- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.881
Hemen napıyosun kalkıp tatlını yapıyosun çünkü bebiş istiyooooOfffff ya canim tatli istiyo seytan durtuyo suan kalk bana helva yap diyo offf
Yapmammi kuzummmm yapmammi gömdüm bileeeeHemen napıyosun kalkıp tatlını yapıyosun çünkü bebiş istiyoooo
Peki senin gidicegin hastane ozel hastanemi canimben bugün sağlık ocağına gittim aşı için bebeği hissedin 20. hafta veya sonrasında gelin dediler..on gün sonra da ayrıntılı ultrasona gideceğim ama başka hastanede yaptıracağım..ben de ayrıntılı ultrason fiyatlarını soracaktım size benim gideceğim hastane 35 tl diyor 200 300 lerden bahsediliyor burda benimki neden bu kadar ucuz anlamadım
Of tarif ver bende irmik helvası yapcam canım istedi olçu alam olçuYapmammi kuzummmm yapmammi gömdüm bileeee
Adanamerkez kurdu. benim face yok canimHimmm kim kurmus sen baktin mi
evet özel hastane canım vanda ..ben ikili testi de 25 liraya yaptırdım mesela bu fiyat farkı neden acaba?Peki senin gidicegin hastane ozel hastanemi canim
Ben ısrarla deniyorum ama yok yok yok19-24 arası canım
Bana Zeynep Kamil Hastanesi'nden bir kağıt verdiler , orada bu haftalar yazıyor , tabii randevu alabilene aşk olsun,muhtemelen ben de özele gideceğim,hem hatıra olarak kalır , devlet hastanesinde ne kadar süre ile bakıyorlar bilmiyorum
Bana da 20 hafta icin asi tarihi verdiler.sanirim fiyatlarin farkli olmasinin sebebi ulyrasonun 3 boyutlu ve 4 boyutlu olmasindan kaynakliben bugün sağlık ocağına gittim aşı için bebeği hissedin 20. hafta veya sonrasında gelin dediler..on gün sonra da ayrıntılı ultrasona gideceğim ama başka hastanede yaptıracağım..ben de ayrıntılı ultrason fiyatlarını soracaktım size benim gideceğim hastane 35 tl diyor 200 300 lerden bahsediliyor burda benimki neden bu kadar ucuz anlamadım
Oohhh yarasın bebisineYapmammi kuzummmm yapmammi gömdüm bileeee
memurlarda %70 ödeniyormuş galiba ..fark ondan olabilir mi diyecem ama burda memur olan çok kişi var birinden bu rakamı duymadım..bu kadar fark olunca ,millet niye bu kadar çok istiyorlar der ben de neden az diyorum ister istemez :) gidince göreceğiz artık boyut farkıdır dediğin gibi..Bana da 20 hafta icin asi tarihi verdiler.sanirim fiyatlarin farkli olmasinin sebebi ulyrasonun 3 boyutlu ve 4 boyutlu olmasindan kaynakli
Bende anlamiyorum neden??ikili testimi bende 20 tl ye yaptirdim..bakalim bu kez ne kadar tutucak?evet özel hastane canım vanda ..ben ikili testi de 25 liraya yaptırdım mesela bu fiyat farkı neden acaba?
ikili testi benden daha ucuza yaptıranı bulduuuummm :)sen ne zaman yaptıracaksın ayrıntılı ultrasonu ne kadara yaptırdığını da yazar mısın merak ettim..Bende anlamiyorum neden??ikili testimi bende 20 tl ye yaptirdim..bakalim bu kez ne kadar tutucak?
Valla ben olcusz yapiorum goz karariOf tarif ver bende irmik helvası yapcam canım istedi olçu alam olçu
Yaptım yardım bile:)))Valla ben olcusz yapiorum goz karari
Ohhhhh afiyet bal kaymak olsun :))))Yaptım yardım bile:)))
:)nasip olursa haziran 17 de yani 21 haftalikken yaptiricam canimm..insaallah yazarim o gunikili testi benden daha ucuza yaptıranı bulduuuummm :)sen ne zaman yaptıracaksın ayrıntılı ultrasonu ne kadara yaptırdığını da yazar mısın merak ettim..
Ben ist.dayim 450tl ya yaptirdim ikiliyi ayrintiliyi bilmiyorum ama fark gercekten cok buykmus. Aslina bakarsan 450liralik pek bisi yaptiklari da yok ama ozel hst ne tutturursa onu aliyo iste. Biz de ilk heves yaptiriyoruz.evet özel hastane canım vanda ..ben ikili testi de 25 liraya yaptırdım mesela bu fiyat farkı neden acaba?
Yorulman normal canim. Bedeninde bir beden daha var sonucta. Tasinmayi sen uzaktan seyrediceksin yardima mutlaka birilerini cagir sen elini surme bence. Bosuna tehlike yaratma.kizlarr benim gibi cabuk yorulan varmi iki adim gitsem hemen nefes nefese kaliyorum, burnum tikali nefes alamiyorum burnumdan. normalmi bunlar ya ben bide iki ay sonra tasincam simdiden nefes nefese kaliyorsam o tasinma isini kim yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?