- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.501
Hadi cnm sok yani :)Kızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....
Cinsiyetler değişen değişene, bana bir ihtimal bile söylenmemişti bu haftaya kadar, inşallah önümüzdeki hafta doktorumuz söyler tabi bebik izin verirseKızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....
hadi hayırlısı canımKızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....
Yürüyüş neden yasak canım ?yürüyüş yasak olmasa bir dk yerimde durmıycamda evin içinde de birşey yapılmıyor ki
yoğurtla maden suyunu deniycem bu akşam sağol canım
en fazla yarım saat yürü dedi doktorum,tehlike vardı yaYürüyüş neden yasak canım ?
Hamile iken en iyisi ev hanımlığı , evinde mis gibi yat , dinlen , kesinlikle böyle düşünüyorum , özelde çalışsaydım hiç düşünmez istifa ederdim
Doğumdan sonra da işe gidince insanın aklı çocukta kalır vs vs
Ben bol buzlu suya yapiorum.anca oyle iciyorum buzun soguklundan ilacin tadini bastiriyorumSağol canim suyla geciricem inşallah.
Magnezyum ve kalsiyumu sen dedigin gibi kullandin mi.sonra mide ağrısı falan yapmadi mi
Aynen sana katılıyorum. Hamilelikte de bole, çocuk dünyaya gelincede bole, ev hanımlığı ile bütünleşik bir durum. Ben ilk çocuğumda yedi ay sonra bırakıp işe gittim, üstelik annem evimde baktı, o kadar da rahattım yani ama ne kadar ağladığımı, ne kadar kafamın takıldığını anlatamam. Öyle zor ki sen mi para kazanıyorsun, paramı seni kazanıyor belli değil. Özel sektördeyim, burda herkesin bakıcısı var, binbir sıkıntıları var ama benden daha rahat görünüyorlardı. Birde kurtarıcı lafları vardı, çocuklar için çalışıyoruz, onların geleceği için. Peki onların bugünü noluyor? Elli tane adamın elinde büyüyen çocuklar. Kendi kızımdan biliyorum, anneanne, dede, teyze, baba, anne .. Bu beşlinin elinden çıkıyor çocuk. Biri bişeye evet diyor, diğeri hayır diyor, çocuk arada herkesi idare etmesini öğreniyor. Birde herkesi uyarıyorum, onu söylüyorum bunu söylüyorum ama sonucta koskoca insanlar, her hareketlerini benim isteklerime gore yapamıyorlar. İlla birşeyler çıkıyor. Çevrenizi gözlemleyin sadece annenin büyüttüğü çocukla, bir çok kişinin büyüttüğü çocuk arasında ne farklar var. Tabi madalyonun birde digger yüzü var. Lüks kısmını bir kenera bırakırsak temel ihtiyaçları için çalışmak zorunda olan anneler var. Esas sıkıntılı kısım bunlar. Yoksa çocuğuma iki çift ayakkabı fazla alıcam diye ondan ayrı kalmak çocuğa yapılan en büyük haksızlık bence. O ayakkabı istemiyor, annesini istiyor. Biz kadınların üzerinde gerçekten çok fazla yük var. Allah yardımcımız olsun diyorum. Çok pişmanlıklarım var bu konuda, çok yaralıyım gerçekten.... Aslada telafi edemeyeceğim.Yürüyüş neden yasak canım ?
Hamile iken en iyisi ev hanımlığı , evinde mis gibi yat , dinlen , kesinlikle böyle düşünüyorum , özelde çalışsaydım hiç düşünmez istifa ederdim
Doğumdan sonra da işe gidince insanın aklı çocukta kalır vs vs
Ya 18+ yada 20+Arkadaşlar ayrıntılı ultrasona tam olarak kaçıncı haftanın içinde iken gideceksiniz ?
Ben 21. Hafta içindeyken gideyim diyorum 20+ larda yani
Hayirlisi olsun bakalimdedim kız olursa ne istersen alayım
erkek bebeğe alıştırmıştık kendimizi evet şaşırdım.
ama kesin değil hala.
bakalım inşallah netleşir haftaya kızımız mı oluyor oğlumuz mu.
artık renkli bişeyler almak istiyorum
Biz civilden aldik hamile yastigi cok butuk ve kalin degil ama yine de yatakta kullanmadim daha.cunku saga sola cok donuyorum sanki sigamicaz gibi yatagaBen hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.
Gerçi kafamda iki yastık eşimin kafasında 2 yastık, bacak arasında 1, belinde 1 etti 6 yastık bir de o kocaman hamile yastığını alınca , cüsselerde büyük olunca bilmiyorum o yataga nasıl sığacağız ama ben de hiç rahat uyuyamıyorum.
Kızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....
Musait zaman da paylasaym.suan cok kullanmiyorum gobegim cikmadigi icinKizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz
Sağol canim suyla geciricem inşallah.
Magnezyum ve kalsiyumu sen dedigin gibi kullandin mi.sonra mide ağrısı falan yapmadi mi
Ben hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.
Gerçi kafamda iki yastık eşimin kafasında 2 yastık, bacak arasında 1, belinde 1 etti 6 yastık bir de o kocaman hamile yastığını alınca , cüsselerde büyük olunca bilmiyorum o yataga nasıl sığacağız ama ben de hiç rahat uyuyamıyorum.
Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz
Burda alan kullanan arkadaşlar vardı hatta resimleri payaşılmıştı, onların da tecrübelerini alın kızlar. @tontny başkanmız hatırlar belki paylaşanları :)
Aaa oyle deme esine ben bazen esimi hamile yastigi olarak kullaniyorum...hamile yastigindan daha rahatbenim bütün yorgan karnımın alt kısmında devalı olarak solda yatıyorum zaten kıçım açık bacaklarıımın göğüslerimden aşağıya doğru sanki kütüğe sarılıyormuşum gibi sarmalıyorum yorganı eşim dio ki ona sarılacağına bana sarılsana de get diyorum öyle sarılsam rahat durmazsın diyorum gülüyo
Aaa oyle deme esine ben bazen esimi hamile yastigi olarak kullaniyorum...hamile yastigindan daha rahat
Suan dogudayiz hava buz gibi daha yorgan da yatiyoruz ☺yazin memlekette okuyoruz birak sarilmayi dokunmasina dayanamiyorumyazın sıcakta zor olur yahu yapış yapış oluruz bide göbüş engel olacak zaten onu bacak arası dürüm yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?