2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gebelik sitesinden alinti olabilir ama doktorlar ayrintili ultrason icin 4 boyutlu ultrason olan yerlere yonlendiriyorlar canim. Biz onlarin yonlendirmesine gore hareket ediyoruz

tabiki kimsenin bir mecburiyeti yok ben sadece ilk açıklamanıza binaen fikirlerimi dile getirdim ....burda mutluysanız burdasınızdır ki biz hepimiz hala burdayız

Kizlar benim 26 mayis da kontrolum vardi dr goremedi cinsiyeti. Bana ultrason kagidi verdi.kesin kararliyim pazartesi sirf cinsiyeti ogrenmek icin x bir ozel hastaneye gidicem.

Bana dr ultrason goruntusu verdi. Ben anlayamadim. Erkek mi, yoksa belli mi olmuyor... Anlamadim. Anlayan tecrubeli hanimlar bi yardim lutfen :)

Eklentiler

• IMG_20150529_201027.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 111

Ben hiç anlamıyorum ultrason görüntüsünden

Ben gruptan şimdilik çıktım anneler , sürekli bildirim geliyor , başım döndü
Sakin sakin buradan devam edeceğim
Her şeyi buraya da yazın :)

merhaba 13. haftadayım. ikili test şükür iyi çıktı cinsiyet belli değil... haziranda 3 lü test istedi dr...

Ben hiç anlamıyorum ultrason görüntüsünden
Ben de hic anlamam da burada sanki yuzu donuk gibi geldi. Bilmiyorum. Ya da ben oyle goruyorum.

Valla canim dr a cinsiyeti soyler misiniz dedim, cocuk senin cocugun gorsem niye soylemeyeyim tabiki soylerim dedi. Ultrasona gectik,gwrcekten goremiyorum dedi. Sonra da ne fark eder evlat evlattir diyo... Ben bilmiyorum sanki evlat olup olmadigini...

Bekleyemiycem. Onumuzdeki hafta ici herhangi bir ozele gidicem. Zaten 15 haftaya girmis oluyorum. Bi zahmet soylerler herhalde.

Kizlarr su ayrintili ultrasonla ilgili doktorum benim 21.haftamda gelmemi soyledi.ayrica bizzat kendisinin yapicanida..benim sormak istedigim ben ozele gidiyorum ayrica ucretmi odiycem ki bu kontrol icin..ve ilk asilarinizi oldunuzmu benim ilk asim sali gunu de

Aşıyı Dr sordum bana haziranın 15-20 gibi git en iyi tarih dedi
O zamana kadar yaptırmam

ben bugün sağlık ocağına gittim aşı için bebeği hissedin 20. hafta veya sonrasında gelin dediler..on gün sonra da ayrıntılı ultrasona gideceğim ama başka hastanede yaptıracağım..ben de ayrıntılı ultrason fiyatlarını soracaktım size benim gideceğim hastane 35 tl diyor 200 300 lerden bahsediliyor burda benimki neden bu kadar ucuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…