- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.741
HamilemisinKızlar ben yürürken vaginam da aciklık hissediyorum nedenini bilen var mı
Canım benim gözün aydınKızlar kızım olacak
doktor prenses geliyor dedi nasıl mutlu oldum....
boyu 17 cm olmuş ve 200 gr civarında dedi. son kez topluca bütün vucudunu görüyoruz bundan sonra ekrana sığmayacak dedi :)
güzel annişler rahim ağzını niye ölçtü doktorunuz benim doktorum bakmadı hiç?benim önce 14. hafta karından ölçtü, kısa çıktı, haftaya tekrar bakalım dedi. sonra vajinadan ölçtü, normale dönmüştü. vajinadan pek bakmak istemiyorlar enfeksiyon riski nedeniyle.
Ben istedim öyle baktı dr. Isterseniz muayenede olcmesini isteyin. Saniyelik bir olcumgüzel annişler rahim ağzını niye ölçtü doktorunuz benim doktorum bakmadı hiç?
Evet evet 18 bitmek uzereHamilemisin
Saglikla gelsin prensesinKızlar kızım olacak
boyu 17 cm olmuş ve 200 gr civarında dedi. son kez topluca bütün vucudunu görüyoruz bundan sonra ekrana sığmayacak dedi :)
Canım bende ilk balık yuzuyo gibi hissetmistim bebek o işteBebeği ara ara hissetmeye başladığımı düşünüyorum .
Yatağa sırt üstü yatınca bazen bebeğin olduğu yerde balık yüzüyormuş gibi bir hareket şeklinde algılıyorum , nadiren oluyor ve hep sırt üstü düz bir şekilde yatarken oluyor . Sanırım bu şekilde vücut geriliyor ve hareket daha kolay algılanıyor.
Kelebek gibi çırpınmaya benzer bir şey hissetmedim.
Bende balik gibi hissediyorum canim anlik bisi.bende de kelebek cirpmasi yok henuz.Bebeği ara ara hissetmeye başladığımı düşünüyorum .
Yatağa sırt üstü yatınca bazen bebeğin olduğu yerde balık yüzüyormuş gibi bir hareket şeklinde algılıyorum , nadiren oluyor ve hep sırt üstü düz bir şekilde yatarken oluyor . Sanırım bu şekilde vücut geriliyor ve hareket daha kolay algılanıyor.
Kelebek gibi çırpınmaya benzer bir şey hissetmedim.
Hayırlı olsun canımKızlar kızım olacak
teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım
Günaydın. Sol tarafa yatmak gerek diyorlar ama ben sola yatınca ağrı giriyor karnıma
Karından mı baktı ?Ben istedim öyle baktı dr. Isterseniz muayenede olcmesini isteyin. Saniyelik bir olcum
Karindan baktı evet. Ama vajinal yoldan çıkan sonuç daha saglikliymis.Karından mı baktı ?
Ben de bu gece ilk defa kendimi sola alıştırayım dedim ama ya yüz üstü yada sırt üstü dönüvermişimGünaydın. Sol tarafa yatmak gerek diyorlar ama ben sola yatınca ağrı giriyor karnıma
Ben de hep sola yatmaya çalışıyorum ; ama sürekli aynı pozisyonda uyuduğum için de bileğim , kolum tutuluyor :)Ben de bu gece ilk defa kendimi sola alıştırayım dedim ama ya yüz üstü yada sırt üstü dönüvermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?