2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benim önce 14. hafta karından ölçtü, kısa çıktı, haftaya tekrar bakalım dedi. sonra vajinadan ölçtü, normale dönmüştü. vajinadan pek bakmak istemiyorlar enfeksiyon riski nedeniyle.
güzel annişler rahim ağzını niye ölçtü doktorunuz benim doktorum bakmadı hiç?

Canım bende ilk balık yuzuyo gibi hissetmistim bebek o işte

Bende balik gibi hissediyorum canim anlik bisi.bende de kelebek cirpmasi yok henuz.

Günaydın minnos anneler neler yapıyorsununuz? ? Biz çok şükür iyiyiz kizimla büyümekteyiz :) yemek duzenim değişmediği halde istemsiz kilo alıyorum nedense suan tam 5.5 kilo almış bulunuyorum dün babamızla alışveriş yaptık biraz ciciler aldık kızımıza.maddi olarak skisik günler geciriyoruz inşallah biran önce geçer çünkü daha bebegimin çok eksiği var:/

Günaydın arkadaşlar.. İyi pazarlar herkeslere..
Eşim işe gitti, ben biraz daha uyumaya devam edeyim..
Oğluşumda henüz uyanmadı, o uyanana kadar dinleneyim..
Tabi evimizin yeni üyesi küçük erkeğide gelişmeye büyümeye devam ediyor..
Yarın yine doktora gitmem gerekiyor, idrar talili vermiştim onun sonucunu göstermek için gidicem..

Ben de bu gece ilk defa kendimi sola alıştırayım dedim ama ya yüz üstü yada sırt üstü dönüvermişim
Ben de hep sola yatmaya çalışıyorum ; ama sürekli aynı pozisyonda uyuduğum için de bileğim , kolum tutuluyor :)
Belime yastık koyuyorum dönmemek için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…