2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yastık koy yumuşak bir yastık yattığım tarafta karnının kenarına hemen iyi oluyor
Bende tam aynı şeyi diyecektim..
Göbüşün altına hafiften bir yastık koyabilirsin veya bacaklarının arasına da yastık koyabilirsin o bile rahatlatıyor..
Ben bu aralar öyle yatıyorum, yastıklarımla birlikte :)

Kızlar ben çok Kilo alıyorum dr bişey demiyorum ama şimdiden 10 Kilo aldım napicammm
Doktorun ne diyor bu duruma?Bana 3.ayki kontrolümde Cok almissin dikkatli ol demişti(7 kilo almıştım) bu ay sadece 1 kilo aldim.Zaten o ilk 3 aydaki kadar yemiyorum,biraz normale dondüm.Ama su var ben hamile kaldığımda zayiftim epey.53-5 kiloydum.Belki açığı kapattım gecen 4 ayda

Kızlar kızım olacak
doktor prenses geliyor dedi nasıl mutlu oldum....

boyu 17 cm olmuş ve 200 gr civarında dedi. son kez topluca bütün vucudunu görüyoruz bundan sonra ekrana sığmayacak dedi :)
Pembiş prensesler hayırlı olsun canım ay çok güzel ya bende ögrendigimden beri daha bi ayrı hissediyorum bilmek çok güzel

Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Seker yuklemenizi yaptirin bir defa seker yuklemesiyle cocuga zarar vermezsiniz ama eger sekeriniz varsa ve bunu bilmeyerek hamileliginizi devam ettirirseniz cocugunuzun sagligiyla oynarsiniz.
En son doktoruma gittigimde yeni dogumdan cikmis doktorum sapsal bir suratla uzgundu az once 5 kiloya yakin bebek dogurttum dedi.İlk sordugum soru annenin sekeri mi vardi.Aynen oyle yuksek ihtimalle sekeri vardi hani karatay cikip yaptirmayin diyor ya bu da yaptirmadi sonuc bu dedi.
Bebeginizin kalp var damar sagligiyla oynarsiniz,kanser riskini artirirsiniz,obezite sorunu yasmasina sebep olursunuz, insulin direncini bozarsiniz bunlari riske aliyorsaniz yaptirmayin.

Burda istiyorsan yaptirma 25. hafta mecburi, gebelikte ki en önemli kontrollerden biri olarak görüyorlar mesela

Kizlar grip oldum hemde kis gunun de hic olmamistim hem bogazim agriyor hem gozunden burnumdan sular akiyor.Bitkisel cozumu olan var mi ?

Kizlar grip oldum hemde kis gunun de hic olmamistim hem bogazim agriyor hem gozunden burnumdan sular akiyor.Bitkisel cozumu olan var mi ?
Canım geçmiş olsun bence nane limon iç iyi gelir. ıhlamur içerdim bende normalde ama gebelikte bitki çayları içilmiyomuş galiba

Canım geçmiş olsun bence nane limon iç iyi gelir. ıhlamur içerdim bende normalde ama gebelikte bitki çayları içilmiyomuş galiba
Sagol cnm.bugun limonu tuzlayip tuzlayip yedim.ihlamur hamilelikte iciliyor ama suan evde yok. Nane de kurusu var yapayim yine de bari

Şeker yüklemesi ile ilgili olumsuz yorumlar okudum ve aklıma takıldı , doktor yaptır derse mecburen yaptıracağım ama endişe de etmiyor değilim . İçim pek rahat değil yani bu konuyla ilgili :/
Bu arada şeker ile ilgili sorun yaşamamak için tatlı , karbonhidrat alımı sınırlandırılmalı , şeker içeriği yüksek meyveler de aşırıya kaçmadan tüketilmeliymiş

ayse4968
Gebelikte ıhlamura izin veriliyordu sanırım , limonlu ıhlamur ve bol su iyi gelebilir canım , geçmiş olsun

Benim annemde seker yuklemesini sakin yaptirma diyor.etkilenmis canan karataydan ☺bazilari yaptir bazilari yaptirma diyor kafamiza hangisi yatarsa artim...suan evde ihlamur yok cnm yarina alir icerim.seminerde hic cekilmez bu griple ya

selam kızlar ...

Sagol cnm.bugun limonu tuzlayip tuzlayip yedim.ihlamur hamilelikte iciliyor ama suan evde yok. Nane de kurusu var yapayim yine de bari

benim doktorum sadece yeşil çay ve sinameki den uzak durulmalı diyor. diğer söylenen birkilerin zararlı etkilerini göstermesi için kazanla filan içmek gerekirmiş. zaten içeceğin maksimum iki bardak

Selam kızlar bizde cuma günü kızımız gördük
Dr yine alttan baktı cinsiyetini net göstermediği için
Grip olan arkadaşım 1 yemek kaşığı bal ile 1 limonu karıştır yarım bardak sıcaksuyu ekle
Boğazında gargara yaparak iç
Yarına bişeyin kalmaz
Yeni başlayan gribi bertaraf etmenin tek yolu
Bu arada 1 ay sonra detaylı usg yapılcakmış
Ama şeker yüklemesinden bahsetmedi dr
Bu aymı yapılıyo şeker yükleme?

Suan ihlamur iciyorum yatmaxan onuda yapayim.bugun 2.gun gripte insallah ise yarar.seker yuklmesi 28.haftada felandi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…