- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.821
canım bende şimdi 69 kilo olmusum çok gidiyorum yaaa 65 le hamile kalmıştım daha 5.aya yeni girdik pufff
doğumda ortamala 6 kg falan otomatik gidiyor zaten kızlar ama ben süt olsun diye abartmıştım ve emzirme döneminde 4-5 kg almıştım5 ayda 4 kilo çok değil sıkma canını.zaten 3.5 kilo yağ depolayacak vücudumuz. bebekte bi 3.5 kilo olsa 7 bide ödem olacak illaki 1-2kg.1kilodan fazladır sanırım plesentada. 10-12kg normal aslında.tabi normal kilodaki birisi için.
benim için değil
ben kendimi kazana düşmüş gibi hissediyorum7 kilocuk yeter bence bana ve benim gibi olanlara.
Bizim toplantı ertelenmiş , Çarşamba 13.00 ' e alınmış.
5 ayda 4 kilo çok değil sıkma canını.zaten 3.5 kilo yağ depolayacak vücudumuz. bebekte bi 3.5 kilo olsa 7 bide ödem olacak illaki 1-2kg.1kilodan fazladır sanırım plesentada. 10-12kg normal aslında.tabi normal kilodaki birisi için.
benim için değil
ben kendimi kazana düşmüş gibi hissediyorum7 kilocuk yeter bence bana ve benim gibi olanlara.
Canim asilari saglik ocagi takip ediyor dogumdan sonra bile bebek ve senin asini onlar takip ediyorCnm bunu saglık ocagı dısında yaptramıomuyum saglık ocagında ayarımda
Ben doğumdan sonra ilk ayağa kalkınca ilk iş tartılmıştım ve hiç kilo gitmediğini görünce şok olmuştum ee hani bebek çıktıya diye ama bir hafta sonra şişlikler ve odem gidince hamilelikte aldığım on kilo gitmişti. Tabi sonra senin gibi sut olsun diye diye beş kilo geri geldi ve sadece altı ay emzirebildim malesef.doğumda ortamala 6 kg falan otomatik gidiyor zaten kızlar ama ben süt olsun diye abartmıştım ve emzirme döneminde 4-5 kg almıştımbu sefer allah nasip ederse süt olsun diye nerde ne var yemiycem inş. zaten ye tatlıyı iç suyu süt deilde kg olarak geri dönüyor malesef aklınızda bulunsun..
Ne güzel canım darısı başımıza. Benim ikinci sözde daha erken olurmuş ama ben daha tık yokkızlar oğlusumun hareketlerini artk tam net bi şekilde hissediyorum darısı hissedemeyenlerin başına çok güzel bi mutluluk
Bebiş o işteBebeği ara ara hissetmeye başladığımı düşünüyorum .
Yatağa sırt üstü yatınca bazen bebeğin olduğu yerde balık yüzüyormuş gibi bir hareket şeklinde algılıyorum , nadiren oluyor ve hep sırt üstü düz bir şekilde yatarken oluyor . Sanırım bu şekilde vücut geriliyor ve hareket daha kolay algılanıyor.
Kelebek gibi çırpınmaya benzer bir şey hissetmedim.
mevlüt için bundan yapayım diyorum sizce kızlar?
başka hiçbirşey yamayacağım çünkü bari bu güzel olsun diyorum.
bizim 2 tarafta kalabalık mevlütte kalabalık olur 80 küsür kişi.güzelmiş bende kokulu sabun istiyorum ama fikrim değişebilir
Ne güzel canım darısı başımıza. Benim ikinci sözde daha erken olurmuş ama ben daha tık yok
güzelmiş bende kokulu sabun istiyorum ama fikrim değişebilir
Bizim çarşamba ve mudur amcamız çok sever uzatmayi. Sarjimi fulleyip kk da takikirim napimGünaydın
Bugün tüm öğretmen anne adaylarının sene sonu toplantısı vardır sanırım . Bizimkisi 10'da ; çok sürmez inşallah .
Yeni müdür gündem maddeleriyle ilgili olsun olmasın konuşmayı pek seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?