2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bizim bebekler kis bebegi ama dogru durust kislik bulamiyorum hele polar hic yok.siz nerden aldiniz

Canım ben de 10 tane ayetel kürsi okudum Allah kabul etsin.

Kizlar bizim bebekler kis bebegi ama dogru durust kislik bulamiyorum hele polar hic yok.siz nerden aldiniz
Arkadaşım sana polar bir ürün kullanmanı tecrübeli bir anne olarak kesinlikle tavsiye etmem. Çocuk için hele bebek için tam bir felaket, çocuğu durduk yere hasta edersin. Pamuklu ve yumuşak toz tutmayan ürünler al. Petrol katkılı şeylerde alma, naylon kumaşlar falan. Bebekler çok hassastır. Hele kış bebekleri için dahada dikkatli olmak lazım.

Polar bide çok terletiyo ben kızıma almamıştım ama hediye gelmişti bir kaç defa kullandık ama tavsiye etmiyorum bende.arkadaşlar ilk bir sene çok önemli bebişleri hasta etmememiz lazım özellikle hastaneden çıkıp eve gelince ısıyı iyi ayarlamak gerek

Tecrubeli annelerden bunlari duymak iyi oldu tesekkurler ✔☺oldugumuz yer tam bir kis memleketi kislik kiyafetler incecik yapilmis.en iyisini bulmaya calisiyorum bakalm artik sagol tesekkurler tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…