2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
maşallah size ve bebeginize. benim de onceki bebegimde ikili test çok iyiydi. ama dörtlüm 10 da 1. evet yanlış değil 10 da 1 down çıktı. kafasinsa da koroid pleksus kisti de vardi. ben de yaptirmadim amniyo. doğuma dek de bir sürü şey okudum. downlu bebek az hareket eder anne karninda vs. dogunce elinde tek cizgi olurmuş baş parmagi ayrık olurmuş vs. dogunca ilk gordugumde her yerini inceledim şükür sağlıklı teyzesi oglum. senin kızın da sağlıklı bol dua.

Ayyy çok sevindim adınıza

Benim 4 lü test 179/1 çıktı...yüksek risk yani...JFK de.doktor Utku beye yaptırdım....2 Dk.sürdü,...işin ehlisi yani..bilen birine yaptırmak çok onemli...yoksa bebeğe zarar gelebilir...fiyatı 1800 tl.fakat şimdi içim çok rahat...korkuyla yaşamak çok çok zor..

Gözünüz aydın inş daha da güzel haberlerini alıp tam olarak rahatlarsınız.içinizi ferah tutun.dua en önemli ilaç şuan için

Canım benim de tansiyon sorunum var, psikolojik nedenlerden kaynaklanıyor olabilir çünkü elimde olmadan çok stres yapıyorum. Bir defa da kanama yaşadım çok şükür tekrar etmedi ama doktor plesanatada kanama olduğunu söyledi. Bunları kafamıza takmamız normal ama ben fazla abartıyorum sanırım.[/QUOTE] Allahin izniyle hepsini atlatip bebislerimizi hayirli ve de saglikli bir sekilde kucagimiza alacagiz canim

Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın meleginizi

Ben de istemiyorum , evde takip etmeyi deneyeceğim . Sonuçları da doktora söylemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bebeği ara ara hissetmeye başladığımı düşünüyorum .
Yatağa sırt üstü yatınca bazen bebeğin olduğu yerde balık yüzüyormuş gibi bir hareket şeklinde algılıyorum , nadiren oluyor ve hep sırt üstü düz bir şekilde yatarken oluyor . Sanırım bu şekilde vücut geriliyor ve hareket daha kolay algılanıyor.
Kelebek gibi çırpınmaya benzer bir şey hissetmedim.

Bende sirt ustu yatarken derin nefes alıp veriyorum karnimi çekiyorum ve nefes almıyorum işte ancak öyle hissedebiliyorum. Sadece sabah yeni uyandığımda ama. Gun icinde hiç hissetmiyorum
Hatta son 2 gündür çok yorgunum hissedemiyorum

Hanımlar biraz erken biliyorum ama bebek arabası bakıyorum. Siz de araştırıyor musunuz? Benim için çift yönlü , ön barlı, tentesinde penceresinin olması , hafif ve kaliteli olması önemli. Araştırdım ama karar kılamadım. Araştıran arkadaşlar var mı? Ne önerirsiniz?

Yaaaaaa gordunmu biseycigi yok kuzucugun gozunuzaydin cok sevindim muckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…