2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Sende sagol canim cumlemizden. Evet yenidogandan itibaren kullaniliyor. Hayirlisi olsun gule gule kullanin bebisinizle beraber:)

Cinsiyetler değişen değişene, bana bir ihtimal bile söylenmemişti bu haftaya kadar, inşallah önümüzdeki hafta doktorumuz söyler tabi bebik izin verirse
Kesinlikle bebeğim izin vermesi ile alakalı bir durum benimki çok burada göstermemiştir zamanlarda gösterdiğinde zaten tam tespit edememiştir o kıpırtıya diye kimse tespit edemez zaten

Bende güzel bir prensesim olsun istiyorum. Ama hakkımızda hayırlısı. Bizim olduktan sonra kız erkek fazla fark etmez sanırım

sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...

ben normal doğum istiyorum kızlar ya. ama hafif kiloluyum da sorun olur mu ki.

Bilmiyorum canım bu ara biraz endişeliyim. Erken hisseden çok hamile olunca bende evham yaptım sanırım.
Ben ilk defa dun tamam bu bebek dedim ama herkesin yapisi hamileligi farkli bence boyle seylerle kendini strese sokma.20.haftada tamamen hissedersin.belki de 20.haftayi beklemeden yarin hissedersin ama sabirli olman lazim

sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...

ben normal doğum istiyorum kızlar ya. ama hafif kiloluyum da sorun olur mu ki.
Herkesin ilk tercihi normal dogum.hamileligi tamamladiginda ki kilo da onemli suana kadar aldigin kilo normal mi.eger cok kilo alirsan zor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…