- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.661
Benim de halen devam ediyor .doktor ilaci yariya indir dedi ama o zaman da hic etkisi olmadi.insallah 20.haftada gecer hepimizinAslında bu haftalara kadar çok kisininki bitti ama biz biraz sanssiziz malesef. Inşallah 20 haftada biter kurtuluruz
amin canım amin amin amin allah razı olsun sizlerden cok saolun valla cok saolun10 tane okudum bende. Rabbim sifa versin insallah , gonlunuze gore hayirli evlatlar nasip etsin
Amin insallah. Yarın kocamin doğumgünü güzel bir sofra hazirlayayim dedim bi yandan bulanti bi yandan halsizlik istediğim gibi olmadı. Sağlıklı Olmak istiyorum tekrarBenim de halen devam ediyor .doktor ilaci yariya indir dedi ama o zaman da hic etkisi olmadi.insallah 20.haftada gecer hepimizin
Benimde gobegim vardi.simdi ozellikle ayaktayken karnimin ust tarafi feci sert. Alttarafi daha yumusak. Gorseniz 6 aylik gobegim varBenim bu aralar midem yine kendini hissettirmeye başladı. Hep bi hazımsızlık bi şişlik durumu var. Biraz aç kalınca bulantı oluyor.Huzursuz bi durum yani.
Birde şu var size de sorayım. Ben normalde de göbeği olan biriydim. Yumuşacık pofuduk..Şimdi hamilelikle karnım ayağa kaltığımda bildiğin semsert baya hamile gibi..Ama oturunca o sertlik yok yumuşak bi göbek kıvamında..Sizde de böyle olan var mı?
benim de 20 leri geçer malesefBenim de halen devam ediyor .doktor ilaci yariya indir dedi ama o zaman da hic etkisi olmadi.insallah 20.haftada gecer hepimizin
bu arada nasıl çıktı kaygiliydiniz?Karindan olcum yapmiyorlar canim alttan bakmasi lazim en dogru sonucu ordan veriyor.ben oyle olcturdum
Bende daha hiç birşey almadim. Allah izin verirse 6.ayda başlarım diyorumKizlar ben henuz bisey almadim kizima. 5 ayi gecelimde ole aliym diorum. Gecmi kalirim acep bilemedim hic. Ne dersiniz?
Cnm bu donemler bazi kisilerin agir geciyor iste.ben esimin dogum gununde yorgan dosek yatiyordum gozum acilmiyordu...en azindan hazirlik yapmissin esin de senin durumunun farkin da uzulme benceAmin insallah. Yarın kocamin doğumgünü güzel bir sofra hazirlayayim dedim bi yandan bulanti bi yandan halsizlik istediğim gibi olmadı. Sağlıklı Olmak istiyorum tekrar
Ben bir liste yaptim aldiklarimla ilgili bir baktim hic bir sey almamisim gittikk bir alisveris daha yaptik sanirim 0-3 aylik alisverisi tamamladik tabiki sadece kiyafet olarak.cnm biriktirme bence zor oluyor ilerki aylarda yorgunlukta artiyor birde yaz hic yapilmiyorKizlar ben henuz bisey almadim kizima. 5 ayi gecelimde ole aliym diorum. Gecmi kalirim acep bilemedim hic. Ne dersiniz?
Ben 2 gun kendi kendimi bosuna yemisim ☺2,19 olan uterus kalinligiymis sonuclarimda rahim agzi uzunlugu yazmiyormus.ben doktora rahim agzi uzunlugu ile amniyon sivisini sormustum doktor birde uterus kalinligini olcmus.sonuclarim da biri omniyon sivisiydi digeri de rahim agzi sanmistim degilmis.uzunlugm iyi cikti cok sukurbu arada nasıl çıktı kaygiliydiniz?
Daha 15.haftadasin bozma moraliini cnm belki bicak gibi kesilecek bir anda.benim epey hafifledi ama tamamen gecmiyor istebenim de 20 leri geçer malesef
Biraz geç gördüm ama bende okudum canım 10 tane inşallah mevlam sen ve aarkadaşlarına hayırlısıyla en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallahAllah razi olsun canimmm rabbim mucizeni deninle sag sahlim kavustursun ins.on tane okusan yeter bizim icin cok saol canim.not aliyorum ben on tane diye cok saol
Kizlar ben henuz bisey almadim kizima. 5 ayi gecelimde ole aliym diorum. Gecmi kalirim acep bilemedim hic. Ne dersiniz?
Geçmiş olsun canım şimdi iyimisin canım dikkat et kendineHerkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldımambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye
Ben bacaklarıma ağrı giriyo ara ara demiştim dr.a randevuya gelince magnezyum yazayım dedi.Iyi aksamlar kizlar, benim bi sorum olacak sizlere aranizda magnezyum kullanan varmi ve ne amacla kullaniliyor? Bugun doktor magnezyum ilaci verdi bana adi 'magvital' hergun yatmadan once al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?