2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....
Cinsiyetler değişen değişene, bana bir ihtimal bile söylenmemişti bu haftaya kadar, inşallah önümüzdeki hafta doktorumuz söyler tabi bebik izin verirse

yürüyüş yasak olmasa bir dk yerimde durmıycamda evin içinde de birşey yapılmıyor ki
yoğurtla maden suyunu deniycem bu akşam sağol canım
Yürüyüş neden yasak canım ?
Hamile iken en iyisi ev hanımlığı , evinde mis gibi yat , dinlen , kesinlikle böyle düşünüyorum , özelde çalışsaydım hiç düşünmez istifa ederdim
Doğumdan sonra da işe gidince insanın aklı çocukta kalır vs vs

en fazla yarım saat yürü dedi doktorum,tehlike vardı ya
temkinli davranmamız lazım diyor dr
sürekli evde yatmak,oturmakta çok sıkıcı
eşim götürüyor arabayla biryerlere ama benim gibi hareketli birine yetmiyor

Arkadaşlar ayrıntılı ultrasona tam olarak kaçıncı haftanın içinde iken gideceksiniz ?
Ben 21. Hafta içindeyken gideyim diyorum 20+ larda yani

Aynen sana katılıyorum. Hamilelikte de bole, çocuk dünyaya gelincede bole, ev hanımlığı ile bütünleşik bir durum. Ben ilk çocuğumda yedi ay sonra bırakıp işe gittim, üstelik annem evimde baktı, o kadar da rahattım yani ama ne kadar ağladığımı, ne kadar kafamın takıldığını anlatamam. Öyle zor ki sen mi para kazanıyorsun, paramı seni kazanıyor belli değil. Özel sektördeyim, burda herkesin bakıcısı var, binbir sıkıntıları var ama benden daha rahat görünüyorlardı. Birde kurtarıcı lafları vardı, çocuklar için çalışıyoruz, onların geleceği için. Peki onların bugünü noluyor? Elli tane adamın elinde büyüyen çocuklar. Kendi kızımdan biliyorum, anneanne, dede, teyze, baba, anne .. Bu beşlinin elinden çıkıyor çocuk. Biri bişeye evet diyor, diğeri hayır diyor, çocuk arada herkesi idare etmesini öğreniyor. Birde herkesi uyarıyorum, onu söylüyorum bunu söylüyorum ama sonucta koskoca insanlar, her hareketlerini benim isteklerime gore yapamıyorlar. İlla birşeyler çıkıyor. Çevrenizi gözlemleyin sadece annenin büyüttüğü çocukla, bir çok kişinin büyüttüğü çocuk arasında ne farklar var. Tabi madalyonun birde digger yüzü var. Lüks kısmını bir kenera bırakırsak temel ihtiyaçları için çalışmak zorunda olan anneler var. Esas sıkıntılı kısım bunlar. Yoksa çocuğuma iki çift ayakkabı fazla alıcam diye ondan ayrı kalmak çocuğa yapılan en büyük haksızlık bence. O ayakkabı istemiyor, annesini istiyor. Biz kadınların üzerinde gerçekten çok fazla yük var. Allah yardımcımız olsun diyorum. Çok pişmanlıklarım var bu konuda, çok yaralıyım gerçekten.... Aslada telafi edemeyeceğim.

Biz civilden aldik hamile yastigi cok butuk ve kalin degil ama yine de yatakta kullanmadim daha.cunku saga sola cok donuyorum sanki sigamicaz gibi yataga

Kızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....

vallahi olmalı doğru diyorsun :)))
hem kızı hem oğlu olmalı hatta :)))
hayırlı sağlıklı ömürlü olsun.tebrik ederim

Sağol canim suyla geciricem inşallah.
Magnezyum ve kalsiyumu sen dedigin gibi kullandin mi.sonra mide ağrısı falan yapmadi mi

doktor bana da osteocare verdi magnezyum kalsiyum ikisi birlikte olan bir hap. fakat mide ağrısı, mide yanması, mide bulantısı hasılı mide ile ilgili ne kadar rahatsızlık varsa yaşadım bu ilaçla. bıraktım ilacı en sonunda. yarın gidip başka bir ilaç yazdıracağım.

Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz

Burda alan kullanan arkadaşlar vardı hatta resimleri payaşılmıştı, onların da tecrübelerini alın kızlar. @tontny başkanmız hatırlar belki paylaşanları :)

kızlar ben şundan aldım vee inanılmaz rahat.
resmen eskisi gibi uyumaya başladım.
bacaklarımın arasından geçiyo kafasını da kucaklıyorum sabah kadar sarıla sarıla uyuyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sim-bebeklerinin-yeni-cicileri.813287/page-13
burada paylaşmıştım resmini

Çok Fonksiyonlu Anne Bebek Minderi diye aratın çıkar

Aaa oyle deme esine ben bazen esimi hamile yastigi olarak kullaniyorum...hamile yastigindan daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…