2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...

ben normal doğum istiyorum kızlar ya. ama hafif kiloluyum da sorun olur mu ki.
Olmuo cnm rabbım yolunu verioo emin ol allaha dua et ve korkma allaha sıgın bn yaptıysan ki bnm rahım yolunu acmak için yatırdılar 10 gün hastanede 6 aylık bbgımde ama birden sancının gelmesi ile dgumum 10 dk da oldu ve bna emboli arma tiski wardır rabbım yardımcı oluo korkma

çok şükür
aksi bir şey olmadıkça istemiyorum ameliyat-sezeryan yöntemini.Sonuçta Allah bizleri ona göre yaratmış..
o duyguyu tatmak istiyorum.Rabbim hayırlı olanı versin.

Bir diyetisyene git olmazsa.sana yemen gereken seyleri verir sende gereksiz kalori almazsin hem bebegin daha saglikli olur...tabi kendin kontrol edemiyorsan yediklerini oyle git
ben gebe kalmadan önce diyet + spor yapıyordum zaten.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı şuana dek 6 kg aldım.

Bizede 12.haftada erkege benzetiyorum dedi doktor 14.haftada arkası dönüktu. 17 haftada kiza agirlikli benzetti:))kaldık oylee doktor dio daha bisey almayin:))alamıyoruz zaten

Hadi ya onu okumadim ben ☺ben en bastan erkek hissediyordum kiz dedi doktor simdi de kiz diyorum dgismez gibi geliyor icimden ☺12.haftadan beri alisveris yapiyorum Ne ka guzel

Bizede 12.haftada erkege benzetiyorum dedi doktor 14.haftada arkası dönüktu. 17 haftada kiza agirlikli benzetti:))kaldık oylee doktor dio daha bisey almayin:))alamıyoruz zaten
Allahallah bizim doktor cok kesin konustu ya.12.haftada soyledi biz garanti olsun diye 13._haftada da gittik..bizim 4 boyutlu uktrasondu acaba ondan mi garanti konustu

Kızlar kelebek kanat çırpıntısı gibi bir şey hissettim , daha erken değil mi ?
Başka bir şey midir?

Aaa herkes degistiii valla bnde suphe eder oldum alisveria yapcktk oysaki bu hafta neyse ayrintili ultrasonu beklym o zaman sana kacinci haftalarda kiz dediler

15.Haftaya kadar kiz oldugunu soylediler. Daha sonra erkege benziyor ama kesin degil bekleyelim dedi doktorum. 17. Haftada kesinlestirdi. Biz de gorduk ultrasonda gösterdi doktor herşeyini. Şaka yapıyordum yani artık değişeceğini zannetmiyorum. Zaten dediğim gibi alışverişe hazırlıklara başladık. Artık Şu saatten sonra değişirse kimse bana modern tıp falan demesin lütfen.

Bana da 12 dr 14 de ve 16 da erkek dediler simdi ayrntli ultrasona gitcm 26 sinda orda net belli olur artk :)))

Selam kızlar bebişimi yine göremedim ama doktorum görüyo,söylüyo Gelişimi gayet iyi dedi,hareketliymiş,o kadar bakındı gezindi ama başka birşey demedi.. eee dedim cinsiyeti?? sorucağını tahmin ettim o yüzden çok baktım ama tam göremedim. Emin olamadım ama kız gibi dedi. Diğer ikili teste bakan doktor da aynısını söylemişti. Yani iki doktor da kıza benziyo dediler. 2 temmuzda ayrıntılı ultrasonda kesinleşir herhalde artık.. İkili testin iyi çıkmış 3lü 4lüye gerek yok dedi.. o kadar... Naapıyım yeter bu kadar,sağlıklı ya...
hahah hiç gülesim yoktu bende konuşamıyorum nutkum tutuluyor sanki konuşunca büyü bozulcak dr ultrsnu bırakcak gibi hissediyorum sadece sırıtıyorum saf saff
Aynı ben sadece "hareketli mi" diyebildim (ne salakça bir soruydu" dedim sonra da kendi kendime)

Kizlar size danismakbistedigim birsey var iki test iyi cikinca doktor 3 luyu 4luyude istiyormu ? Ayrica detayli ultrosonda hersey gorouyir neden 4lu yaptiriliyor ? Bana anlatirmisiniz ?
Benim doktorum da ikili iyi 3lü 4lüye gerek yok dedi. Yaşım da 36. "akraba evliliği veya ailede herhangi bir anomali durum var mı" dedi. yok dedim. ilk çocuğun da sağlıklı o zaman gerek yok dedi... Allaha emanet bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…