2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese hayırlı cumalar güzel anneler. Bugün bizim için zor bi gündü. Tören sırasında okulda bayıldım ambulans geldi tansiyonum 8 4 . Hastaneye götüreceklerdi.kendi Dr.uma gitmek istedim. Gittim çok şükür bebişimiz iyi. Ama ben çok korktum ya bişey olmuşsa diye

Geçmiş olsun canım. Belirli bir sebebi yokmuş kanamanın. 3 kez lekelenme şeklinde oldu. 8 tane iğne yapılmıştı bana da gün aşırı. Sonra progestan kullanmaya devam ettim. Şimdi onu da kesti. Kaçıncı haftadasın? Umarım bir an önce geçer seninki de.

okuruz tabiki inşallah Allah hepinize nasip eder bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı

geçmiş olsun canım havalar ısındı artık bol sıvı tüketmek lazım aklında bulunsun ayran meyvesuyu falanda olabilir

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş bir yerini çarpıp yaralanabilirdin. Bol bol dinlen ve kendine dikkat et lütfen.

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş bir yerini çarpıp yaralanabilirdin. Bol bol dinlen ve kendine dikkat et lütfen.

Çok sağol cnm ayakta duramayacagimi anlayınca cantami bıraktım. İstiklal marsini okuyorduk dayanirim dedim ama gözüm karardı birden çok şükür ki öğrencilerim cantami düşürünce anlayıp tutmuş beni yoksa beton zemine nasıl düşerdim bilmiyorum kuzucuklarima karnelerini de ben dagitamadim zaten

16. Haftadayiz canim 4 haftadir hergun igne vuruluyorum daha 6 kutum var sukur diyorum yine de.. benim plesantam asagida canim 24. Haftadan sonra duzelirse duzelirmis yoksa yatisa devam aman bebegim saglikli olsun da diyorum cunku ilk bebegimi kaybettim bu da tedaviyle 1,5 sene sonra oldu

geçmiş olsun dikkat et kendine

Anladım canım. Tabii ki aynen eğer gerekiyorsa son haftaya kadar da yatılabilir. Her şey bebeklerimizin iyiliği için. Kaybın için çok üzüldüm. Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin, uzun ömürler versin.

Çok geçmiş olsun, hamileleri allah korur derler ya doğru herhalde

Çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım , çok şükür bir şey olmamış

Cok gecmis olsun kuzum

çok geçmiş olsun canm

10 tane okudum bende. Rabbim sifa versin insallah , gonlunuze gore hayirli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…