2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen öyle tatlım önce sağlik, Rabbim hangisi hayirliysa onu versin inşallah. Bende daha hiiic birşey almadim kuzuma

Cnm bnm bebişi kız yaparmısın teyzesiii

Kizlaar yazdıklarınizi düzenli olarak okuyorum ama telefondan girdiğim için yazamiyorum sürekli. . Benim de yarin cinsiyet için randevum var :) 12.haftada kiza benziyor dendi bakalim şimdi ne söyleyecek doktor.. cok heyecanliyimmm insaallah kesin net öğrenirizz

bende de oluyor o
yani aslında kasılma gibi değilde böyle sanki damarlarım çekiliyor gibi bi hissizlik oluyor
kolumda ve bacaklarımda yoğun hissediyorum bazen.
bugün ilaçları dediğin gibi yaptım magnezyum iyi gitti ama kalsiyum çok şekerli oldu midem bulanıyor ondan mı bilmiyorum ama sağol böylesi kolay oldu.

Ben bol buzlu suya yapiorum.anca oyle iciyorum buzun soguklundan ilacin tadini bastiriyorum
buda iyi fikir canım deniycem
benim ilacım magnorm ve efercal ama her türlüsü iğrenç yaa off keşke hiç gerek olmasa

Benimkide magnorm ve calcimax d3 kalsiyum cok tatli hakkaten

Sevindim canim bi nebzede olsa ise yaramasina..Allah hepimize sifa versin

Kizlar biz de yarin dr a gidecegiz.. bahsetmistim ya plasentam asagida kanamam var 3 haftadir igne yaptiriyorum diye bizim icin dua eder misiniz.. bi de ben durumumdan dolayi 2 dr a gidiyorum biri kiz diyor digeri erkek boyle bi durumda cinsiyet dusundugum yok ama yine de merak iste :)

Rabbim yardımcın olsun inşallah bu durumu atlatırsın canım.kaç haftalıksın ki görünmüyo..

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle donersin. Kanaman yogunmu oluyor yoksa lekelenme tarzındami geliyordu?

Allahallah bizim doktor cok kesin konustu ya.12.haftada soyledi biz garanti olsun diye 13._haftada da gittik..bizim 4 boyutlu uktrasondu acaba ondan mi garanti konustu
Valla bilmiyorum ultrasonu 4 boyutlu ama bizimko bacak bacak ustune attigi icin okdr ugrasti ama göstermedi 21.haftayi bekliycem detayli ultarasona girince belki gorur:))

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle donersin. Kanaman yogunmu oluyor yoksa lekelenme tarzındami geliyordu?
Canim ilk basta lekeydi..leke olunca drum fitil vermisti fitil tetikledi aktif kanamaya cevirdi.. guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim ayrica

Adanamerkez, bizim cinsiyet imiz belli oldu onu ekler misin diyecektim. nihal__gul Erkek :) SAT 26 ocak tahmin doğum tarihi 2 kasimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…