- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.481
aminGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar . allah hepimize sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, anababasına, vatanına milletine, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Öyle güzel, öyle bilgili, öyle ahlaklı çocuklarımız olsun ki biz onların öğrencisi gibi kalalım. Bizlerden, şu an dünyada yaşayanlardan çok çok daha mükemmel bir nesil, barışçıl bir nesil, akıllı bir nesil gelsin. Hem ülkemizin hemde dünyamızın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz tüm çocuklar için dua etmeliyiz, elimizden onların iyiliği için ne geliyorsa yapmalıyız. Biz herşeyiyle güzel bir çocuk yetiştirmek için onca emek harcarken, bugün değer verilmeyen, önemsenmeyen çocuklar yarın bizim emeklerimizi boşa çıkarabilir.Eninde sonunda ilerde arkadaş olma ihtimalleri var. Öncelikli görevimiz kendi çocuklarımızı ahlaklı yetiştirmek ve yetişebildiğiimiz kadar çocuğa yetişip onlar için de birşeyler yapabilmek. Hiçbirşey yapamıyorsak bile nolur onlar içinde canı yürekten dualar edelim.Onlarıda hiç unutmayalım. Elbette bunların bir karşılığı olacaktır. Allah bu mübarek gün ve gecelerde biz hamile kadınların duasını geri çevirmez inşallah.
Ben arastırıyorum genelde çok kokuyormuş şikayet edenler kokudan etmiş, bazısının kılıfı çok darmış yıkamış tekrar geçirememiş, baZısı çok sertmiş emzirme için kıvrılanıyormuş . Onun çöpü bunun sapı derken bir türlü sipariş veremedim.Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz
Ben hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.
Gerçi kafamda iki yastık eşimin kafasında 2 yastık, bacak arasında 1, belinde 1 etti 6 yastık bir de o kocaman hamile yastığını alınca , cüsselerde büyük olunca bilmiyorum o yataga nasıl sığacağız ama ben de hiç rahat uyuyamıyorum.
aminnnnnnnnnnnGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar . allah hepimize sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, anababasına, vatanına milletine, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Öyle güzel, öyle bilgili, öyle ahlaklı çocuklarımız olsun ki biz onların öğrencisi gibi kalalım. Bizlerden, şu an dünyada yaşayanlardan çok çok daha mükemmel bir nesil, barışçıl bir nesil, akıllı bir nesil gelsin. Hem ülkemizin hemde dünyamızın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz tüm çocuklar için dua etmeliyiz, elimizden onların iyiliği için ne geliyorsa yapmalıyız. Biz herşeyiyle güzel bir çocuk yetiştirmek için onca emek harcarken, bugün değer verilmeyen, önemsenmeyen çocuklar yarın bizim emeklerimizi boşa çıkarabilir.Eninde sonunda ilerde arkadaş olma ihtimalleri var. Öncelikli görevimiz kendi çocuklarımızı ahlaklı yetiştirmek ve yetişebildiğiimiz kadar çocuğa yetişip onlar için de birşeyler yapabilmek. Hiçbirşey yapamıyorsak bile nolur onlar içinde canı yürekten dualar edelim.Onlarıda hiç unutmayalım. Elbette bunların bir karşılığı olacaktır. Allah bu mübarek gün ve gecelerde biz hamile kadınların duasını geri çevirmez inşallah.
malesef canım yapçak bişey yok dünde dörtlü test vardı oda 150tl bu aralar bataklardayız ama yeterki evlatlar iyi olsun helali hoş olsun diyoruz :)ay bayağı pahalıymış ya benimki 17 haziran da 230 tl dedi
benim bütün yorgan karnımın alt kısmında devalı olarak solda yatıyorum zaten kıçım açık bacaklarıımın göğüslerimden aşağıya doğru sanki kütüğe sarılıyormuşum gibi sarmalıyorum yorganı eşim dio ki ona sarılacağına bana sarılsana de get diyorum öyle sarılsam rahat durmazsın diyorum gülüyo
bizimkinin kız olduğu kesinleşirse nub teorisi yalan olur söyleyeyim
ona göre karar verdik biz doktorlaallah sağlık versin inşallah hepimize.
ikiz olduğu sonradan belli olmaz herhalde demi.hiç duydunuz mu öyle bişey?
Ne kadar samimi ifade etmişsin AminnGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar . allah hepimize sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, anababasına, vatanına milletine, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Öyle güzel, öyle bilgili, öyle ahlaklı çocuklarımız olsun ki biz onların öğrencisi gibi kalalım. Bizlerden, şu an dünyada yaşayanlardan çok çok daha mükemmel bir nesil, barışçıl bir nesil, akıllı bir nesil gelsin. Hem ülkemizin hemde dünyamızın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz tüm çocuklar için dua etmeliyiz, elimizden onların iyiliği için ne geliyorsa yapmalıyız. Biz herşeyiyle güzel bir çocuk yetiştirmek için onca emek harcarken, bugün değer verilmeyen, önemsenmeyen çocuklar yarın bizim emeklerimizi boşa çıkarabilir.Eninde sonunda ilerde arkadaş olma ihtimalleri var. Öncelikli görevimiz kendi çocuklarımızı ahlaklı yetiştirmek ve yetişebildiğiimiz kadar çocuğa yetişip onlar için de birşeyler yapabilmek. Hiçbirşey yapamıyorsak bile nolur onlar içinde canı yürekten dualar edelim.Onlarıda hiç unutmayalım. Elbette bunların bir karşılığı olacaktır. Allah bu mübarek gün ve gecelerde biz hamile kadınların duasını geri çevirmez inşallah.
yürüyüş yasak olmasa bir dk yerimde durmıycamda evin içinde de birşey yapılmıyor kihayırlı cumalar hanımlar valla bu aralar öyle yoruluyorum ki.. bacaklarım sızlıyor resmen çocukları yatırınca yatağa gitmek için can atıyorum eşimde sokulup duruyor kaçacak delik arıyorumsabah ne zaman olmuş anlamıyorum bile .. uyuyamayanlara tavsiye gün içinde bol hareket akşama yorulduğunuz vakit yatağa resmen yapışıyorsunuz bir de yoğurdun içine maden suyu döküyorum birz ayrandan az kıvamlı oluyor onu da içtim mi bildiğiniz uyku hapı ben deniz yastığa 5 kala göçer
malesef canım yapçak bişey yok dünde dörtlü test vardı oda 150tl bu aralar bataklardayız ama yeterki evlatlar iyi olsun helali hoş olsun diyoruz :)
Ben hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.
Gerçi kafamda iki yastık eşimin kafasında 2 yastık, bacak arasında 1, belinde 1 etti 6 yastık bir de o kocaman hamile yastığını alınca , cüsselerde büyük olunca bilmiyorum o yataga nasıl sığacağız ama ben de hiç rahat uyuyamıyorum.
Burda alan kullanan arkadaşlar vardı hatta resimleri payaşılmıştı, onların da tecrübelerini alın kızlar.Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz
Kizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok
Burda alan kullanan arkadaşlar vardı hatta resimleri payaşılmıştı, onların da tecrübelerini alın kızlar.tontny başkanmız hatırlar belki paylaşanları :)
aaaa çok ilginç kaçıncı haftada kız dedi ki????Kızlarrrr benm erkek demişti de ama dün 3. Taramayı yaptırdım kızmıs prensesim geliooo bir kızı olmalı bi insanın....
AminnnnmmNe kadar samimi ifade etmişsin Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?