- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.621
Cinsiyetini gostermeyen bebis annelerine tavsiyem prof gibi bi dr a gitmeleri.. tabi cok merak edenler icin bu tavsiyem cunku onlar genelde kemik yapilarindan cikariy
Canim benim de kanamam var igne kullaniyorum sana bisey vermismiydi drun bi de kanama sebebin ne senin
okuruz tabiki inşallah Allah hepinize nasip eder bizlerede sağlıkla kucağımıza almayıMerhaba arkadaslar oncelikle rabbim meleklerinizi sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin.ben bu sitenin baska bi topigindenim.esim azosperm ve maalesef bebek sahibi olamiyoruz.yarin esim ameliyata alinacak sperm varmi yokmu bilmiyoruz hersey yarin belli olacak.eger bulunursa sperm ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.bakalim embriyo olacak mi tutunacak mi.....simdi sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var.eger 41 hamile ayetel kursu okursa rabbim bizede bebis nasip edermis.biz bu durumda olan on kisiyiz gonullu olanlariniz on tane ayetel kursu okurmusunuz bizler icin.simdiden tesekkur ederim hepinizden razi olsun rabbim.
geçmiş olsun canım havalar ısındı artık bol sıvı tüketmek lazım aklında bulunsun ayran meyvesuyu falanda olabilirHerkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldımambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye
Herkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldımambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye
Okudum canim bu mubarek cuma gunu Allah kabul etsin canimAllah razi olsun hepinizden okursan cok sevinirim canim adini not aliyorum o zaman tekrar tekrar tesekkur ederim
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş bir yerini çarpıp yaralanabilirdin. Bol bol dinlen ve kendine dikkat et lütfen.
16. Haftadayiz canim 4 haftadir hergun igne vuruluyorum daha 6 kutum var sukur diyorum yine de.. benim plesantam asagida canim 24. Haftadan sonra duzelirse duzelirmis yoksa yatisa devam aman bebegim saglikli olsun da diyorum cunku ilk bebegimi kaybettim bu da tedaviyle 1,5 sene sonra olduGeçmiş olsun canım. Belirli bir sebebi yokmuş kanamanın. 3 kez lekelenme şeklinde oldu. 8 tane iğne yapılmıştı bana da gün aşırı. Sonra progestan kullanmaya devam ettim. Şimdi onu da kesti. Kaçıncı haftadasın? Umarım bir an önce geçer seninki de.
Canim saglik ocagina gidip once kayit actiracaksin sonra onlar sana gerekeni soyluyor :)Kızlar bu twtenız asısının saglık ocagındamı yaptırdınız bna drum hiç bişi demedii
Herkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldımambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye
16. Haftadayiz canim 4 haftadir hergun igne vuruluyorum daha 6 kutum var sukur diyorum yine de.. benim plesantam asagida canim 24. Haftadan sonra duzelirse duzelirmis yoksa yatisa devam aman bebegim saglikli olsun da diyorum cunku ilk bebegimi kaybettim bu da tedaviyle 1,5 sene sonra oldu
Çok geçmiş olsun, hamileleri allah korur derler ya doğru herhaldeÇok sağol cnm ayakta duramayacagimi anlayınca cantami bıraktım. İstiklal marsini okuyorduk dayanirim dedim ama gözüm karardı birden çok şükür ki öğrencilerim cantami düşürünce anlayıp tutmuş beni yoksa beton zemine nasıl düşerdim bilmiyorumkuzucuklarima karnelerini de ben dagitamadim zaten
Geçmiş olsun canım , çok şükür bir şey olmamışHerkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldımambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye
Cok gecmis olsun kuzumHerkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldımambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye
Doktordan geliyorum kızlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Her şey yolunda. Ben 11.Haftadan beri istirahatliyim. Geçen kontrolde artık yazlığa gitmek istediğimi söylemiştim. 2 hafta sonra tekrar değerlendirelim demişti. Bugün ultrasonda gösterdi. Kanama olan yerler yeni iyileşmeye başlamış. O yüzden yazlığa şartlı izin verdi. Gidebilirsin ama yüzmeni istemiyorum dediküçük yürüyüşler yapabilirmişim. Buna bile çok sevindim. O kadar uzun zamandır normal hayatımdan uzağım ki...Ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Perinatolog Prof'e yaptırıcam. Gelirken de tetenoz aşımı yaptırdık. Şu an sanki hiç aşı yapılmamış gibi kolum. Sonradan acımaya başlar mı bilemiyorum.
10 tane okudum bende. Rabbim sifa versin insallah , gonlunuze gore hayirli evlatlar nasip etsinMerhaba arkadaslar oncelikle rabbim meleklerinizi sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin.ben bu sitenin baska bi topigindenim.esim azosperm ve maalesef bebek sahibi olamiyoruz.yarin esim ameliyata alinacak sperm varmi yokmu bilmiyoruz hersey yarin belli olacak.eger bulunursa sperm ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.bakalim embriyo olacak mi tutunacak mi.....simdi sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var.eger 41 hamile ayetel kursu okursa rabbim bizede bebis nasip edermis.biz bu durumda olan on kisiyiz gonullu olanlariniz on tane ayetel kursu okurmusunuz bizler icin.simdiden tesekkur ederim hepinizden razi olsun rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?