- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.521
Okuyoruz degil oluyoruz olacakti oyazın sıcakta zor olur yahu yapış yapış oluruz bide göbüş engel olacak zaten onu bacak arası dürüm yapmaya
Ne sinavina giricen cnm kpss mi....insallah hakkinda hayirlisi olur ben de oss zamani cektim sinavdan ama kpss de meyvesini aldimSınava 1ay kaldı çook stresliyimmmçok emek verdim dua edin kızlar atanıp kurtulayım artık şu kayınpederin Kayınvalidenin dilinden
Daha randevu almadım eşime göre alıyorum onun görüşmesi olmayan bir güne denk getirmek için. Dün unuttuk netleştrmeyi. Bugün alcam temmuz 4ve sonrası uygun bir güne alcam. Sen nezaman yaptırcamsın canım.senin ne zaman tatlım ayrıntılı tarihin
Merhaba kızlar benim de doktorum kız demişti %90 ihtimal. Ama afp testi için önceki gün gittiğimizde erkek olabilir ama testisleri görmeden kesin konuşmayacağım dedi. 18. haftadayım ve cinsiyeti bir ay sonra öğreneceğiz sanırım en geç ben öğreneceğim :)
Merhaba kızlar benim de doktorum kız demişti %90 ihtimal. Ama afp testi için önceki gün gittiğimizde erkek olabilir ama testisleri görmeden kesin konuşmayacağım dedi. 18. haftadayım ve cinsiyeti bir ay sonra öğreneceğiz sanırım en geç ben öğreneceğim :)
hakkınızda hayırlı olsun
böyle okudukça iyi ki doktorum bana olasılık yüzde söylemedi diyorum
insan kendi fena kaptırır ya bir de %90 ciddi olasılık..
hayırlı evlat olsun.
İste o yüzden yurt dışında 20.haftadan önce cinsiyetle ilgili tek bir konuşma bile geçmiyor. Çünkü yanılma payı çok fazla oluyor insan kendini kaptırıyor vs vs. Keşke bizim doktorlarda hicbir şekilde tahminde bulunmasalar. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin meleklerimizSanırım bir çok kişinin böyle değişiyor.
20. haftaya kadar cinsiyete kesin gözüyle bakma demişti bana çoğu kişi. haklılarmış.
Ogrensende yanılma payı yuksek canimBende hala öğrenmedim canım. Bu hafta sonu randevum var bakalım öğrenebilecek miyim
Yok kuzucum hastanenin temzligine ferahligina doktorlarna gore fiyati iyi geldi bana muayene 60 lra veriorm dogum 1900 simdilik o zaman artarsa bilemicemOfff ne kadar pahaliymis, doğuma 10 bin ister herhalde orası
Bende ayin 26 sinda ozel gungorende ayrintili ya gircem bir hafta sonrada sonuclari goturcem kendi doktoruma iste yani 5 inde flnAyrıntılı ultrasonu nisa ya da özel güngören de düşünüyorum ben de. Bir ay sonra gel dedi medipol. Yani temmuz 4 itibariyle alayım randevuyu diyorum. Sen nezaman alacaksın orta yolda buluşalım :)
oyy bende aldım sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum :)kızlar e-bebekten aldığım ürünler geldi kumaşları acayip kaliteli tavsiye ederim..
keşke daha da alsaydım diyorum suan
Tabi o da önemli, muayene ücreti iyimis amaYok kuzucum hastanenin temzligine ferahligina doktorlarna gore fiyati iyi geldi bana muayene 60 lra veriorm dogum 1900 simdilik o zaman artarsa bilemicem
Allah allah ne çok yanılma oluyor yaa neye göre afpde böyle düşünmüşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?