2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
rüyamda mucize ile sizden birini gördüm ama uyanınca unuttum bana gelmişsiniz oturuyoruz
iki tane minicik ayakkabı hediye ediyorsunuz,hayırdır inşallah

canım ben çorluya gidiyorum dr.a ve ayrıntılı bakan dr (perinatalog) haftada bir gün salı günleri istanbuldan geliyomuş o yüzden randevunuzu alın dedi bizde aldık 10:45 e hayırlı haberler duyarız inş.
inşallah canım
gittiğim hastanede bakılıyor bizimki onun için söylemedi belki
aynı günde de bakılabilir diye

Canım ben duymadım sonradan öğrenen.benim akrabalarda ikiz var,kaynım ve görümcem ikiz.ilk doktr.gittiğimde sormuştum ikizmi tekmi diye tek kese görünüyo tek dedi.önceden söylerdi yani

Sağol canim suyla geciricem inşallah.
Magnezyum ve kalsiyumu sen dedigin gibi kullandin mi.sonra mide ağrısı falan yapmadi mi

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar . allah hepimize sağlıklı sıhhatli, akıllı fikirli, anababasına, vatanına milletine, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Öyle güzel, öyle bilgili, öyle ahlaklı çocuklarımız olsun ki biz onların öğrencisi gibi kalalım. Bizlerden, şu an dünyada yaşayanlardan çok çok daha mükemmel bir nesil, barışçıl bir nesil, akıllı bir nesil gelsin. Hem ülkemizin hemde dünyamızın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz tüm çocuklar için dua etmeliyiz, elimizden onların iyiliği için ne geliyorsa yapmalıyız. Biz herşeyiyle güzel bir çocuk yetiştirmek için onca emek harcarken, bugün değer verilmeyen, önemsenmeyen çocuklar yarın bizim emeklerimizi boşa çıkarabilir.Eninde sonunda ilerde arkadaş olma ihtimalleri var. Öncelikli görevimiz kendi çocuklarımızı ahlaklı yetiştirmek ve yetişebildiğiimiz kadar çocuğa yetişip onlar için de birşeyler yapabilmek. Hiçbirşey yapamıyorsak bile nolur onlar içinde canı yürekten dualar edelim.Onlarıda hiç unutmayalım. Elbette bunların bir karşılığı olacaktır. Allah bu mübarek gün ve gecelerde biz hamile kadınların duasını geri çevirmez inşallah.

Kizlar gece hic uyuyamiyorum sola donup uyusam kolum uyusuyor sirt ustu nefes alamiyorum saga donsem kan akisi yavasliyormus ya lutfen bi bana nasil yatmam gerektigi soylesin 3 gundur uyku yok
Ben hamile yastiklarindan alacagim boyle uzun kalin yilan gibi. Ona dolanip yatacagim.
Gerçi kafamda iki yastık eşimin kafasında 2 yastık, bacak arasında 1, belinde 1 etti 6 yastık bir de o kocaman hamile yastığını alınca , cüsselerde büyük olunca bilmiyorum o yataga nasıl sığacağız ama ben de hiç rahat uyuyamıyorum.

Sağol canim suyla geciricem inşallah.
Magnezyum ve kalsiyumu sen dedigin gibi kullandin mi.sonra mide ağrısı falan yapmadi mi
Canim ben artik hep cay bardaginda iciyorum diger bardakta yarisini dokuyor icemiyordum.. gastritim olmasina ragmen dokunmadi bana tabi herkesin bunyesi farkli.. istersen bi dene.. gunde 1 kalsiyum 1 magnezyum icmeme ragmen bacaklarim sabaha karsi cok kasiliyor..

Kizlar o yastiktan ben de istiyorum alirsaniz burda paylasirmisiniz..emzirmeye de yariyor diyorlar ayrica siz duymusmuydunuz

ağzın bal yisin

AMİNNN CANI GÖNÜLDEN AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…