2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
amin

Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz
Ben arastırıyorum genelde çok kokuyormuş şikayet edenler kokudan etmiş, bazısının kılıfı çok darmış yıkamış tekrar geçirememiş, baZısı çok sertmiş emzirme için kıvrılanıyormuş . Onun çöpü bunun sapı derken bir türlü sipariş veremedim.

benim bütün yorgan karnımın alt kısmında devalı olarak solda yatıyorum zaten kıçım açık bacaklarıımın göğüslerimden aşağıya doğru sanki kütüğe sarılıyormuşum gibi sarmalıyorum yorganı eşim dio ki ona sarılacağına bana sarılsana de get diyorum öyle sarılsam rahat durmazsın diyorum gülüyo

aminnnnnnnnnnn

ben kocişkoma sarılmadan uyuyamam
yasakta var bari sarılayım kocişkoma

Hayır canım bu kadar haftadan sonra olur mu öyle şey:)) Nerede saklanmış olabilir bu bebecik:) Nub teorisi bende tutmadı. %85 dogruluk orani var. Bunu unutmayip sonuca fazla kaptirmamak lazim.

hayırlı cumalar hanımlar valla bu aralar öyle yoruluyorum ki.. bacaklarım sızlıyor resmen çocukları yatırınca yatağa gitmek için can atıyorum eşimde sokulup duruyor kaçacak delik arıyorum sabah ne zaman olmuş anlamıyorum bile .. uyuyamayanlara tavsiye gün içinde bol hareket akşama yorulduğunuz vakit yatağa resmen yapışıyorsunuz bir de yoğurdun içine maden suyu döküyorum birz ayrandan az kıvamlı oluyor onu da içtim mi bildiğiniz uyku hapı ben deniz yastığa 5 kala göçer

Ne kadar samimi ifade etmişsin Aminn

yürüyüş yasak olmasa bir dk yerimde durmıycamda evin içinde de birşey yapılmıyor ki
yoğurtla maden suyunu deniycem bu akşam sağol canım

malesef canım yapçak bişey yok dünde dörtlü test vardı oda 150tl bu aralar bataklardayız ama yeterki evlatlar iyi olsun helali hoş olsun diyoruz :)

bana 3 lü 4 lü test dedim yok sıkıntı yok dedi 2 li de o yüzden yapmayacağım boşuna dedi ayrıntılı da zaten her şey çıkacak meydana dedi iyisi kötüsü o yüzden 17 si aklımda kalan korkulu gün şimdi ayrıntılı da bütün organlarına bakacaklarmış

Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz
Burda alan kullanan arkadaşlar vardı hatta resimleri payaşılmıştı, onların da tecrübelerini alın kızlar. tontny başkanmız hatırlar belki paylaşanları :)

Kizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok

Çok kafana takmışsın uyumadan önce ılık duş al 1 bardak süt iç uykuya dalmana yardımcı olur bildiğim duaları okuyup tespih çekince benim uykum geliyor belki sende de işe yarar

Burda alan kullanan arkadaşlar vardı hatta resimleri payaşılmıştı, onların da tecrübelerini alın kızlar. tontny başkanmız hatırlar belki paylaşanları :)

yok kız ben nerden hatırlayacağımmmm Alzaihmer ım ben hahaha çok kullanışlı olacağını sanmıyorum yaa kocaman yer kaplıyan bişey normal yastıkda iş görür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…