- 27 Ocak 2015
- 299
- 298
- 53
- 40
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.601
Olmuo cnm rabbım yolunu verioo emin ol allaha dua et ve korkma allaha sıgın bn yaptıysan ki bnm rahım yolunu acmak için yatırdılar 10 gün hastanede 6 aylık bbgımde ama birden sancının gelmesi ile dgumum 10 dk da oldu ve bna emboli arma tiski wardır rabbım yardımcı oluo korkmasağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil...
ben normal doğum istiyorum kızlar ya. ama hafif kiloluyum da sorun olur mu ki.
Bir diyetisyene git olmazsa.sana yemen gereken seyleri verir sende gereksiz kalori almazsin hem bebegin daha saglikli olur...tabi kendin kontrol edemiyorsan yediklerini oyle gitşuana dek normal ama bundan sonrası önemli işte nasıl olacak
çok şükürOlmuo cnm rabbım yolunu verioo emin ol allaha dua et ve korkma allaha sıgın bn yaptıysan ki bnm rahım yolunu acmak için yatırdılar 10 gün hastanede 6 aylık bbgımde ama birden sancının gelmesi ile dgumum 10 dk da oldu ve bna emboli arma tiski wardır rabbım yardımcı oluo korkma
ben gebe kalmadan önce diyet + spor yapıyordum zaten.Bir diyetisyene git olmazsa.sana yemen gereken seyleri verir sende gereksiz kalori almazsin hem bebegin daha saglikli olur...tabi kendin kontrol edemiyorsan yediklerini oyle git
10 11 erkek 14 kız 17 yüzde 70 kız dendi :)ilk Kacinci haftada kiz demisti doktor ..bizimde 12 ve 13.haftada kiz dedi %90 ihtimalle.yarin kontrol var bakalim halen kiz mi
20.haftada oldugunu varsayarsak o kadar cok almamissin.bundan sonra da dikkat ederek bu isin altindan kalkarsin senben gebe kalmadan önce diyet + spor yapıyordum zaten.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı şuana dek 6 kg aldım.
ben gebe kalmadan önce diyet + spor yapıyordum zaten.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı şuana dek 6 kg aldım.
Yine de %70 mi dedi ...bizimki %90 demisti degismez o zaman10 11 erkek 14 kız 17 yüzde 70 kız dendi :)
Yüzde 90 denildiği halde değişen biri yazmıştı bugünYine de %70 mi dedi ...bizimki %90 demisti degismez o zaman
Hadi ya onu okumadim ben ☺ben en bastan erkek hissediyordum kiz dedi doktor simdi de kiz diyorum dgismez gibi geliyor icimden ☺12.haftadan beri alisveris yapiyorum Ne ka guzelYüzde 90 denildiği halde değişen biri yazmıştı bugünAma benim değişmez çünkü be yüzde 70 dediğinde kukuyu gördüm Bir de bana erkek dediklerinde bile içime kız olacağı doğuyodu. Ben eminim yani
Allahallah bizim doktor cok kesin konustu ya.12.haftada soyledi biz garanti olsun diye 13._haftada da gittik..bizim 4 boyutlu uktrasondu acaba ondan mi garanti konustuBizede 12.haftada erkege benzetiyorum dedi doktor 14.haftada arkası dönüktu. 17 haftada kiza agirlikli benzetti:))kaldık oylee doktor dio daha bisey almayin:))alamıyoruz zaten
şuana dek normal ama bundan sonrası önemli işte nasıl olacak
Aaa herkes degistiii valla bnde suphe eder oldum alisveria yapcktk oysaki bu hafta neyse ayrintili ultrasonu beklym o zaman sana kacinci haftalarda kiz dediler
Eyvah Eyvah değişmez inşallah :)Hadi ya onu okumadim ben ☺ben en bastan erkek hissediyordum kiz dedi doktor simdi de kiz diyorum dgismez gibi geliyor icimden ☺12.haftadan beri alisveris yapiyorum Ne ka guzel
Bana da 12 dr 14 de ve 16 da erkek dediler simdi ayrntli ultrasona gitcm 26 sinda orda net belli olur artk :)))15.Haftaya kadar kiz oldugunu soylediler. Daha sonra erkege benziyor ama kesin degil bekleyelim dedi doktorum. 17. Haftada kesinlestirdi. Biz de gorduk ultrasonda gösterdi doktor herşeyini. Şaka yapıyordum yani artık değişeceğini zannetmiyorum. Zaten dediğim gibi alışverişe hazırlıklara başladık. Artık Şu saatten sonra değişirse kimse bana modern tıp falan demesin lütfen.
Aynı ben sadece "hareketli mi" diyebildim (ne salakça bir soruydu" dedim sonra da kendi kendime)hahah hiç gülesim yoktu bende konuşamıyorum nutkum tutuluyor sanki konuşunca büyü bozulcak dr ultrsnu bırakcak gibi hissediyorum sadece sırıtıyorum saf saff
Benim doktorum da ikili iyi 3lü 4lüye gerek yok dedi. Yaşım da 36. "akraba evliliği veya ailede herhangi bir anomali durum var mı" dedi. yok dedim. ilk çocuğun da sağlıklı o zaman gerek yok dedi... Allaha emanet bebeklerimiz.Kizlar size danismakbistedigim birsey var iki test iyi cikinca doktor 3 luyu 4luyude istiyormu ? Ayrica detayli ultrosonda hersey gorouyir neden 4lu yaptiriliyor ? Bana anlatirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?