- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.581
ana kucagı arkadasım veririm sana dedi.
eger ana kucagı olmadan da yenidoğan kullanırsa direkt böyle alacağım o zaman.
gerçi zaten ilk 3-4 ay kış olacağı için bebek arabasını pek kullanmayız..
çok sağol Allah razı olsun.
Sende sagol canim cumlemizden. Evet yenidogandan itibaren kullaniliyor. Hayirlisi olsun gule gule kullanin bebisinizle beraber:)
Aaaaaaaa korkmaya başladım benimkide dönmesi sakin.....hayıy olamaj...Eveeeeet hatunlar bizim kukuda pipi oldu nasipse yusufumuz geliyor:)))))))
17. De erkekde tam emın degıldı zaten cok kıpırdıo sabıtleyememişti şimdide buyudukce kesın gosterdı...aaaa çok ilginç kaçıncı haftada kız dedi ki????
Walla aynen ama kıpırtı kurtlu bı durmadı yerınde halada ölee bklım kısmetttHadi cnm sok yani :)
Valla kesin konusma emin olamiorum artik kimin kiz kimin erkek
Benimki prenses ama vermicem ben kızımı kimselere
Kesinlikle bebeğim izin vermesi ile alakalı bir durum benimki çok burada göstermemiştir zamanlarda gösterdiğinde zaten tam tespit edememiştir o kıpırtıya diye kimse tespit edemez zatenCinsiyetler değişen değişene, bana bir ihtimal bile söylenmemişti bu haftaya kadar, inşallah önümüzdeki hafta doktorumuz söyler tabi bebik izin verirse
Oylemi medipole ayda bir zam gelio heralde her gittigmde degisik :))) yapcak by yok alistik oraya napalim.1900 ise iyiymiş. Bu arada muayene ücreti 70 olmuş.
Erkek donmuyoda kız donuyo yahuAaaaaaaa korkmaya başladım benimkide dönmesi sakin.....hayıy olamaj...
İki gün önce %90 kız dedi ,dönmez dimi bacim be..Erkek donmuyoda kız donuyo yahu
İki gün önce %90 kız dedi ,dönmez dimi bacim be..
%100 olması lazım
%99 kız denilene erkek denmiş
Ben ilk defa dun tamam bu bebek dedim ama herkesin yapisi hamileligi farkli bence boyle seylerle kendini strese sokma.20.haftada tamamen hissedersin.belki de 20.haftayi beklemeden yarin hissedersin ama sabirli olman lazimBilmiyorum canım bu ara biraz endişeliyim. Erken hisseden çok hamile olunca bende evham yaptım sanırım.
Herkesin ilk tercihi normal dogum.hamileligi tamamladiginda ki kilo da onemli suana kadar aldigin kilo normal mi.eger cok kilo alirsan zor olabilirsağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...
ben normal doğum istiyorum kızlar ya. ama hafif kiloluyum da sorun olur mu ki.
şuana dek normal ama bundan sonrası önemli işte nasıl olacakHerkesin ilk tercihi normal dogum.hamileligi tamamladiginda ki kilo da onemli suana kadar aldigin kilo normal mi.eger cok kilo alirsan zor olabilir
Olmaz canım merak etme. Annem son iki doğumunu kilolu yaptı. Şimdi çok şükür sağlıklı iki kardeşim varsağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...
ben normal doğum istiyorum kızlar ya. ama hafif kiloluyum da sorun olur mu ki.
ilk Kacinci haftada kiz demisti doktor ..bizimde 12 ve 13.haftada kiz dedi %90 ihtimalle.yarin kontrol var bakalim halen kiz miBenim hala kıziyi bir başlığa besik kertmesi yaparız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?