- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.461
hayırlı olsun canım sende yenimi öğrendin yavaş yavaş bitiyor galiba öğrenmeyenler az kaldıDün doktora gittim bebeğiniz erkek dedi...Bu sene erkek senesimi ne? :)
Günaydınn kızlar. İki hafta çabucak geçse de ayrıntılı ultrasona girsem. Çok merak ediyorum :)
bende 30 hazirana randevu aldım ayrıntılı usg için 320 tl mişsenin ne zaman tatlım ayrıntılı tarihin
benim doktorum bişey demedi 26 haziranda gidicez o zamanmı diycek acababende 30 hazirana randevu aldım ayrıntılı usg için 320 tl miş
canım ben çorluya gidiyorum dr.a ve ayrıntılı bakan dr (perinatalog) haftada bir gün salı günleri istanbuldan geliyomuş o yüzden randevunuzu alın dedi bizde aldık 10:45 e hayırlı haberler duyarız inş.benim doktorum bişey demedi 26 haziranda gidicez o zamanmı diycek acaba
inşallah canımcanım ben çorluya gidiyorum dr.a ve ayrıntılı bakan dr (perinatalog) haftada bir gün salı günleri istanbuldan geliyomuş o yüzden randevunuzu alın dedi bizde aldık 10:45 e hayırlı haberler duyarız inş.
Canım ben duymadım sonradan öğrenen.benim akrabalarda ikiz var,kaynım ve görümcem ikiz.ilk doktr.gittiğimde sormuştum ikizmi tekmi diye tek kese görünüyo tek dedi.önceden söylerdi yanibizimkinin kız olduğu kesinleşirse nub teorisi yalan olur söyleyeyim
ona göre karar verdik biz doktorlaallah sağlık versin inşallah hepimize.
ikiz olduğu sonradan belli olmaz herhalde demi.hiç duydunuz mu öyle bişey?
evet ondan olabilirinşallah canım
gittiğim hastanede bakılıyor bizimki onun için söylemedi belki
aynı günde de bakılabilir diye
Canim ilk once gunde en az 1,5 2 lt su icerek dene ben hep oyle gecirirdim..kalsiyum ve magnezyumuda su bardaginda degil cay bardaginda yaparsk ic ben de icemiyordum drum bunu onerdi bi de ilik degil de suyun az soguk olsun umarim ise yarar Allah sifa versin
Ben hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.Kizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok
Canim ben artik hep cay bardaginda iciyorum diger bardakta yarisini dokuyor icemiyordum.. gastritim olmasina ragmen dokunmadi bana tabi herkesin bunyesi farkli.. istersen bi dene.. gunde 1 kalsiyum 1 magnezyum icmeme ragmen bacaklarim sabaha karsi cok kasiliyor..Sağol canim suyla geciricem inşallah.
Magnezyum ve kalsiyumu sen dedigin gibi kullandin mi.sonra mide ağrısı falan yapmadi mi
Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuzBen hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.
Gerçi kafamda iki yastık eşimin kafasında 2 yastık, bacak arasında 1, belinde 1 etti 6 yastık bir de o kocaman hamile yastığını alınca , cüsselerde büyük olunca bilmiyorum o yataga nasıl sığacağız ama ben de hiç rahat uyuyamıyorum.
ben medikabilde oktay altuna gidiyordum ama bidaha gitmeyeceğim baharda bir arkadaşım gönül hanıma gidiyormuş önerdi bende 19 hazirana randevu aldım fiyatlarda uygunmuşSen kime gidiyorsun şuan canım
ağzın bal yisinGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar . allah hepimize sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, anababasına, vatanına milletine, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Öyle güzel, öyle bilgili, öyle ahlaklı çocuklarımız olsun ki biz onların öğrencisi gibi kalalım. Bizlerden, şu an dünyada yaşayanlardan çok çok daha mükemmel bir nesil, barışçıl bir nesil, akıllı bir nesil gelsin. Hem ülkemizin hemde dünyamızın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz tüm çocuklar için dua etmeliyiz, elimizden onların iyiliği için ne geliyorsa yapmalıyız. Biz herşeyiyle güzel bir çocuk yetiştirmek için onca emek harcarken, bugün değer verilmeyen, önemsenmeyen çocuklar yarın bizim emeklerimizi boşa çıkarabilir.Eninde sonunda ilerde arkadaş olma ihtimalleri var. Öncelikli görevimiz kendi çocuklarımızı ahlaklı yetiştirmek ve yetişebildiğiimiz kadar çocuğa yetişip onlar için de birşeyler yapabilmek. Hiçbirşey yapamıyorsak bile nolur onlar içinde canı yürekten dualar edelim.Onlarıda hiç unutmayalım. Elbette bunların bir karşılığı olacaktır. Allah bu mübarek gün ve gecelerde biz hamile kadınların duasını geri çevirmez inşallah.
bende 30 hazirana randevu aldım ayrıntılı usg için 320 tl miş
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar . allah hepimize sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, anababasına, vatanına milletine, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Öyle güzel, öyle bilgili, öyle ahlaklı çocuklarımız olsun ki biz onların öğrencisi gibi kalalım. Bizlerden, şu an dünyada yaşayanlardan çok çok daha mükemmel bir nesil, barışçıl bir nesil, akıllı bir nesil gelsin. Hem ülkemizin hemde dünyamızın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz tüm çocuklar için dua etmeliyiz, elimizden onların iyiliği için ne geliyorsa yapmalıyız. Biz herşeyiyle güzel bir çocuk yetiştirmek için onca emek harcarken, bugün değer verilmeyen, önemsenmeyen çocuklar yarın bizim emeklerimizi boşa çıkarabilir.Eninde sonunda ilerde arkadaş olma ihtimalleri var. Öncelikli görevimiz kendi çocuklarımızı ahlaklı yetiştirmek ve yetişebildiğiimiz kadar çocuğa yetişip onlar için de birşeyler yapabilmek. Hiçbirşey yapamıyorsak bile nolur onlar içinde canı yürekten dualar edelim.Onlarıda hiç unutmayalım. Elbette bunların bir karşılığı olacaktır. Allah bu mübarek gün ve gecelerde biz hamile kadınların duasını geri çevirmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?