2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım bende şimdi 69 kilo olmusum çok gidiyorum yaaa 65 le hamile kalmıştım daha 5.aya yeni girdik pufff

5 ayda 4 kilo çok değil sıkma canını.zaten 3.5 kilo yağ depolayacak vücudumuz. bebekte bi 3.5 kilo olsa 7 bide ödem olacak illaki 1-2kg.1kilodan fazladır sanırım plesentada. 10-12kg normal aslında.tabi normal kilodaki birisi için.
benim için değil
ben kendimi kazana düşmüş gibi hissediyorum 7 kilocuk yeter bence bana ve benim gibi olanlara.

doğumda ortamala 6 kg falan otomatik gidiyor zaten kızlar ama ben süt olsun diye abartmıştım ve emzirme döneminde 4-5 kg almıştım bu sefer allah nasip ederse süt olsun diye nerde ne var yemiycem inş. zaten ye tatlıyı iç suyu süt deilde kg olarak geri dönüyor malesef aklınızda bulunsun..

kilo artık daha hızlı artacak bebeğin kilosu kadar plesanta ağırlığıda varmış zaten bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz elbet :)

7 kilo neye yetecek canım yarısı zaten bebeğe ait olacak kafamıza takmayalım bncede sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsinlerde tek derdimiz kilo olsun

Ben doğumdan sonra ilk ayağa kalkınca ilk iş tartılmıştım ve hiç kilo gitmediğini görünce şok olmuştum ee hani bebek çıktıya diye ama bir hafta sonra şişlikler ve odem gidince hamilelikte aldığım on kilo gitmişti. Tabi sonra senin gibi sut olsun diye diye beş kilo geri geldi ve sadece altı ay emzirebildim malesef.

Bebiş o işte

hatunçeler karnımın sol tarafında bir nokta acıyor elimi deyince sertlik var orda bebek mi dayanıyor acep sizinde artık belli noktalarınızda acıma var mı...

Bizim çarşamba ve mudur amcamız çok sever uzatmayi. Sarjimi fulleyip kk da takikirim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…