2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
arkadaslar rabbim hepinizden razı olsun ev sahipliği yaptınız yavrularınızı sağ salim kucaklarınıza almayı nasıp etsin inş.hepinize ayrı ayrıtesekkür ederm 41 hamile saolsun okudu tesekkür ederim ....

Benim de halen devam ediyor .doktor ilaci yariya indir dedi ama o zaman da hic etkisi olmadi.insallah 20.haftada gecer hepimizin
Amin insallah. Yarın kocamin doğumgünü güzel bir sofra hazirlayayim dedim bi yandan bulanti bi yandan halsizlik istediğim gibi olmadı. Sağlıklı Olmak istiyorum tekrar

Benimde gobegim vardi.simdi ozellikle ayaktayken karnimin ust tarafi feci sert. Alttarafi daha yumusak. Gorseniz 6 aylik gobegim var

Amin insallah. Yarın kocamin doğumgünü güzel bir sofra hazirlayayim dedim bi yandan bulanti bi yandan halsizlik istediğim gibi olmadı. Sağlıklı Olmak istiyorum tekrar
Cnm bu donemler bazi kisilerin agir geciyor iste.ben esimin dogum gununde yorgan dosek yatiyordum gozum acilmiyordu...en azindan hazirlik yapmissin esin de senin durumunun farkin da uzulme bence

Kizlar ben henuz bisey almadim kizima. 5 ayi gecelimde ole aliym diorum. Gecmi kalirim acep bilemedim hic. Ne dersiniz?
Ben bir liste yaptim aldiklarimla ilgili bir baktim hic bir sey almamisim gittikk bir alisveris daha yaptik sanirim 0-3 aylik alisverisi tamamladik tabiki sadece kiyafet olarak.cnm biriktirme bence zor oluyor ilerki aylarda yorgunlukta artiyor birde yaz hic yapilmiyor

bu arada nasıl çıktı kaygiliydiniz?
Ben 2 gun kendi kendimi bosuna yemisim ☺2,19 olan uterus kalinligiymis sonuclarimda rahim agzi uzunlugu yazmiyormus.ben doktora rahim agzi uzunlugu ile amniyon sivisini sormustum doktor birde uterus kalinligini olcmus.sonuclarim da biri omniyon sivisiydi digeri de rahim agzi sanmistim degilmis.uzunlugm iyi cikti cok sukur

Iyi aksamlar kizlar, benim bi sorum olacak sizlere aranizda magnezyum kullanan varmi ve ne amacla kullaniliyor? Bugun doktor magnezyum ilaci verdi bana adi 'magvital' hergun yatmadan once al dedi

B
Allah razi olsun canimmm rabbim mucizeni deninle sag sahlim kavustursun ins.on tane okusan yeter bizim icin cok saol canim.not aliyorum ben on tane diye cok saol
Biraz geç gördüm ama bende okudum canım 10 tane inşallah mevlam sen ve aarkadaşlarına hayırlısıyla en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım şimdi iyimisin canım dikkat et kendine

E="ceren1643, post: 41366849, member: 682778"]Iyi aksamlar kizlar, benim bi sorum olacak sizlere aranizda magnezyum kullanan varmi ve ne amacla kullaniliyor? Bugun doktor magnezyum ilaci verdi bana adi 'magvital' hergun yatmadan once al dedi [/QUOTE]

Magnezyum eksikliğinde krap olur. Dr kraplar için genelde veriyor canım

Iyi aksamlar kizlar, benim bi sorum olacak sizlere aranizda magnezyum kullanan varmi ve ne amacla kullaniliyor? Bugun doktor magnezyum ilaci verdi bana adi 'magvital' hergun yatmadan once al dedi
Ben bacaklarıma ağrı giriyo ara ara demiştim dr.a randevuya gelince magnezyum yazayım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…