- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.861
Acaba hangisi mideye daha az zarar verir hap mu surup mu ? Yoksa farki yok mudurhapını içiyoyorum hiç sorma
Gebelik sitesinden alinti olabilir ama doktorlar ayrintili ultrason icin 4 boyutlu ultrason olan yerlere yonlendiriyorlar canim. Biz onlarin yonlendirmesine gore hareket ediyoruz3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı felan değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz. Ayrıntılı değerlendirmede fetusta gelişim bozukluklarını saptamada normal 2 boyutlu ultrason incelemesi kullanılır. Sadece 3-4 boyutlu ultrason yapılması bebeğinizin ayrıntılı olarak incelendiği anlamına gelmez. Normal gebelik takibi süresince rutin olarak 3-4 boyutlu ultrason incelemesi gerekmez. Gebelik sitesinden alıntıdır.
tabiki kimsenin bir mecburiyeti yok ben sadece ilk açıklamanıza binaen fikirlerimi dile getirdim ....burda mutluysanız burdasınızdır ki biz hepimiz hala burdayızo genel açıklama sanki ben öyle düşünmüyormuşum da o yüzden bana yazılmış gibi oldu ...yanlış anlaşılır bunlar o yüzden lütfen dikkat edelim sözlerimize ben sadece burda daha mutlu olacağimı söyledim o kadar ..buna hakkım var değil mi
hap anamı ağlattı şurup diyenler var ama doktora perşembe soracağım...Acaba hangisi mideye daha az zarar verir hap mu surup mu ? Yoksa farki yok mudur
Canim geldin mi Facebook grubuna?Bildiğim kadarıyla bunu yapmak yasak. Kazene bir sormak lazım.
Tamam bende netten dahiliye doktoruna sorayim bakalim ortak noktaa da bulusabilecek miyizhap anamı ağlattı şurup diyenler var ama doktora perşembe soracağım...
ben öğrenince yazarım zaten buraya yazarım senle benim şikayetlerimiz benzer .Tamam bende netten dahiliye doktoruna sorayim bakalim ortak noktaa da bulusabilecek miyiz
Kizlar benim 26 mayis da kontrolum vardi dr goremedi cinsiyeti. Bana ultrason kagidi verdi.kesin kararliyim pazartesi sirf cinsiyeti ogrenmek icin x bir ozel hastaneye gidicem.
Bana dr ultrason goruntusu verdi. Ben anlayamadim. Erkek mi, yoksa belli mi olmuyor... Anlamadim. Anlayan tecrubeli hanimlar bi yardim lutfen :)
Evet benzer ama senin ki benim ki kadar agirlasmasin aman aman ☺ben daha simdiden ilerki aylarda midemle nasl bas edicem diye dusunuyorum.hap icmekten ne zaman kurtulucam acepben öğrenince yazarım zaten buraya yazarım senle benim şikayetlerimiz benzer .
Ben de hic anlamam da burada sanki yuzu donuk gibi geldi. Bilmiyorum. Ya da ben oyle goruyorum.Ben hiç anlamıyorum ultrason görüntüsünden
Nedemek istedigini anlamadim bugun bakamadim kk.ya bilmedigim biseyler var galiba ayyyy cok merak ettimevvveeeeeeet hanımlar göbüşlerinizi sergilerken birde sıfatlarınıza gark oldukburdan görüşmelerimize devam öpenzi hepiciğinizi
Canım arkadaşlar face grubu kurdular da onu diyor parkbyullNedemek istedigini anlamadim bugun bakamadim kk.ya bilmedigim biseyler var galiba ayyyy cok merak ettim
Aşıyı Dr sordum bana haziranın 15-20 gibi git en iyi tarih dediKizlarr su ayrintili ultrasonla ilgili doktorum benim 21.haftamda gelmemi soyledi.ayrica bizzat kendisinin yapicanida..benim sormak istedigim ben ozele gidiyorum ayrica ucretmi odiycem ki bu kontrol icin..ve ilk asilarinizi oldunuzmu benim ilk asim sali gunu de
ben bugün sağlık ocağına gittim aşı için bebeği hissedin 20. hafta veya sonrasında gelin dediler..on gün sonra da ayrıntılı ultrasona gideceğim ama başka hastanede yaptıracağım..ben de ayrıntılı ultrason fiyatlarını soracaktım size benim gideceğim hastane 35 tl diyor 200 300 lerden bahsediliyor burda benimki neden bu kadar ucuz anlamadımKizlarr su ayrintili ultrasonla ilgili doktorum benim 21.haftamda gelmemi soyledi.ayrica bizzat kendisinin yapicanida..benim sormak istedigim ben ozele gidiyorum ayrica ucretmi odiycem ki bu kontrol icin..ve ilk asilarinizi oldunuzmu benim ilk asim sali gunu de
Himmm kim kurmus sen baktin miCanım arkadaşlar face grubu kurdular da onu diyor parkbyull
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?