2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım bende hala kullanıyorum progestanı,çok şükür leke yok artık günde bir tane alıyorum
doktor bırak artık dedi aslında progestanı kullanınca kendimi güvende hissediyorum,korkutuyor bırakmak
Seni cok iyi anlıyorum.Ama dr'unun vardır bir bildigi tatlim.Bence onu dinlemelisin.Fazla kullanmanın da zararı olabilir.

Ya ben dun ebebekten alisveris yaptim 1 posetimi orda unutmusum ne kadar uzuldum bugun tekrar gidicem mecbuur :))
hadi ya 2 kere iş çıktı sana da... özel mesaj gönderilmiyor sana buradan soruyorum o yüzden.
bu konuda çok başını ağrıttım hakkını helal et öncelikle.

ben birşey sormak istiyorum. haftaya çarşıya cıkacağım eger ki içime sinen baska bulamazsam ve graco da bulamazsam artk senin ve netteki yorumlara göre o maxi bebe dekini alacağım...

onlarda ana kucağı olmadan yeni doğan rahat eder mi? tek endişem o . ayhan bebede pusetlileri 1200 müs ama onda da maalesef stokta yok.

bir de puset çıkarılmadan araba katlanıyor değil mi ? hangi yönde olursa olsun.. mağazada olmadığı için sana danısıyorum. görmeden alcam bak :))

Sa

Saka gbi elimjzde kalan son kizlarda erkege donustuu hicbirimz gelin bulamicaz sanirim kız kıtligi yasaniyoo

Hahaha:))) gercekten de oyle. Ben de onlardan biriyim. Gittigim iki doktor da kiza benziyor demisti. Simdi oglusum oluyor insallah. Ama yine de duyduklarimdan dolayi acaba diyorum. Tekrar bir surprizle karsilasir miyim:)) Alisverise de basladik guzel guzel ciciler aldik ogluma.

Anakucagini cikartman gerekiyor katlamak icin, normal pusetli sekilde kendi haliyle koltugu cikartmana gerek yok canim. Anakucagi olmadan da 0 aydan itibaren kullaniliyor araba. Dumduz yatar pozisyonu var zaten. Anakucagini ayrica alabilirsin graconun her modeliyle uyumlu. Magazaya danisirsin oncelikle onlar sana uygun olan anakucagini verirler.

Komşum orda doğum yaptı. O önerdi. Güzel de bir hastahane. Devam ettim orayla:) doğum ne kadarmış hiç sordun mu? Hep soracak oluyırum unutuyorum. Tahlilleri her yere göre pahalı.
Evet tahlillerii inanilmaz pahalii 1900 dedi dogum iicn sizin dogum yaptgnz zaman artabilirde son zamanlar tekrar sorun dedi

Bazi yerlerde celiski gordum gerci bnm ilk cocugum fakat daha objektif acidan okumus oldum

Aaa herkes degistiii valla bnde suphe eder oldum alisveria yapcktk oysaki bu hafta neyse ayrintili ultrasonu beklym o zaman sana kacinci haftalarda kiz dediler

ana kucagı arkadasım veririm sana dedi.
eger ana kucagı olmadan da yenidoğan kullanırsa direkt böyle alacağım o zaman.

gerçi zaten ilk 3-4 ay kış olacağı için bebek arabasını pek kullanmayız..

çok sağol Allah razı olsun.

Güzelim belki seninkide değişir belkim bi pipik görür doktor abi
Bakalım dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı fıstığım.Ama ben miniğimle dr amcası tahminde bulunduğundan beri hep kızımmm dıye konuşuyorum ya bana sağlıklı olsun yeter biliyorsun çok şartlandırmadım kendimi,henüz alışveriş de yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…