2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sınava 1ay kaldı çook stresliyimmm çok emek verdim dua edin kızlar atanıp kurtulayım artık şu kayınpederin Kayınvalidenin dilinden
Ne sinavina giricen cnm kpss mi....insallah hakkinda hayirlisi olur ben de oss zamani cektim sinavdan ama kpss de meyvesini aldim

İste benim hamile yastigim...suan kullanmiyorum bir kac defa ancak kullandim.gobek ciksin kullanirim

Eklentiler

• IMG_20150605_123558.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba kızlar benim de doktorum kız demişti %90 ihtimal. Ama afp testi için önceki gün gittiğimizde erkek olabilir ama testisleri görmeden kesin konuşmayacağım dedi. 18. haftadayım ve cinsiyeti bir ay sonra öğreneceğiz sanırım en geç ben öğreneceğim :)

hakkınızda hayırlı olsun
böyle okudukça iyi ki doktorum bana olasılık yüzde söylemedi diyorum
insan kendi fena kaptırır ya bir de %90 ciddi olasılık..

hayırlı evlat olsun.

Bende hala öğrenmedim canım. Bu hafta sonu randevum var bakalım öğrenebilecek miyim

hakkınızda hayırlı olsun
böyle okudukça iyi ki doktorum bana olasılık yüzde söylemedi diyorum
insan kendi fena kaptırır ya bir de %90 ciddi olasılık..

hayırlı evlat olsun.

Sanırım bir çok kişinin böyle değişiyor.
20. haftaya kadar cinsiyete kesin gözüyle bakma demişti bana çoğu kişi. haklılarmış.

Allah allah ne çok yanılma oluyor yaa neye göre afpde böyle düşünmüşki

Kızlar benim pazartesi Dr kontrölüm var ama gitmeye korkuyorum sanırım. Bebeğimi hala hissetmedim. Sanki gitsem Dr kötü şeyler söyleyecek gibi hissediyorum. İki gündür gece boyu huzursuzum. Eşim istersen yarın gidelim. İçin rahat etsin dedi. Napacağımı bilemiyorum bu sefer yaa

Sanırım bir çok kişinin böyle değişiyor.
20. haftaya kadar cinsiyete kesin gözüyle bakma demişti bana çoğu kişi. haklılarmış.
İste o yüzden yurt dışında 20.haftadan önce cinsiyetle ilgili tek bir konuşma bile geçmiyor. Çünkü yanılma payı çok fazla oluyor insan kendini kaptırıyor vs vs. Keşke bizim doktorlarda hicbir şekilde tahminde bulunmasalar. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin meleklerimiz

A
Ayrıntılı ultrasonu nisa ya da özel güngören de düşünüyorum ben de. Bir ay sonra gel dedi medipol. Yani temmuz 4 itibariyle alayım randevuyu diyorum. Sen nezaman alacaksın orta yolda buluşalım :)
Bende ayin 26 sinda ozel gungorende ayrintili ya gircem bir hafta sonrada sonuclari goturcem kendi doktoruma iste yani 5 inde fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…