- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.641
Henüz tatil başlamadı canım 2 hafta seminer var ama yinede teşekkür ederizÖğretmen arkadaşlar karneleri dağıtıp bi ohhh cekmissinizdir hadi iyi tatiller
Çok sağol cnm ayakta duramayacagimi anlayınca cantami bıraktım. İstiklal marsini okuyorduk dayanirim dedim ama gözüm karardı birden çok şükür ki öğrencilerim cantami düşürünce anlayıp tutmuş beni yoksa beton zemine nasıl düşerdim bilmiyorumkuzucuklarima karnelerini de ben dagitamadim zaten
Ay hem de nasilÖğretmen arkadaşlar karneleri dağıtıp bi ohhh cekmissinizdir hadi iyi tatiller
18+1 azaldı ama geçmediKizlar mide bulantilariniz tam olarak ne zaman geçti 16 hafta 4 günlük olduk hala cok fenayim ben
Hmm normal ozaman ben de acele ediyorum neden gecmedi diye her sabah soruyorum kendime sanırım 20.haftaya kadar yolu var18+1 azaldı ama geçmedi
Aslında bu haftalara kadar çok kisininki bitti ama biz biraz sanssiziz malesef. Inşallah 20 haftada biter kurtuluruzHmm normal ozaman ben de acele ediyorum neden gecmedi diye her sabah soruyorum kendime sanırım 20.haftaya kadar yolu var
Polar kullanmayın bebek eşyalarında deniyor yalnız.Toz tuttuğu icin mı bilmiyorum ama iyi değilmişKizlar bizim bebekler kis bebegi ama dogru durust kislik bulamiyorum hele polar hic yok.siz nerden aldiniz
Özel gungoren hastanesi :)Neresi cnm orası adi ne
Tamam teşekkür ederimÖzel gungoren hastanesi :)
Arkadaşım sana polar bir ürün kullanmanı tecrübeli bir anne olarak kesinlikle tavsiye etmem. Çocuk için hele bebek için tam bir felaket, çocuğu durduk yere hasta edersin. Pamuklu ve yumuşak toz tutmayan ürünler al. Petrol katkılı şeylerde alma, naylon kumaşlar falan. Bebekler çok hassastır. Hele kış bebekleri için dahada dikkatli olmak lazım.Kizlar bizim bebekler kis bebegi ama dogru durust kislik bulamiyorum hele polar hic yok.siz nerden aldiniz
Polar bide çok terletiyo ben kızıma almamıştım ama hediye gelmişti bir kaç defa kullandık ama tavsiye etmiyorum bende.arkadaşlar ilk bir sene çok önemli bebişleri hasta etmememiz lazım özellikle hastaneden çıkıp eve gelince ısıyı iyi ayarlamak gerekArkadaşım sana polar bir ürün kullanmanı tecrübeli bir anne olarak kesinlikle tavsiye etmem. Çocuk için hele bebek için tam bir felaket, çocuğu durduk yere hasta edersin. Pamuklu ve yumuşak toz tutmayan ürünler al. Petrol katkılı şeylerde alma, naylon kumaşlar falan. Bebekler çok hassastır. Hele kış bebekleri için dahada dikkatli olmak lazım.
çok geçmiş olsun canm
Bebek ihtiyac listelerine baktim da hep orda polar yaziyor.bir arastirayim bakalimPolar kullanmayın bebek eşyalarında deniyor yalnız.Toz tuttuğu icin mı bilmiyorum ama iyi değilmiş
amin canım benim allah razı olsun hepinizden o zaman adını yazıyorum on tan okudu dıye canım rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın sağ salim inşokuruz tabiki inşallah Allah hepinize nasip eder bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı
Tecrubeli annelerden bunlari duymak iyi oldu tesekkurler ✔☺oldugumuz yer tam bir kis memleketi kislik kiyafetler incecik yapilmis.en iyisini bulmaya calisiyorum bakalm artik sagol tesekkurler tekrarArkadaşım sana polar bir ürün kullanmanı tecrübeli bir anne olarak kesinlikle tavsiye etmem. Çocuk için hele bebek için tam bir felaket, çocuğu durduk yere hasta edersin. Pamuklu ve yumuşak toz tutmayan ürünler al. Petrol katkılı şeylerde alma, naylon kumaşlar falan. Bebekler çok hassastır. Hele kış bebekleri için dahada dikkatli olmak lazım.
Saat 9-13 arasi olmus seminer o hic iyi olmamis.biz birde konu anlatiyoruzAy hem de nasilSimdi ogrencisiz iki hafta daha var,ama o keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?