tek fis fis kullaniyorum.ilerlerse igne vericem dedi.evet meslek hastaligi hep cekicez

ben senin şu karamelin hobi dünyasına girince gördüm seni zaten ekliyorum o halde

benimde yürürken bir anda nefes gidiyor derin nefes alacam derken derken derken bir anda göçüyorum...Allah yardımcımız olsun olayımız neymiş doktor ne dedi gastrit reflü mü yapıyor bunu.
Ben merdiven cikarsam fena oluyorum.bende ulser olustu hamilelikle.en basta gasrit reflu dediler hastanelik olunca ulser dediler....kansizligin varsa oda yapar.ben midem yuzunden daha kan surubu kullanmiyorum...bende troidde var oda etkiliyor.kisaca bende ne ararsan var

oy anam anam bende fenalardayım gastritim reflüm var ama ülserim yoktur heralde diyorum kan ilacı kullanırken beter oldum bu haftanın başından beri bıraktım ama bu gece almaya başlayacağım tekrar korkuyorum..tiroidim yoktu çok şükür olmasında onlada uğraşamam bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…